Remélhetően kerülővel vagy szép szó használatával eljutsz a határra. Onnan már nyert ügyed van.
Ha átmentél a határon és egy sms-t küldesz akkor megnyugszom, hogy minden ok, meg kb tudni fogom mikor érkezel.
A terv az, hogy szombat du-este bográcsolunk. A továbbiakat majd ott megvitatjuk. Vasárnap nem biztos, hogy jó ötlet a főzés. Elég sokat fogunk menni, ha későn érünk vissza éhesen, és még akkor kezdünk neki főzni... az úgy nem annyira tuti.
UTÁLOM a halat
elenben biztos,hogy lesz ott étterem
másnem viszek fagyasztott kurplit,csibefasirtal aszt' megsütöm motorolajban, hogy adjon neki egy kis izt is
Tizenéve itt is volt valami hasonló blokád játék, taxisok zártak le utakat a megemelkedett benzin ár miatt. Akkor emelték kb 120Ft-ra. Erre a kormány kicsit visszavett, majd pár hónap alatt szép lassan meghaladta a 120-at literje. Szóval sok értelme volt hogy a civilek közül sokan nem tudtak hazajutni.... mindegy.
Telefonon majd szólsz, hogy hogy állsz.
Ha elérjük Hatvanban a többieket, mert át tudsz slisszanni két traktor között, akkor ott majd megdumáljuk az útvonalat velük.
A fizetős utak kivételével nekem mindegy merre megyünk. Akár mehetünk pl. Sirok felé is, régen láttam a várat. (normális út és nem egyenes, a táj se rossz, mondjuk én kapaszkodni fogok a kormányba, mert alig vezettem a motort még idén, nem lesz időm menet közben a nyálcsorgatásra)
Jászberényi program törölve a haverom tájékozódási versenyen lesz,valamint akkor tartják ők is az esedékes évi Big találkozójukat...
Szóval nem tartom fel a haladást
Ja,és majd telefonon tartjuk a kapcsolatot,az itteni parasztok épp most készülnek leblokkolni Vajdaság összes regionális útját,lehet csak földutakon érem el a határt(vagy fölgyujtok egy-két traktort )!Majd teszek endurógumikat a mozdonyra
Ha földessen,sárossan fűcsomóval a fogaim között érkezek meg Szolnokra némi késéssel,akkor ez utóbbi a helyzet....
Szváradon az erdei vasút végállomásnál szokott lenni pisztráng, de ha ott nincs fel lehet menni motorral a pisztrángosig, ha valaki ért az elkészítéséhez akkor erősen javasolt.
Eger végén (felsőtárkányi oldal) van Tesco, Mol kút, Bélapáton van egy nagy COOP, Szváradon van egy kicsi COOP ( nem folyamatos a nyitva tartás)vmint ott is van MOL kút.
Ez fogós kérdés:) szerintem "szerszámok" ott vannak úgyhogy lehet belőle flekken is meg bogrács is meg bármi ami sütni való:D A magam részéről annyit, hogy 3 pogácsa lesz nálam nehogy baj legyen azzal eljutok egy bótig:D:D:D
Szerény számításaim szerint 10-10:30 as indulással a 3-as úton szilvásvárad alsó hangon 1.5-2 óra tehát 12-12:30 körülre saccolom a megérkezést, ha minden jól megy...
igen, meg van-e a környéken ott bóóót ami nyitva lesz? A kaját megvenni akarnám nem pedig cipelni addig. Aki már volt a 66route-ban az esetleg tudja.
Ha más nem, akkor Egerben biztos van valami Multi.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Sajnos nincs még rendszámom, így csak irigykedhetek rátok a tali miatt :(