Amikor ide írtam, hogy nézünk motort, akkor a Suzuki GS500 fórumra is írtam és kértem a véleményüket!
Ott is ajánlottak 3 GS-t!
Akivel beszéltem eddig, tényleg jó arcnak tűnnek!
Az már alinak nagy,meg boxot is variálni kell hozzá de egy 40 es siktolattyús keihin fcr be bele invesztálok ha nyertem a lottón de csak akkor mert elképesztő az áruk annyi mint egy másik motor ):
Igen szarból van sok, nincs kizárva, hogy ennyi a méter benne, meg kell nézni és rögtön kiderül, Srx 400 japó de van hozzá cucc, amúgy igen, inkább a 600 ast venném én is
A gt 650 é nem férne bele sehogyse és ennéd a kefét mert állandóan visszarepedne később! álló lámpát szerintem semmiét nem fogadna fizikailag a 21 es fejidomja de még a 24 é sem!Mindenképpen fekvőben tudsz gondolkodni csak szerintem!vagy vtr 1000 f lámpa én lehet azzal gondolkodnék.
Sziasztok!
Nekem volna egy 1987/88 as Cbr 1000F em még japán verzió, kocka lámpás. Igazából, kicsit belepiszkítanék a formavilágba. Az első lámpát szeretném kicserélni valami formásabbra. Első gondolatom az sc24 eus lámpájára terelődött. Aztán kicsit merészebb gondolatom támadt. A hyosung GT650R nek a projektoros lámpájára terelődött a figyelmem, de aztán lebeszéltem magam róla. Ti mit ajánlanátok, ha esetleg ilyen szempontból kellene ötletelnetek? Köszi :)
Szép kis gép,az srx ből szerintem kéne hogy legyen 6 kilós is smi belefér a2 be nem? Az meg legalább eu modell lenne mert a 4 kilóshoz tuti nincsen semmi cucc!Apropó basi az xx 41 mm es karbival van?
Akkor jó nagy gondban vagyok!
Van egy Suzukis kollégám akinek volt GS500-a és nagyon dicsérte - más is dicséri, hogy milyen jó kezdő motor - és ő a 2000-es évjárattól mondta, hogy nézzek a futómű miatt!
Évjárat? Tipus?
MMA jelű kuplungkosarat keresek megvételre cbr 1000 f - hez
Azért irtam, hogy meg kell nézni és egyből kiderül, hogy mennyi a méter
Ott is ajánlottak 3 GS-t!
Akivel beszéltem eddig, tényleg jó arcnak tűnnek!
1ébként sztem nézz be a GS fórumba, ahhoz képest h Suzukisok egész jó arcoknak túnnek :-D
Vagy kicsi a köbcenti
csak 98-ig mert 99-töl injektoros
Ezt a GS-t is néztük, de ez a motor dupla vagy semmi lehet!
A másik a kormánya: nem túra kormányos!
Nekem volna egy 1987/88 as Cbr 1000F em még japán verzió, kocka lámpás. Igazából, kicsit belepiszkítanék a formavilágba. Az első lámpát szeretném kicserélni valami formásabbra. Első gondolatom az sc24 eus lámpájára terelődött. Aztán kicsit merészebb gondolatom támadt. A hyosung GT650R nek a projektoros lámpájára terelődött a figyelmem, de aztán lebeszéltem magam róla. Ti mit ajánlanátok, ha esetleg ilyen szempontból kellene ötletelnetek? Köszi :)
De ezek sem voltak rosszak igaz egyhengeres xt blockosSrx 400
Van egy Suzukis kollégám akinek volt GS500-a és nagyon dicsérte - más is dicséri, hogy milyen jó kezdő motor - és ő a 2000-es évjárattól mondta, hogy nézzek a futómű miatt!