Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg motorszám :D
Ne haragudj de nem "vágom" mi az a "MMA"
Évjárat? Tipus?
Szétvág ez a hideg ,unalmamban vasárnap reszeltem egy kis alu lemezt másnaposan!
üdv a fórumon bár tudnék segíteni de nekem nincsen viszont a srácok közül szerintem lesz aki kompetensebb a témában!
Sziasztok!
MMA jelű kuplungkosarat keresek megvételre cbr 1000 f - hez
Jaja meg szar a hátsó sárpofozó....
Azért irtam, hogy meg kell nézni és egyből kiderül, hogy mennyi a méter
Amikor ide írtam, hogy nézünk motort, akkor a Suzuki GS500 fórumra is írtam és kértem a véleményüket!
Ott is ajánlottak 3 GS-t!
Akivel beszéltem eddig, tényleg jó arcnak tűnnek!
Ezt jól meg kellene nézni. Nem jó jel hogy hiányoznak a matricái...

1ébként sztem nézz be a GS fórumba, ahhoz képest h Suzukisok egész jó arcoknak túnnek :-D
Az már alinak nagy,meg boxot is variálni kell hozzá de egy 40 es siktolattyús keihin fcr be bele invesztálok ha nyertem a lottón de csak akkor mert elképesztő az áruk annyi mint egy másik motor ):
Ezek sem rosszakCbf 250
Vagy kicsi a köbcenti
Nem ,42es
csak 98-ig mert 99-töl injektoros
Igen szarból van sok, nincs kizárva, hogy ennyi a méter benne, meg kell nézni és rögtön kiderül, Srx 400 japó de van hozzá cucc, amúgy igen, inkább a 600 ast venném én is
Szia!
Ezt a GS-t is néztük, de ez a motor dupla vagy semmi lehet!
A másik a kormánya: nem túra kormányos!
Nem én erre a 400 as sorozatra gondoltam!Ennek a lámpája hasonlít a cbr 600 f2 sorozatéra is!
A kocka lámpás vfr 1000 re gondolsz? Mert épp a kocka formától szeretnék megszabadulni.
A gt 650 é nem férne bele sehogyse és ennéd a kefét mert állandóan visszarepedne később! álló lámpát szerintem semmiét nem fogadna fizikailag a 21 es fejidomja de még a 24 é sem!Mindenképpen fekvőben tudsz gondolkodni csak szerintem!vagy vtr 1000 f lámpa én lehet azzal gondolkodnék.
Index eltűntetése bevakolása ,sok sok műanyagolás! és vfr 400 lámpa !
Elnézést ,már okosodtam azzal van, csak hangosan gondolkodom
Sziasztok!
Nekem volna egy 1987/88 as Cbr 1000F em még japán verzió, kocka lámpás. Igazából, kicsit belepiszkítanék a formavilágba. Az első lámpát szeretném kicserélni valami formásabbra. Első gondolatom az sc24 eus lámpájára terelődött. Aztán kicsit merészebb gondolatom támadt. A hyosung GT650R nek a projektoros lámpájára terelődött a figyelmem, de aztán lebeszéltem magam róla. Ti mit ajánlanátok, ha esetleg ilyen szempontból kellene ötletelnetek? Köszi :)
Szép kis gép,az srx ből szerintem kéne hogy legyen 6 kilós is smi belefér a2 be nem? Az meg legalább eu modell lenne mert a 4 kilóshoz tuti nincsen semmi cucc!Apropó basi az xx 41 mm es karbival van?
Gs 500
De ezek sem voltak rosszak igaz egyhengeres xt blockosSrx 400
Akkor jó nagy gondban vagyok!
Van egy Suzukis kollégám akinek volt GS500-a és nagyon dicsérte - más is dicséri, hogy milyen jó kezdő motor - és ő a 2000-es évjárattól mondta, hogy nézzek a futómű miatt!