tényleg nem vicces és évről évre szarabb a helyzet nem mert több féle nadrágban próbáltam már és azt meg sajnos tudom hogy a bokám térdem izöletileg már menthetetlen 30 évesen is (tropa)
Na,akkor tavaszig kapd össze magad keringésügyileg,mert ha jól nézem ide Zentáig van vagy 360 km-ed....a rövidebb úton,ha nem pályázol!
Egyébként viccen kívül valóban valami gond lehet,én már 1000 km-t is megtettem egy nap a moizdonyon,bár kifáradtam és kicsit kocka lett a seggem,komolyabb gondom nem volt...Az nem lehet hogy elszorít a nadrág?
Na ez a rohadt érdekes az egészben ,lehet az én keringésemmel van a gond és több vörös bort kéne innom de hosszú távon kb 150 km nél több megállás nélkül komolyan lógatnom kell a lábamat mert az alsó lábszáram kezd zsibbadni és nem jut bele elég vér .Az ülésmagasságon nem variálhatok mert a lábam nem érne le biztonságosan (mert gollam vagyok ) és nem is értettem igazából soha hogy hogy érzik jól magukat 190 és 220 cm közöttiek.1,2 cm is megváltás lessz ebben a dologban reményeim szerint
VF1000 hez van egy kuplung deknim amit átalakitottam
az nem jó ?
nekem nagyon "párásodott"
tejes lett töle az olaj kevés kilométereken használva a motort
Már a polírozás is nagyon pöpec!
A lábtartót sokkal azért ne vidd lejjebb,mert leérhet a kanyarban!de miért akarod lejjebb tenni?Nem hiszem hogy nagyon kényelmetlen kuporgásra kényszerítene a magassága... Én legalábbis a 184 centimmel elvagyok rajta egész nap...
Meg kellene csinálni nagyon a kuplung fedelet átlátszó ablakosra hmm ,de rohadt sokat kell kivágni az idomból hogy látványos legyen szegény meg olyan viharvert már így is hogy netovább... apropó lábtartó konzolt nem variált még soha senki? lejjebb akarom süllyeszteni de félő hogy leér a lábtartó hossza meg ugyebár adott.
Annó az enyémre ráhajlítottak egy prokronlemezt és hátul heggesztették össze.Kívülről a mai napig pöpec(még megvan valahol)viszint max egy-két évvel növelte az élettartamát,mert belül a kamrákat közben azért eszi a rozsda,szinte hallani ahogy csámcsog...
De a 14000km...
Vajon hol lehetett eddig ez a moci?
Egyébként viccen kívül valóban valami gond lehet,én már 1000 km-t is megtettem egy nap a moizdonyon,bár kifáradtam és kicsit kocka lett a seggem,komolyabb gondom nem volt...Az nem lehet hogy elszorít a nadrág?
Dlágaszáááág!
hiszen Gollam
az nem jó ?
nekem nagyon "párásodott"
tejes lett töle az olaj kevés kilométereken használva a motort
A lábtartót sokkal azért ne vidd lejjebb,mert leérhet a kanyarban!de miért akarod lejjebb tenni?Nem hiszem hogy nagyon kényelmetlen kuporgásra kényszerítene a magassága... Én legalábbis a 184 centimmel elvagyok rajta egész nap...
Én is attól félek, hogy belül eszi a rozsda!