Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Tapasztalatokat szeretnék ezekről a gépekről kérni.Egy 1998-as gép vásárlását tervezem,ezért az lenne a kérdésem hogy vásárláskor mire figyeljek oda,van e valami,típus hibájuk?
Jó képek
Azt teszem éppen ,na ugye hogy nem is olyan bonyolult viszont az oldal dög lassú ,azt meg meg kell szokni
afőoldalra sikerült egy néhány fotot feltőltenem. a mikulás cimen megtaláljátok.
honda sc 24 ülés teljesen uj kárpital eladó tel 06704275150
most én vagyok hülye vagy ez az oldalkocsi járja kőrbe a motort a redszámmal eggyütt
Az anyját azt a menetest
A Krauser amit Ali is megosztott,avval minden tartozék megvan,viszont 60 rugó és félek kicsit széles is(én keskenyebbet szeretnék,még ha kisebb is a térfogata),ellenben találtam valamit ami nem tul nagy,nincs hátsódoboz(az már van nekem),nincs vele konzol,és valószínűleg még alakítgatni is kell,de festeni tuti,szóval kihívás!
Ja,a legnagyobb előnye hogy 10 e Ft...
Persze, hétvégén körbefényképezem aztán már heggesztheted is. Krausert találtál?
és azóta is megyen és forgalmis és nem lelakva mint pl a Mike Tamás féle fireblade volt!Mert azt szétbarmolták.
Es tessek 2012 nyàr Balatonkenese
Úgy tűnik ráakadtam valami oldaldobozokra a neten,tudnál esetleg képet felrakni az általad készített tartókonzolokról?Csak hogy legyen valami kiindulópontom...
bocs gábor. nem vagyok egy irigy ember . most tanulgatom a szám gép kezelést de igérem dobok fel néhány fotot.már ha sikerül
Hát ha olyan pofás lett, akkor miért nem teszel be egy képet róla? Irigyleg a látását tőlünk?
motor revüt ritkán vettem. de a wildet rendszeresen. aztán egyszercsak felhigult a mondanivaloja és felhagytam a vásárlásával. ugy van ahogy mondod ali. ezért aztán segiteni sem tudok neked bocs ma behoztam a motort a melóhelyre és lemostam rola a nyári retket.egész pofás lett regelig szárad aztán megy a pléd alá
Nézd meg mi hiányzik,aztán májusban elkapod ha épp azok a számok megvannak nekem,bár asszem nekem se komplett...
Apropó ha van valakinek kukától mentve 90-94 ig motorrevü pontos egyeztetés után érdekelne a dolog! (jó lenne a hiányzók mindegyikét begyűjteni)
Igen én is csak régen olvastam rendszeresen ,akkor mégy nagyon jó cikkek voltak benne vegyesen és találkozós tudósítások és mindenféle stílus képviseltette magát .Manapság már csak egy kaptafára épített pénzeszsákok chopperei vannak benne és hot rodok fele akkora terjedelemben!De a motor revüt sem veszem kb 4 éve már pedig 93 tól megvolt 2006-ig folyamatosan.Amúgy meg az internet miatt sem ad már ki az ember újságra pénzt valljuk be főleg nem 1000 ft vagy a feletti összeget!
A németeknél óriási divat volt ez 1 90-es években, még két személyes (gyereknek), fedett oldalkocsi is volt CBR-hez. Én sem vagyok oldalkocsi párti, de lássuk be: nem azért ülünk motorra, mert az praktikusabb a forgalomban, vagy mert nem kell parkolójegyet fizetni, ezt ugyanis egy kis robogóval, vagy 125-ös pöcsköszürűvel is el lehet érni, nem kell hozzá közel 140 LE és 1000 ccm.
régebben rendszeres olvasoja voltam a wildnek. abban is benne volt ez a moci. az oldalkocsis tényleg egy külön világ. legyünk őszinték amit krisztián leirt az a trájkokra is igaz. őszvérek. de minden motort lehet szeretni. az oldalkocsis nekem sem jőn be. kűlönben szépen megvan ez a motor csinálva. rengeteg meló van benne.lehet ha kiprobálnánk még egy alsónemü csere is szóba jőhetne
Telesen igazad van,csak az érdekessége kedvéért raktam ki ,meg azért mert emlékeztem arra az újságra miben ez benne volt régen!
Jó gép,igényesen kidolgozva,de én valahogy úgy vagyok az oldalkocsis motorokkal hogy egyesítik az autók és a motorok rossz tulajdonságait. Széles,nem tudsz vele forgalomban haladni,szerpentinen előzni,nem lehet dönteni(a legnagyobb mínusz nállam!),ugyanakkor lem tudsz többet pakolni mint egy motoron,esőben ugyanúgy ázol,gyorsulásnál,fékezésnél csavarodik(hacsak nem kétkerék-meghajtású,de akkor meg nagyon nehéz)...szóval szép meg minden,de nem az én világom.
Tessék egy kis érdekesség hazánkból egy réges régi revüből!
Ez az oldal már csak ilyen ,már régen okozot hasonló fejtörést nekem is és meg is haragudtam az oldalra de visszatértem ismételten!
Há nem rakja oda a képet basszus...