Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!Na,akkor szép sorjában:Ami az időpontot illeti,nyitott vagyok mint a kupiajtó! A május 1 talán a sátorban alvóknak kicsit korai,de nekem az is jó!Szállásra mint mondottam volt, felajánlom szerény hajlékomat,valamint az udvart ahol számításaim szerint hat sátor nyugodtan elfér,esetleg több is.4-5 személy elfér benn a házban,valamint további 2 az udvari kisházban.Ezzel már közelítünk is a húszhoz,de esetleg tudjuk bővíteni egy-két felfújható matraccal vagy derékaljjal(kinek mi van)amit szétdobálunk a nappali padlóján...Tehát szerintem elférünk,bár még nekem sincs ilyesmivel tapasztalatom,még nem láttam egyszerre vendégül ennyi embert,dehát mint tudjuk sok jó kis helyen is elfér! Persze senki sem fog az utcára szorulni!
Egyéb programok már szervezőfélben vannak,terveim szerint lesz sétahajózás a Tiszán rostélyozással egybekötve,toronylátogatás kis zentai csata előadással,persze körút,meg a szokásos italozás,beszélgetés...Sütés-főzés bográcsban,rostélyon,megbeszélés szerint,itt gondolom a szebbik nem azért előtérbe kerül.. A megérkezésetek napján az ebédet én állom,mesterszakács barátom főz nekünk valami finomat(szerintem füstöltcsülkös bab vagy birkapörkölt) .Üzemanyagárak szinte forintra annyi mint Mo.-on,bár hangyafaszányival gyengébb minőségben úgy vélem.Nem kell euróról vagy más valutáról gondoskodnotok,itt is válthattok forintot.Most hirtelen más nem jut az eszembe,ha valami kérdés van írjatok,vagy kérdezzétek Cube-ot,ő jártas az itten viszonyokban.
Tehát akkor kezdjük:TRA-TA-TA-TAAA(ez dobpergés):
CBR találkozó 2014(mindenki rja fel magát és utasát):
Krisztián+Bella
Szevasztok mindenki!Elsősorban KESTEJAN Lehet,de szerintem nem korai rendezni agyunkban a tavaszi találkozó lehetőségét!Hipp-hopp eltelik az a kb 3 hónap majd . Konkretizálni kellene majd lassan a dolgot a cbr 1000f találkozó 2014 es eshetőségét tekintve! Én személy szerint mindenképpen menni szeretnék valahová ahol össze gyűlhetünk!Fontosnak tartanék pár infót az elképzelésedről férfi Pontosabb időpont,hogy a máj 1 hétre tervezzünk e ismét vagy jobb időre várjunk?Van e arra szálláslehetőség ami elég annyi emberre amire számítani lehet?Itt tartom megjegyezni hogy már nem kevés a fórumlakó és 10 motorra alsó hangon számolhatunk,az is kb 20 fő és személy szerint én nem nagyon akarnám hogy össze vissza legyünk főleg azért mert lehet nem tudok majd max 2 estével részt venni a kúltúr rendezvényen!És jó lenne az apraja nagyjával találkozni!Szilvásváradon ott pl volt hely bőven,meg elfértünk a kiskertben(ami nem is olyan kicsi volt)Ha meg kell szállni akkor hogy is számoljunk a vidéken szállás árakkal stb stb.Én már most be szeretném ütemezni a naptáram úgyhogy hajrá fiúk lányok jöhetnek az okosítások mert én gyűjtöm a benzint!
Van előtte annyi abrak hogy tavaszig kitart!
Szép vagy, mint egy rózsaszál, de hol a lovad?
B.Ú.É.K.!

atisk-hoz hasonló koncepciókat mindenkinek 2014-re
:D
A fórum bolondja,íme:
Hú de jó lett a viffered !
Sose legyen nagyobb baja!
Ma öröm mert elvileg megvan a hiba a nagyvason A négyes gyertya kábel szarakodott de még csak átmeneti a megoldás,azért igy is odabaszós
B.Ú.É.K 2014
igy ertettem a dobozban-t :)
Dobozban :) ?Majdnem...Svejcből béhozott.A kereskedő kitől vettem azt állította, h tán még ilyen pattent gépet nem is hozatott...
Megy az asszony mellé a hálóba... :) :)
Látom azért a Te közeledben is van/volt egy szép darab...!?
Eleg patetnt allapotban van a gepezet, meg a plexi is makulatlan. Dobozban taroltak az elmult 20 evben? Jo fogas, gratula!
Nos, én volnék az 1. ébredő... :) ?
Nem bírtam ki az én imádatom nélkül, kicsit megmozgattam a lelkét... :) .
Eddig azt hittem -én naiv...-, hogy a páromon kívül másba nem leszek szerelmes :o) !?
De pont 1 vasba?
2 "dudás" egy csárdában :o) ...
Békés, boldog új évet kívánok mindannyiotoknak és szeretteiteknek!
Sziasztok!
Szilveszter ide vagy oda, tegnap beindítottam a mocit, járattam egy fél órát, sajnos szar idő van errefelé: 5 fok, szemetelő eső!
Ezt csak azért írom, mert mikor dolgoztam reggeltől-estig, akkor napsütéses idő volt! (péntek-vasárnap)
Ma meg kicsit upgradel-tem a kormányvégsúlyomat!
A fiam esztergálta karácsonyra, de csak ma volt időm/kedvem felszerelni!
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok és széles utat!

BUÉK minden kedves mozdonyvezető-társnak!
Elvileg nem
teljesitmény csökkenést okoz,azaz nem forog ki
amúgy igen
Boldog új évet nektek,és családaitoknak barátaim
Á nem kérem.Semmi alkohol.Az káros az egészségre,nem tudtad?
Én sem megyek sehová míg ide be nem köszönök. Boldog új évet mindnyájunknak! Igyunk majd egymás egészségére is este
Békés,Boldog,kilóméterekben gazdag Új eszetndőt kívánok mindenkinek!
Csatlakoznék én is.
Boldog új évet Nektek, remélem nemsokára személyesen is...!
Kiugrom a Kincsem parkba, tán még fogadok is... :o)