Nekem tökéletes csak találjátok ki mert holnap már ott kell lenni:D:D:D
Beszéljük meg akkor ezt a helyet....(utóbbit) Holnap ott... 10:30 kor üdv.... Én nem biztos hogy leszek este itt mert kicsit szoros a programom mostanában...
szia!
nem kapkodom el sajnos mert már vagy 3 éve nézegetem őket,de az anyagin mindig másra kell(pl-3 gyerek)!
kezdettől a dualokat nézem és ott van ez a 2 verzió.
Van ugye a tied,meg van ez: ha elmegy a kép
Szia!
Üdv. a Klubban!
Szerintem típus függő, a 24 Dualnál, ami Nekem van Pl. a CBR van hátul, az 1000F felirat meg elől, s 95-ös jószág. Szerintem a 21-eseknél, és a 24-es első szériájánál van úgy, ahogy Te leírtad.
Sok sikert a vásárláshoz! Aztán balesetmenteset a leendő vashoz!
Hát az már lenne is! Az hogy ha feltételezzük hogy gyári a fényezés,a -93 utáni gépeken a CBR felirat elöl van az 1000f meg hátul a farán és van úgy hogy fordítva.Ez valami dátumhoz köthető,vagy egy időben jöttek ki így is úgy is?
Valami magyar nyelvű típustörténelmet találok valahol?
Ez nagyon egyben van így képről. Klasszul néz ki! Gratula! Gyorsan szerezz rendszámot és gyiá!
Ma mentem egy gyors csavarrázós 50km-t tesztelgetni magam és a gépet. Nem hagytam el semmit, és igen elszoktam a járgánytól, de a hibáimat ő szépen kijavította mint a jó lovak.
Elkészült egy GPS tartóm, feltettem, majd meglátjátok. Garázs tuning, de féltérden bő nyállal sötétben elmegy kategória.
Bilux vagyok.Pár napja találtam ide.Végigolvastam benneteket az elejéről. Így tudom MOST jön az ELSŐ NAGY találkozás.
Sajna nekem még nincs meg a moci,de gyúrok rá nagy erőkkel!(egy dualt néztem ki )
Mindenkinek jó gurit és érezzétek jól magatok!
A következőn már talán én is ott leszek-lennék persze ha majd lehet!
Lehet hogy "felül ragasztom" a Suzuki lógót erre a 2 napra
Beszéljük meg akkor ezt a helyet....(utóbbit) Holnap ott... 10:30 kor üdv.... Én nem biztos hogy leszek este itt mert kicsit szoros a programom mostanában...
http://www.bikepics.com/honda/... itt nézz szét van pár gyári fényezéses mozdony.
nem kapkodom el sajnos mert már vagy 3 éve nézegetem őket,de az anyagin mindig másra kell(pl-3 gyerek)!
kezdettől a dualokat nézem és ott van ez a 2 verzió.
Van ugye a tied,meg van ez: ha elmegy a kép
Tali itt?
http://g.co/maps/hp2my
Üdv. a Klubban!
Szerintem típus függő, a 24 Dualnál, ami Nekem van Pl. a CBR van hátul, az 1000F felirat meg elől, s 95-ös jószág. Szerintem a 21-eseknél, és a 24-es első szériájánál van úgy, ahogy Te leírtad.
Sok sikert a vásárláshoz! Aztán balesetmenteset a leendő vashoz!
Nagyon szép a mozdony!
Miért nincs rajta rendszám?
Mindent bele!
Ezt:
"Garázs tuning, de féltérden bő nyállal sötétben elmegy kategória"
szeretném, ha bemutatnád a talin!
Valami magyar nyelvű típustörténelmet találok valahol?
Ma mentem egy gyors csavarrázós 50km-t tesztelgetni magam és a gépet. Nem hagytam el semmit, és igen elszoktam a járgánytól, de a hibáimat ő szépen kijavította mint a jó lovak.
Elkészült egy GPS tartóm, feltettem, majd meglátjátok. Garázs tuning, de féltérden bő nyállal sötétben elmegy kategória.
Bilux vagyok.Pár napja találtam ide.Végigolvastam benneteket az elejéről. Így tudom MOST jön az ELSŐ NAGY találkozás.
Sajna nekem még nincs meg a moci,de gyúrok rá nagy erőkkel!(egy dualt néztem ki )
Mindenkinek jó gurit és érezzétek jól magatok!
A következőn már talán én is ott leszek-lennék persze ha majd lehet!