Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tényleg nem vicces és évről évre szarabb a helyzet nem mert több féle nadrágban próbáltam már és azt meg sajnos tudom hogy a bokám térdem izöletileg már menthetetlen 30 évesen is (tropa)
röhögjétek szét magatokat mocokok
Nagyon szép, fiatalos a festése!
De a 14000km...
Vajon hol lehetett eddig ez a moci?
Na,akkor tavaszig kapd össze magad keringésügyileg,mert ha jól nézem ide Zentáig van vagy 360 km-ed....a rövidebb úton,ha nem pályázol!
Egyébként viccen kívül valóban valami gond lehet,én már 1000 km-t is megtettem egy nap a moizdonyon,bár kifáradtam és kicsit kocka lett a seggem,komolyabb gondom nem volt...Az nem lehet hogy elszorít a nadrág?

Dlágaszáááág!
Úgy érzem magasan van a térdem
Na ezt is jó tudni így már tudom mire számítsak... veszek is inkább egy ducit! hadd csörömpöljön
Na ez a rohadt érdekes az egészben ,lehet az én keringésemmel van a gond és több vörös bort kéne innom de hosszú távon kb 150 km nél több megállás nélkül komolyan lógatnom kell a lábamat mert az alsó lábszáram kezd zsibbadni és nem jut bele elég vér .Az ülésmagasságon nem variálhatok mert a lábam nem érne le biztonságosan (mert gollam vagyok ) és nem is értettem igazából soha hogy hogy érzik jól magukat 190 és 220 cm közöttiek.1,2 cm is megváltás lessz ebben a dologban reményeim szerint
Egyszerűen hiányoztatok
Igyekszem feldobni pár dolgot ha már magamat nem sikerül elásnom ennyi idő után......
Na jó de Ő csak 120 centi
hiszen Gollam
VF1000 hez van egy kuplung deknim amit átalakitottam
az nem jó ?
nekem nagyon "párásodott"
tejes lett töle az olaj kevés kilométereken használva a motort
Már a polírozás is nagyon pöpec!
A lábtartót sokkal azért ne vidd lejjebb,mert leérhet a kanyarban!de miért akarod lejjebb tenni?Nem hiszem hogy nagyon kényelmetlen kuporgásra kényszerítene a magassága... Én legalábbis a 184 centimmel elvagyok rajta egész nap...
Lehet, hogy szar az idő, vagy nincs most melója és olvasgat/írogat egy kicsit!
Ali behozza az elmúlt év kimaradt hozzászólásait!
Ezért érdekelne a dolog http://www.kepesmotor.hu/fek_k... a kuplung lehet hogy not compatible a mozdonyyal valami oknál fogva attól félek. :)
cb 1300 absosat nem mószeroltatok még? valaki akárki ...az lenne a lényeg hogy a kuplung -fékkar egyezik e a mozdonyéval
Meg kellene csinálni nagyon a kuplung fedelet átlátszó ablakosra hmm ,de rohadt sokat kell kivágni az idomból hogy látványos legyen szegény meg olyan viharvert már így is hogy netovább... apropó lábtartó konzolt nem variált még soha senki? lejjebb akarom süllyeszteni de félő hogy leér a lábtartó hossza meg ugyebár adott.
Én nagyon rá mernék varázsolni egy delkevic rendszert ha az anyagi vonzata nem ennyi lenne! http://www.delkevic.co.uk/?sec...
Szia!
Én is attól félek, hogy belül eszi a rozsda!
Annó az enyémre ráhajlítottak egy prokronlemezt és hátul heggesztették össze.Kívülről a mai napig pöpec(még megvan valahol)viszint max egy-két évvel növelte az élettartamát,mert belül a kamrákat közben azért eszi a rozsda,szinte hallani ahogy csámcsog...
nincs ötletem de tuti aluból csinálnám mert javítható ha csúszna vagy karcolódna a későbbiekben illetve lehet polírozni