Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
Mennyi idő alatt lett kész?
Szia!
Jaja,ez a cég,maximálisan korrekt,úgy csinálta ahogy kértem.És kb fele a tommotnak..
Szia Ati!
Az ülésedet itt csináltattad?
Estem már én is hasonló csávába ,este bennem is meghűlt volna a vér ,valószínű én is megálltam volna elgondolkodni aztán csak érjek haza.De nappal tuti utánna magyek ,letessékelem és ha ki akar szállni rárugom az ajtaját vagy még menetben a tükrét hogy rohadjon le mind a három lába az ilyennek!
sajnos a mai világban már mindenki rohan.képesek az emberek elfelejteni hogy aki szembe jőn bizony azt is hazavárják.néha az sem segit ha a mozdony átváltozna. bár krazzal nem jártam de kamionnal igen. a baj az hogy van aki még annak is nekimegy. van egy réteg aki csak hétvégén vezet. na ezek a legveszélyesebbek. át istenen emberen csak odaérjen a barom. az emberekböl hiányzik a türelem és az alázat. bocs a monologért. széles utat.
Emlékszem mikor írtad!
Nem mutogattam semmit, sötét volt!
Amikor szemből három, majd négy lámpát láttam, akkor már csak a menekülő utat kerestem!
Nem is tudom milyen autó lehetett, csak arra figyeltem, hogy fokozatosan fékezzek nehogy megcsússzak, meg az út szélét, hogy még aszfalton legyek!
Nemrég ránk egy zöld1es puntós elözött szembe (Tamcsival voltam)
Volt mutogatás bőven
ha egyedül vagyok, biztos vissza fordulok és megállásra kényszeritve szétbaszom a pofiát
Úgy "figyelmeztetőleg+barátilag"
igen a KRAZ jól jött volna
Vagy a Bömbi
Nekem így is érdekes volt!
Főleg mikor eldöntöttem magamban, hogy inkább az útszéli bokrok mint az autó eleje!
Ilyenkor azért bánom, hogy nem tud a mozdony hip-hop Kraz-zá válni :-) Mennyivel érdekesebb lenne a szitu úgy...
Lehet idén utoljára, én is mentem egy kis kört (45km)!
30perce értem haza, 10 fok volt/van , nem fáztam, de a plexi 50 alatt, a városban párásodott rendesen!
Nem találkoztam motorossal, viszont hülye autóssal igen:
két helység (Petőfibánya-Selyp) között volt, már indultam haza, én egy kicsit húztam neki, de szar volt az út így visszavettem kb.:90-100 körül, látom, hogy szemben jön három autó és a középső előz!
Gondoltam majd csak látja, hogy jövök, de nem!
Fék, húzódok jobbra, autó nem megy vissza, még jobban jobbra húzódtam (ebből még lehet valami!) és akkor elmentünk egymás mellett: kocsi, kocsi, én, bokor kb.:10cm volt közöttünk!
Öt perc kellett legalább, hogy megnyugodjak! Nem volt fasza!
Emlékezetes lett az biztos!
Mindenkinek széles utat!
Jó messzire eltolni a garázstól,mi?Netán van valami önös érdek ebben?
Szia!
De szar lehet Neked!
Ne basztasd szegény Kriszt hisz elég ha csak mellette gyújt meg egy kazal cigányt ,éppen eléri az üzemi hőmérsékletét a gép!
Na most akkor röviden vázolom a téli hidegindítás folyamatát:
1:kitolod a garázsból!
2:jó messzire eltolod a garázstól!
3:benzinbe áztatott kartonpapírt raksz alá
4:meggyújtod a papírt
5:megvárod,míg 80 fokos lesz az olaj

Ha ezeket betartod,károsodás nélkül indítható....
Egyszerű nem kell inditani csak +10 fokba
Ma mentem én is egy kört Mór-Tatabánya
szezonzáró volt

Temetés bacca meg
Egyszerű:vidd be a nappaliba!
Örülök, hogy van még elvetemült aki gurul Én sem akarom "téliesíteni" inkább használgatom... nekem egy érdekes témám lenne: Hogy tudom előmelegíteni a bringát hidegben, hogy nem essen hidegindítási kopás áldozatául (pl: defa)
Dancsit csak elvittem edzésre,én azért jobban fel voltam öltözve és mentem egy kört,de nem nagyot 25-30 km,a végén már itt-ott áttörte a hideg a védvonalat
Hétvégén alighanem elrakom télire a kicsikét
De jó nektek ,pöcörő nem fázott még ? nem vittétek túlzásba az öltözést vagy csak már gondolom nem mentetek nesszire
Azért a végén már nem volt melegem,lassan ölég is lesz idénre....
óhh hogy a nap süssön rád,ha nem melóznék ,én is mennék ma
Az hát.14 fok délutánra,meg napos-kissé felhős id,úgyhogy ,megejtek még egy kört...hát így van ez itt délen