Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cbr 1000f sc 24 müanyag burkolatok eladók tel 06704275150
Uraim megkezdem a hétvégi pincelátogatást egy kedves muzsikus barátom meghivott. Motorozást helyettesitő notaszóra. És tudom a motorozást nem helyettesiti potolja semmi de egy szivemböl szoló magyarnótát sem. Iszom a ti egészségetekre is mindenkinek tartalmas szép hétvégét
Érdeklődnék,hogy nincs e valakinek gyári kipufogó burkolata eladó!?
Aztán óvatosan a szaunában!
Isten éltessen!
És most már mindenki visszatérhet a rendes hétvégi lerészegedéshez!
Mindenkinek köszönöm!Jó ilyen csapat tagja lenni!
CSatlakoznék az elóttem szólokhoz ISTEN ÉLTESSE A SZÜLINAPOST
Kedves Jedi mesteremnek,kívánok ezúton Sok Boldog Születésnapot..
Köszönöm!
Nagyon szívesen, bár lehet nem tudok újat mondani vagy mutatni!Alig foglalkoztam a mozdonnyal az elmúlt 8 évben!
Hát magát meg mi szél fútta erre? Jó hogy itt vagy haver ......ha segíthetek valamiben csak írj nyugodtan!
Isten éltessen kistehén! Rögtön levezetem a mai feszültséget az egészségedre legyen mondván egy szőlő pálinkával!
Tök normális, hogy ott olaj van. Ha csak emiatt szedted volna szét, akkor tegyél le róla, mert mint írtam, belülről sem tudsz semmit csinálni vele. Kívül letakarítod, kicsit megcsiszolod és 2k epoxygyantával kicsit rávakolsz, az jól megmarad az alumíniumon és a műgyantán is.
Holnap csinálok egy képet az állórész belsejéről, hogy lássad miről is van szó.
KESTEJAN ÚR!

Boldog Szülinapot!

Üdv: Új Versenyző
Megköszönném a leírást! Ha ott olaj van, attól nyugodtan motorozhatok vele, ha a szivárgást megszüntetem? Vagy esetleg ott nem szabad olajnak lennie? Eredetileg a szivárgás miatt akartam szét szedni!
Köszi!
Boldogságosat, meg jó sokat
http://youtu.be/iVC7HTuQoq8
Értettem!
Isten éltesse!
A megjelenésem még kérdéses, de törekszem rá, hogy ott tudjak lenni. Ezért nem írtam még fel magam a listára.

-BT-
Azért ne szedd rögtön le a generátort! Ha az állórészt akarod csak leszedni, ahhoz nem kell a karbisort meg a többi holmit bántani, csak a lánckerék fedelét kell levenned, meg persze az oldalidomot.
És ha levetted az állórészt? Az a három kis "dugó", ahonnan az olajad folyik, az a belső tekercs tartója, egy öntött műanyag, ami bele van ragasztva az alu házba. Nem tudod kivenni úgy, hogy ne sérüljön egyik tekercs se meg. Szóval ez nem vezet sehová. Kívülről letakarítod és kap egy kis ragasztó/tömítő kencét azt jó lesz.
Ha viszont a generátor csapágyait akarod birizgálni, akkor szólj és küldök egy részletes leírást, mit hogyan és nincs meglepetés meg de jó lett volna ezt előre tudni.
Engedély megadva,és köszönöm!
De még nem láttam a neved a listán!Ha nem leszel jelen a találkozón,akkor előre megfontolt szándékkal,különleges kegyetlenséggel,nem nyereségvágyból elkövetett, hivatalos személy elleni erőszakhoz fogok folyamodni,vagy mi...
KESTEJAN ÚR!

Kérek engedélyt, hogy születésnapja alkalmából felköszöntsem!
Alázatos fórumtárs, vagy márka-típustársa, vagy mi..

-BT-
Te Ali, ez a vas NADDDDDJOOOON szép :) !
A polírozással és egyéb optikai részletekkel kapcsolatban majd értekeznünk KELL... :) !
KÉRDÉS:kék színű felnicsíkot amiben benne van a honda felirat tudsz e esetleg ócsón?
Pesten ezért közel 10ropit kérnek...
Fórumlakók :) , tőletek is várok 5leteket, köszönöm előre is!
Na csak semmi összeesküvés a fiatal ali ellen! Két éve még én akartam lelopni mindenkijéről valamit most meg mindenkinek kéne valami az enyémről!MIEZMÁN? Söröket a kezekbe és mindeni az én egészségemre igyon ha már így kibeszéltek amíg nem vagyok itt egy napig!