Igazából a hangja csak piros lámpánál észrevehető, akkor is, csak ha figyelem, de nem akartam a véletlenre bízni, ha nem olyan nagy varia akkor megcsinálom mindenképpen. Köszönöm előre is a segítséget.
Az lenne még a kérdésem, hogy az sc21 és az sc24 hátsó kerék tengely stb ugyanaz ugye? Mert szélesebb gumit szeretnék majd hátra a 160 helyett kinézet miatt leginkább, a hátsó féktuskó tartó rudazat nem engedi szerintem most a szélesítést, de azon gondolkoztam, hogy át lehetne helyezni a rudat vagy átalakítani. Mennyire hangzik ez borzalmasnak? :D
Nem nagy meló amúgy ,egy fél nap alatt cak-pakk rendbe lehet vágni minden egyébbel együtt is! Amúgy baja nem lesz tőle mert átugrani nem tud nem is koptatja a cuccokat jobban max egy picit a feszítő ívet ,szóval ne gondolj drasztikus dologra mindössze a vez tengelyeket kell kivenni hozzá és megcsinálni a feszítőt!A hangja viszont nagyon bosszantó tud lenni az tény
Sziasztok, lehet, hogy nem írok jól valamit, vagy nem vagyok túl informált... a motorom mióta nálam van, időközönként csörög... néha hidegen fél percet csörög alapjáraton.... a felett nem igen hallom, több okból sem :D De a lényeg, vezérműlánc feszítővel lehetnek bajok? Mert az előző tulaj mondta, hogy ő már javíttatta a feszítőt, de nemsokára rá ugyanúgy volt néha hangja. van, hogy 15 másodpercenként kezdi, van, hogy nem csinálja. Először szelephézagnak gondoltam még a legelején, de az be lett állítva azonnal. Várom az ötleteket, Ti biztosan okosabbak vagytok ebben! köszi.
Na nem lesz tárcsa ,mert a haver főnöke 2-3 db tárcsáért nem vesz anyagot 5 mm -est mert kibaszott drága ami a gyárival megegyező bevizsgált és megegyező lenne anyagminőségben !Így marad a helyén...
Nem ilyen volt a Mad Max-ben?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_z_1000_st-
7453974
máris érdekel... Sanyi motorját kidobjuk azon úgysincs kipufogó...
Na ne hervassz el évek óta gyúrnék egy párra de megfizethetetlen erre tessék pont egy olyan dolog amitől riadok Amúgy meg én vagyok a marha mert állandóan fúrok faragok oktojálok valamit.... Lőjjetek már le végre
Csak a héten szóltak hogy a cimborám cégénél csináltak a múltkor és kaptam az alkalmon hogy elküldjek egy mintát és várom az árajánlatot és hogy meg tudják e csinálni... Az ilyen dolgok spontán jönnek
A jövő héten eldől hogy le tudják e gyártani az enyémet mert ha igen akkor lesz esedékes a dolog és szólok,addig nagyon jó helyen van a mozdin. Jéé tényleg nekem kell a búra :) persze nem a fejemre jó hogy eszembe juttattad Tike!Hmm a télen kitalálom hogy is kerül majd ide.
Az lenne még a kérdésem, hogy az sc21 és az sc24 hátsó kerék tengely stb ugyanaz ugye? Mert szélesebb gumit szeretnék majd hátra a 160 helyett kinézet miatt leginkább, a hátsó féktuskó tartó rudazat nem engedi szerintem most a szélesítést, de azon gondolkoztam, hogy át lehetne helyezni a rudat vagy átalakítani. Mennyire hangzik ez borzalmasnak? :D