Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából a hangja csak piros lámpánál észrevehető, akkor is, csak ha figyelem, de nem akartam a véletlenre bízni, ha nem olyan nagy varia akkor megcsinálom mindenképpen. Köszönöm előre is a segítséget.
Az lenne még a kérdésem, hogy az sc21 és az sc24 hátsó kerék tengely stb ugyanaz ugye? Mert szélesebb gumit szeretnék majd hátra a 160 helyett kinézet miatt leginkább, a hátsó féktuskó tartó rudazat nem engedi szerintem most a szélesítést, de azon gondolkoztam, hogy át lehetne helyezni a rudat vagy átalakítani. Mennyire hangzik ez borzalmasnak? :D
Nem nagy meló amúgy ,egy fél nap alatt cak-pakk rendbe lehet vágni minden egyébbel együtt is! Amúgy baja nem lesz tőle mert átugrani nem tud nem is koptatja a cuccokat jobban max egy picit a feszítő ívet ,szóval ne gondolj drasztikus dologra mindössze a vez tengelyeket kell kivenni hozzá és megcsinálni a feszítőt!A hangja viszont nagyon bosszantó tud lenni az tény
Igen,tuti hogy a feszítőd zajol!Amúgy nem sok 21 van ,de amint látod köztünk van az is,és nem is akármilyen!
Jó látni, hogy akad még egy két sc21 :)
Egy kis tavaszváró Transalpina:
Innen a monitor mögül nehéz, de nagy valószínűséggel a feszítő a hibás.

Vmelyik este nekiülök és leírom én hogy alakítottam át az enyémet. Nem bonyolult és úgy tűnik bevált.
Sziasztok, lehet, hogy nem írok jól valamit, vagy nem vagyok túl informált... a motorom mióta nálam van, időközönként csörög... néha hidegen fél percet csörög alapjáraton.... a felett nem igen hallom, több okból sem :D De a lényeg, vezérműlánc feszítővel lehetnek bajok? Mert az előző tulaj mondta, hogy ő már javíttatta a feszítőt, de nemsokára rá ugyanúgy volt néha hangja. van, hogy 15 másodpercenként kezdi, van, hogy nem csinálja. Először szelephézagnak gondoltam még a legelején, de az be lett állítva azonnal. Várom az ötleteket, Ti biztosan okosabbak vagytok ebben! köszi.
megy a fighting !
Nem bírom a havat!
Isten Éltessen!
A fékbetétekről nem feledkeztem meg.. csak nem találom..

-BT-
Na nem lesz tárcsa ,mert a haver főnöke 2-3 db tárcsáért nem vesz anyagot 5 mm -est mert kibaszott drága ami a gyárival megegyező bevizsgált és megegyező lenne anyagminőségben !Így marad a helyén...
Ki tollak én a Rondáddal együtt a garázsból
Estére magának is idenyílott a csipája, ídezskomámuram?
Húú de várom a jó időt!
Azoknak a nagy többsége z 900 volt azt hiszem ami meg 1000 volt az sem ez az st féle de a blokkja az ugyanaz a hőbörgős agyonüthetetlen olajfaló!
Egy kis Transalpina a CBRekkel.
Nem ilyen volt a Mad Max-ben?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_z_1000_st-
7453974
máris érdekel... Sanyi motorját kidobjuk azon úgysincs kipufogó...
Há most mi ez a sárga fej itten?
Kíváncsian várom a fejleményeket...
Na ne hervassz el évek óta gyúrnék egy párra de megfizethetetlen erre tessék pont egy olyan dolog amitől riadok Amúgy meg én vagyok a marha mert állandóan fúrok faragok oktojálok valamit.... Lőjjetek már le végre
Csak a héten szóltak hogy a cimborám cégénél csináltak a múltkor és kaptam az alkalmon hogy elküldjek egy mintát és várom az árajánlatot és hogy meg tudják e csinálni... Az ilyen dolgok spontán jönnek
A jövő héten eldől hogy le tudják e gyártani az enyémet mert ha igen akkor lesz esedékes a dolog és szólok,addig nagyon jó helyen van a mozdin. Jéé tényleg nekem kell a búra :) persze nem a fejemre jó hogy eszembe juttattad Tike!Hmm a télen kitalálom hogy is kerül majd ide.
Akkor majd szólj, mert az öcsém vifferébe ki kéne cserélni.
Neki pont a hullámos nem tetszik, mert rángat fékezéskor.
Jókor találod ki
Tavaly augusztusban vennem kellett...

u.i.: hátsó lámpád még mindig itt figyel :-D
Mármint hirdetni,csak ha valakinek esetleg közülünk kéne....