A megfelelően űzött némi élet csodákra képed drága barátom..
Ha meg nem akkor nagypapásan úgyis meg kell állni minden 20 km után hugyozni.. Egyeseknél a "XXX" már csak ezt jelent(het)i.
Ezt csak megerősíteni tudom! Van aki egyenes úton is lerakja a mozdonyt lábtartóig...
Sőt újfent a pincegarázs beállójába tanksapkával lefelé...
( nah jó utóbbi nem igaz... )
De ismerős motor!
Megnéztem. Az enyém is meg van még!
Túra plexi beszerzésén most ügyködök! Van összehasonlítási alapod, hogy milyen volt?
Üdv a fórumon!
Jó is lenne a pálinka korán reggel ha nem lenne az ember másnapos vagy nem kellene menni csapágyboltba autósboltba stb mint ahogy én fogok tenni (méghozzá mozdonnyal kb 1óra múlva)Csak addig még iszom egy lavor kávét
Mocskos szép ez a big! pesti barátomnak is van egy feketéje de neki a gyári 18 as kerék helyett már 1000 f 17 esei vannak benne mert arra van gumi választék.Addig élek is beszerzek egy pucér mozdonyt még a cibere mellé!Egyszerűen kell és kész...
Nekem is volt hogy a balcsiról haza jöttem két megállással és utánna nem bírtam rá se nézni a mozdonyra 2 napig kb ami nálam nagy szó mert ha tehetném rajta élnék. dE MÁR EZT SEM TUDNÁM ÍGY BEVÁLLALNI.Sok minden közre játszhat már benne ,az évek a rengeteg fagyban motorozás,a sport és a meló meg az hogy önzetlenül hajtottam mindi hogy végül rajtam kívül mindig mindenkinek jó legyen....!Most elérkezett mindennek a böjtje
Nekem nem jön be!
persze, hogy tudsz motorozni polóban mert te "lent" laksz Délen
"Ahol mindig kék az ég,és vigyorognak a pálmafák"
Üdv.!
-BT-
Ha meg nem akkor nagypapásan úgyis meg kell állni minden 20 km után hugyozni.. Egyeseknél a "XXX" már csak ezt jelent(het)i.
-BT-
Sőt újfent a pincegarázs beállójába tanksapkával lefelé...
( nah jó utóbbi nem igaz... )
-BT-
Nálunk is nagy a felfordulás!
A fiamnak ma van a szalagavatója!
Megnéztem. Az enyém is meg van még!
Túra plexi beszerzésén most ügyködök! Van összehasonlítási alapod, hogy milyen volt?
Üdv a fórumon!
Nem is tudtam, hogy a télapó CBR-el jár, nekem azt mondták, hogy rémszarvassal közlekedik az égen. Na mindegy, hagyjuk a politikát.
Üdv itt
Télapóbácsi