Sziasztok, szép napot! 87 es sc21, japán piacos hoz érdekelne váltó, mert a hármas nagy igénybevételnél menet közben ránt egyet. Ha tud valaki esetleg akkor ne rejtegesse :) Vagy ha esetleg van ötlet a hiba okára az is hasznos lehet. Köszönöm!
Tegnap megjött a túra plexi, és ma ki is próbáltam!
Eddig a mellkasom alatt már jött a szél, most a vállamnál a nyakam magasságában!
Még annyit, ha 200 fölött jártam, a sisakomat rendesen igazgatta a huzat, de most ezt nem éreztem!
Kíváncsi vagyok, hogy asszonykám is érzi-e a különbséget?!
wc papirbol 1 guriga is elég.bugyi minek mert egy jó találkozon ugy is lehuzzák rolad a lányok papucsnak meg vagyok itthon eleget. én mindig a pálinkás üveg méretével vagyok bajba mert ha jó a buli kicsi az üveg
Én is táskával túráztam sokáig, de sokszor szarrá ázott ami benne volt, így mikor tavaly ebayn láttam ezt a szettet 120 €-ért, rögtön lecsaptam rá. Nem bántam meg, nagyon jó, hogy nem kell egy utat úgy szervezni, hogy még elérjük a boltot vagy akármit, mindent el tudsz tenni akár több napra, vacsizol a mezőn és megágyazol. Ennek van egyfajta varázsa, legalábbis számomra.
Amúgy őszinte leszek én is gondolkodom oldal dobozban ,de szerintem első körben szert teszek egy nagyobb hátsóra majd aztán majd meglátom mert nekem meg az oldaltáska tetszett mindig is jobban (valszeg azért mert kisebb kompaktabb meg sportosabb is de az tény hogy 5 guriga budipapír 5 pár zokni bugyi papucs és tele is van
Én már csak ilyen dobozpárti vagyok. Ahogy öregszik az ember, egyre több vacakot cipel magával. Csikó koromban még egy hátizsák is elég volt tíz napra és abban is többnyire szerszám volt a Jawa mellé.
Az oldalsók 42, a hátsó 48, tehát összesen 132. Praktikus, tavaly akárhova is mentünk kirándulni, három napi kaja, meg 4 tálca sör minden alkalommal belekerült és még maradt hely a ruháknak, fürdőrucinak, stb. Még egy tanktáskát be kéne szereznem, tavasszal az asszonyt is viszem kirándulni Karlsruhe-ba. Lehet, még egy motokuli is kéne?
Csend van
Én is éjszakás vagyok a héten, próbálok pihenni...
Mellesleg holnaptól várom, hogy mikor jön a futár, mert rendeltem túra plexit, meg első fékbetéteket a nagyvas.hu-ról
Mikulás/karácsonyi meglepetés!
Esetleg, ha bejönne még egy kis pénz, akkor még ez ülésemet jó lenne áthuzatni...
Most már nagyon őszi idő van nálunk, kicsit lehangoló!
Megyek alszok még fél órát, aztán készülök melózni...
Épp valami hasonlót szándékoztam kiírni...
Hát,ez van,vége a szezonnak,a szerelések átalakítások ideje meg még nem érkezett el...mondhatni kampáncsend van. Azért annak örülök hogy mindenki épségben befejezte az idényt,nem történt sérülés,baleset ilyesmi,remélhetőleg sok kilóméterrel lettünk mindannyian gazdagabbak,jővőre talán még több áll előttünk!
Eddig a mellkasom alatt már jött a szél, most a vállamnál a nyakam magasságában!
Még annyit, ha 200 fölött jártam, a sisakomat rendesen igazgatta a huzat, de most ezt nem éreztem!
Kíváncsi vagyok, hogy asszonykám is érzi-e a különbséget?!
MRA.T.0 MRA Touring szélterelõ plexi (Ho|CBR 1000 F|93-03) (184052) 1 db 22500Ft
Ennek nagyobb a szélterelője!
Én is éjszakás vagyok a héten, próbálok pihenni...
Mellesleg holnaptól várom, hogy mikor jön a futár, mert rendeltem túra plexit, meg első fékbetéteket a nagyvas.hu-ról
Mikulás/karácsonyi meglepetés!
Esetleg, ha bejönne még egy kis pénz, akkor még ez ülésemet jó lenne áthuzatni...
Most már nagyon őszi idő van nálunk, kicsit lehangoló!
Megyek alszok még fél órát, aztán készülök melózni...
Hát,ez van,vége a szezonnak,a szerelések átalakítások ideje meg még nem érkezett el...mondhatni kampáncsend van. Azért annak örülök hogy mindenki épségben befejezte az idényt,nem történt sérülés,baleset ilyesmi,remélhetőleg sok kilóméterrel lettünk mindannyian gazdagabbak,jővőre talán még több áll előttünk!