szép teljesítmény ,én is jártam így évekig udvarolni stb,de szó szerint rá is fáztam minden téren úgyhogy azóta csak a pálinka gőz és a trabant tővel szánkózásé a tél
köszönöm a válaszokat. mert éppen aktuális.lassan nekem is lekell tenni télire. bár volt idö amikor még megboldogult legénykoromban a szakadó onos esöben is mentem a kis trophyval. mire elértem a 17 km es célt rámfagyott a kabát. ma már télire csak az autó marad. bár ha olyan hiányérzetem van vagy csak a buksim szellöztetném a pálinka gőztöl azért csak kerülök eggyet.
Tökéletes,én még a banzint is leengedem az úszóházakból mert ha 2-3 hónapot áll a takony lefínomítatlan mai benzinekben megeshet hogy karbi takarítással kell kezdeni a szezont mert kirakódik a sok redva kocsonyás szar pont fúvóka magasságban miután elpárolog az értékes nedü
Üdv.Biztos ennek is megvannak a gurui,de én nem kerekítek ebből akkora dolgot.Alapos mosás(fontos hogy utána jól meg és kiszáradjon mindenhol a motor),lánc-lánckerekek jól lefújva(persze ezeket is letisztani előtte),aksit kivenni,egy kis wd40 a zárakba,kapcsolóbhoz,kuplung/fékkarokhoz,középállványra tenni(gumiknak is jót tesz)száraz,lehetőleg a mínuszoktól védett helyre tenni,letakarni a por miatt....kb én ennyit csinálok télire.Ja,és tele tartály,már csak azért is mert tavasszal nem kell mindjárt a benzinkúttal kezdeni a motorozást!
A nyugdíjra ácsingózol mi?Na,addig még sok-sok évig könyékig olajos leszel barátom!
Egyébként mára ide is megérkezett a szar idő...be is gyújtottam a szaunába,a motor meg pihenhet tavaszig...
Én meg vagy fél évi még az olvasgatást is kihagytam,így le is maradtam egy pár dologról,amket restellek de az tuti ha valami gondod vagy kérdésed van itt van mindenre megoldás
Köszi, sajnos én is kicsike vagyok a 183 centimmel!
Arra gondoltam, hátha próbáltad mindkettőt....
Amúgy a "számítógép nyomkodást" mi se visszük túlzásba, de ha valakinek gondja/baja van, itt hamar kap segítséget!
(Olvasgatni sűrűbben szoktunk )
Úgy látom egy darab számítógép kezeléssel letudtad az egész bagázst, na nem baj az tessék nyomogatni mindent amit a környezetedben találsz és a nyomást gyakorolni szüntelenül és fog az menni jobban .Mikulás még nem jön mert ugyebár bendegúz is megmondta hogy nem sürgős az hisz hun van még karácsony! Maradj itt figyelj minket és írj bármit ami az eszedbe jut .Mindenből témát csinálunk csak belőlem ne....
alinak.a nyomos ok most tanulgatom a számitógépkezelést.na nemröhögni .georchnak.a télapó mindig rohan. a mozdony meg elrepit és még patkoltatnom sem kell. atissk. az eredeti plexit is megkaptam vele kissé karcos.azért cserélte le az elöző gondos gazdi. az a helyzet 182 cm vagyok és még igy is lökdösi a buksim a szél. na nem 30nál. bt.nek köszi kestejannak is. szép estét
Már jöhetsz is!A sör behűtve!
A cicomázott stíluskavalkád gépről most nem írok semmit mert kinek a pap,kinek a paplan ugye...Annyit hogy nekem nagyon neeeeeeeeem! Borzadály
http://www.youtube.com/watch?v...
0:29-nél van egy izgalmas darab, amit ráadásul igényesen építettek meg, ki vannak dolgozva a részletek is. Persze ezt sem CBR-ből kellett volna...
A köcsög mázlista,ott bezzeg nem esik eső így nem rohad meg a polír lengővillája! pedig de szép volt az enyém is és mekkora meló volt megcsinálnihümmmmm és kell róla a tükör azonnal
A végkifejlet érdekes,lámpa nem rossz, lábtartók borításai szépek, műszerfal takony, összkép jó, segge is jó, dörrentő ganyé kormány is jó de a váz fabrikálás otromba!
Még a részemről annyit hozzáfűznék, hogy nem árt 2-3 hetente beindítani és járatni egy kicsit!
Egyébként mára ide is megérkezett a szar idő...be is gyújtottam a szaunába,a motor meg pihenhet tavaszig...
Arra gondoltam, hátha próbáltad mindkettőt....
Amúgy a "számítógép nyomkodást" mi se visszük túlzásba, de ha valakinek gondja/baja van, itt hamar kap segítséget!
(Olvasgatni sűrűbben szoktunk )
abból szépet lehet kreálni
A cicomázott stíluskavalkád gépről most nem írok semmit mert kinek a pap,kinek a paplan ugye...Annyit hogy nekem nagyon neeeeeeeeem! Borzadály
0:29-nél van egy izgalmas darab, amit ráadásul igényesen építettek meg, ki vannak dolgozva a részletek is. Persze ezt sem CBR-ből kellett volna...