Ekkora marhaságot még nekem is nehéz lenne kitalálni ,amúgy komolyan gondoltam a tárcsát mert hiába cseréltem le tavaly,most lehet mégis hullámosat fog kapni polcon meg minek álljon majd a régi...amúgy meg ha összejön akkor sem fogom a mostanit árulni.
Van biztonságosabb módja is a súlycsökkentésnek, Haversrác! Inkább adok kölcsön egy antigravitációs baszkurbeátort, hibátlan, csak használatához az úszószintet meg kell emelni 42.5 centivel.
Semmi időm nem volt még vezlánc projektelőt gyártani viszont van egy kérdésem mindenkihez. VALAKIT NEM ÉRDEKEL A KÉT HIBÁTLAN ELSŐ FÉKTÁRCSÁM?Nem azonnal gondolom de a hetekben lehet eladóvá válik.....
Sajna nem adhatom kölcsön mert több mint 40 ropi és a kollégám vette a műhelybe ahol dolgozunk de ha kitaláltuk hogyan lehetne vele dolgozni vez láncon akkor csinálok fényképet majd meg leméretezem esetleg és lerajzolom viszont nem mostanában lessz mert tele vagyunk melóval.
Én amivel találkoztam ugyan az a szerszám mint a hajtó lánc nittelő,csak mókeszolva ,átalakítva stb ,én az enyémet a nittelővel simán elütöttem a reginán 2011 telén és azóta sincs gondom vele!Van a műhelyben egy gyári did láncszerelő, meg is kell majd néznem hogy mit kell hozzá gyártatnom hogy jó legyen vez lánchoz is! Van is itt raktáron egy darabom amin kigyakorlom magamat mert most végtam a héten egy pénztárca tartót belőle!
Az utolsó warningos matricáig gyári állapotú,a fényezés de még a gyári lakkozása is sértetlen a gépnek,ma nézte meg élőben egy debreceni ismerősöm mert hívott! Lehet megvételre kerül a sora!
Szia!
Olyan kérdésem lenne, hogy a vezérműláncot mivel, hogyan szerelted szét illetve össze?
Van hozzá célszerszámod, mint a sima lánchoz?
Azért, mert a D.I.D láncokat végtelenítve árulják a garancia miatt, ezzel szemben lehet hozzá venni nittelő szemet, de konkrét "célszerszámot" nem!
Ez a kérdés másnak is szól!
Basi? Tike? Ali?
Nyilván nem egy izgalmas téma DE meeeegvaaaaan a származási ellenőrzés és MIIINDEEEN rendben... :o))))) !
Már csak a szokásos protokoll és májustól..., brümmm-brümmm :)
Köszönjük ,nekem speciel egész jól telik ez az egy napom amit hétvégének nevezhetek. Másnaposan kissé bár törve nem,de igyekszem hogy hasznos legyen majd eme napom!
Ha eljön az ideje esetleg tudnád nélkülözni kb.: egy hétre?
Ha nem, semmi gond, csak egy fényképet kérnék róla!
Köszi!
Úgy lett csinálva,hőkezelve,eddig "jó" sok motoron lett használva és bevált
A fénykép is nagyon sokat segít!
Mindenképp ki lesz cserélve a vezérműláncom, de nem baj, ha könnyebben és ésszel csinálom!
Köszi!
Ha nem tudom megcsinálni, lehet kölcsönkérném...
Kíváncsi vagyok, hogy ezt miért írtad ide?
Olyan kérdésem lenne, hogy a vezérműláncot mivel, hogyan szerelted szét illetve össze?
Van hozzá célszerszámod, mint a sima lánchoz?
Azért, mert a D.I.D láncokat végtelenítve árulják a garancia miatt, ezzel szemben lehet hozzá venni nittelő szemet, de konkrét "célszerszámot" nem!
Ez a kérdés másnak is szól!
Basi? Tike? Ali?
Cube75 féle..., nagggyon egyben van!
Nyilván nem egy izgalmas téma DE meeeegvaaaaan a származási ellenőrzés és MIIINDEEEN rendben... :o))))) !
Már csak a szokásos protokoll és májustól..., brümmm-brümmm :)
Köszi!
-BT-
-BT-