Gabi báttya jól mondja ,és mivel a segédvázon nem változtattak max az utaskapaszkodón ,mivel a lámpán nem, így szerintem ugyanaz a felfogatása mindnek de a dualé és a miénknek tuti,a 21 nek annyira nem vizuálom de ha felhívod őket Bandi biztosan fogja tudni miről van levéve!
Ugyan nem engem kérdeztél, de a képek alapján az oldalsók a kisebb verzió, vagyis 30 literesek, a hátsó 42 vagy 48 literes. Ezek az oldalsók kb. 6 cm-el keskenyebbek, mint az enyémek, korábban tettem fel képet (összehasonlíthatod azzal).
Ali szerinted mekkorák azok a dobozok?Főleg az oldalsók mérete érdekelne(nem szeretem ha nagyon kilóg),és ez melyik tipusra megy fel?21,24,dual?
Egyébként nagyon a kéne kategória....
Nekem elöl-hátul goldfren betét van, de még alig koptak valamit, főleg, hogy az elsőt szombaton tettem be!
Méretre jó, passzol a helyére, nem nyikorog!
Goldfrennel nincsen most van benne ap-m de kb olyan fos mint a ferodo ,fog de rohadt hamar lemegyen,(2 szezont nem bír egyik sem)Lucasom volt szerettem sokat is ment és fogott is viszont én is most veszek majd megint és inkább legyen drágább de keresek megint delta szintert 1 hétig kicsit visít de utánna beáll mert jó az anyaga a gyári tárcsánkhoz harap is és baszott sokat elmegyen,ezeken kívül max gyári nissin betét érdekelne vagy ha találnék brembot esetleg...
Szerintem megér ennyi pénzt, pláne, hogy nem kell országhatáron túlról szállíttatni.
Ali! Nem lehet, hogy az ülésed van kiülve? Nekem nem szokott lezsibbadni a lábam, pedig majdnem 2 m vagyok.
Volt egy szabad napom és unalmamban kihoztam amit maximálisan lehetett süllyeszteni rajta hátha kényelmesebb lenne.Ennyit enged mert ha tovább engedném a váltókar beleérne már az oldalsztenderbe csak remélni tudom hogy már ez is sokat fog számítani .
Mako!
Ebay-en találtam, dobozok + tartó együtt 100 vagy 120 euro volt, nem emlékszem pontosan. A konzolokhoz a felfogatást magam csináltam, nem egy nagy kaland. A mostani felfogatás még nem tökéletes, mert egy kicsit feszül a zár, de egyébként 1-2 óra melóval le lehet gyártani a tartókat, meg is van a papírsablon, meg most már tudom, hogy a felső összekötőket nem derékszögben kell heggeszteni.
Nézelődjél a neten Krauser K2, ki lehet fogni jó árban, nem baj, ha más motorhoz hirdetik!
Egyébként nagyon a kéne kategória....
Méretre jó, passzol a helyére, nem nyikorog!
Vagy inkább AP Racing vagy Lucas?
Ali! Nem lehet, hogy az ülésed van kiülve? Nekem nem szokott lezsibbadni a lábam, pedig majdnem 2 m vagyok.
Gumicsíkot is adtak hozzá!
Ebay-en találtam, dobozok + tartó együtt 100 vagy 120 euro volt, nem emlékszem pontosan. A konzolokhoz a felfogatást magam csináltam, nem egy nagy kaland. A mostani felfogatás még nem tökéletes, mert egy kicsit feszül a zár, de egyébként 1-2 óra melóval le lehet gyártani a tartókat, meg is van a papírsablon, meg most már tudom, hogy a felső összekötőket nem derékszögben kell heggeszteni.
Nézelődjél a neten Krauser K2, ki lehet fogni jó árban, nem baj, ha más motorhoz hirdetik!