én is tervezek egy kis tapátázást vasárnapra de már nem fog faszányosan száradni mert ránk már hugyoz a jó isten folyamatosan egy hete (eső formájában ) meg hideg is van piszkosul 2 napja
Tudtommal 97 ig (lehet tévedek)
utánna már csak a raktáron lévöket árusitották
Mint az sc24 et
csak 91 ig csinálták utánna má csak árulták!
93tól meg jött a DUAL
14e km nem lehetetlen de "gyanus" mindenesetre szép
Miféle rossz idő?Már három napja szigetelek,festem a házat kívülről,a kölök meg ma egyszál pólóban jött haza a suliból!November 7. WTF?
Inkább azért pezsdült fel a fórum mert Ali ecsénk megtért hamvaiból! a kisz dlágaszág...
Hiszen aztat csináljuk
viccet félre téve max etapom egyvallaggal 280km megállás nélkül!
nem voltam annyira fitt de tankoltam telefonáltam ittam (üdccsi) és utaztam tovább
össz km 540 körül aznap
de másnap újra vágytam a nyeregbe
2001 semmiképpen nem lehet max ha addig állt kereskedésben és újként adták el 2001 es forgalomba helyezéssel ha viszont így van akkor ez a gép nagyon nagy kincs lehet Egyszerű mert meg kell nézni a fékcsövet abban benne van (benne kell legyen mert dualra még az életben nem rakott senki fémet )Kéne hozzá egy kilóméternyi
Sziasztok!
Mint tudjátok nem vagyok Hondás..De ez nagyon szépnek tűnik.
Cube a megmondhatója előfordulnak ilyen csodák pl az én gsxr 1100 w -ém
97-es volt, 2009 ben vettem 12 évesen volt benne 10500Km és ez látszott is rajta. Nem lenne messze még meg is nézném ezt a ciberét.
utánna már csak a raktáron lévöket árusitották
Mint az sc24 et
csak 91 ig csinálták utánna má csak árulták!
93tól meg jött a DUAL
14e km nem lehetetlen de "gyanus" mindenesetre szép
Inkább azért pezsdült fel a fórum mert Ali ecsénk megtért hamvaiból! a kisz dlágaszág...
viccet félre téve max etapom egyvallaggal 280km megállás nélkül!
nem voltam annyira fitt de tankoltam telefonáltam ittam (üdccsi) és utaztam tovább
össz km 540 körül aznap
de másnap újra vágytam a nyeregbe
Kicsi lenne az neked.. Te is jó nagyra nőttél..Bár a cbr is gyerek motor alattad
Mindenesetre ha valaki rá van izgulva a típusra akkor hajrá.
Így ránézésre nem hiszem hogy jobbat,szebbet talál.
Jó jó majd beleépítünk 1-2 normális alkatrészt a Suzuki-tól.
Csak mint írtam messze van ahhoz hogy nézelődjek csak,megnéztem ez 97-es szín
Mint tudjátok nem vagyok Hondás..De ez nagyon szépnek tűnik.
Cube a megmondhatója előfordulnak ilyen csodák pl az én gsxr 1100 w -ém
97-es volt, 2009 ben vettem 12 évesen volt benne 10500Km és ez látszott is rajta. Nem lenne messze még meg is nézném ezt a ciberét.