Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt találtam,mondjuk a motívum miatt inkább dualra való,de van kék-fehér:http://www.intobikes.co.uk/pro...
A párom is sárkányrepülőzött,meg siklóernyőzött. Próbál nekem is leszervezni egy sárkányrepülést,de be vagyok szarva.
Sacc 15 évig repkedtem országszerte..., igen...Netalán kedves motoros barátom is :) ?
Úgy néz ki, hogy a gyertya kábel szarakodott:) ma kettőt is cseréltem és most megy a moci:)
Sárkányrepülsz? A nevedből ítélve.
Nem találtam azt a kék-fehér variációt, kérlek küld már át a pontos linkjét, köszi!
Na majd ma felhivlak és beszélünk
Megnéztem neked,Kék-fehér bagster tankbőr,táska nélkül 160 euro.Nem olcsó..
Rövidtávon nem csinál nagy kárt,mert nem kefés a generátora,viszont tönkreteheti a tekercs szigetelését,és zárlatot okozhat.Amúgy nem nagy meló kivenni a generátort,nem kell a blokkot szétszedni hozzá,viszont a karbisort le kell venni.Össze lehet kötni a karbi javítással.
Szia!
A Bagster gyárt hozzá tankbőrt,de az felér egy motor árával.A szentendrei srácot nem javaslom,sok panaszt hallottam róla,plusz mikor az ülésemet csináltattam,nem is reagált az email-re.Én nála csináltattam,árban és időben is korrekt:http://www.motoruleskarpit.hu/
... csinál tankbőrt is...
Szabó Zsolt
Kárpitos
Szentendre

A személyes találkozót megelőzően az ülésről FOTÓT,
és típus megjelölést, valamint az igények rövid megfogalmazását kérném közölni a pontosabb árajánlat
kialakítása végett.

Mobil: +36 (20) 988-7628
E-mail: info@motorkarpit.hu

Ha nem vóna gyári rája... :)
Vissza térve arra a kütyüre a miben nem kéne olajnak lennie:(most , hogy van benne az okoz valami problémát? )
A tankbőr engem is érdekelne:)
Érdekelne, hogy a 89-es vasamhoz lehet e tankbőrt kapni?
Előre is köszi...
Kayabálok NEKEMJÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Nekem bármilyen időpont jó májusban is csak tegyétek fixxé, apropó régi fórumosaink mourd,bt,bogyóka,system, stb sehol senki? megint le vagyunk szűkülve rendesen csak eddig nem igazán tűnt fel.Én bt vel felveszem a kapcsolatot és addig megszexuálom a gépét is
Már nem tudom követni,hogy a szokásos Máj.1 időponttól,hogy jutottunk el Máj.23-ig.Azért Októberig oldjuk meg,mert hideg lesz...
Kiabáljon akinek nem jó a Máj. 23-25!
Akkor előre hozzuk mondjuk május utolsó hétvége?A júni első hétvége nekem nem jó,vasárnap már hajnalban dolgoznom kell,ami valljuk meg rányomná a bélyegét a szombati ivásra ...
Azért várhatóan május 23-24-25.-én már nincs hideg,normál esetben már olyankor rég fürdünk a Tiszában,szóval...
Srácok,Kestejan,
Juni 6,7,8 Gajavölgy az a hétvége nekem nem jó
Jáj de jó volt
06húsz 335,36,65
Ebben a takony időben gyerekek egy kis lélek-erősítés:
Nekem megfelel! Én ugy sem tudnám megjavitani:(
Akkor csak az utánfutós verzió marad
Javitás meg nálam, ha igy jó