Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Feltettem pár képet a gépről:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Sajnos nincs még rendszámom, így csak irigykedhetek rátok a tali miatt :(
OK,úgy lesz!
Remélhetően kerülővel vagy szép szó használatával eljutsz a határra. Onnan már nyert ügyed van.
Ha átmentél a határon és egy sms-t küldesz akkor megnyugszom, hogy minden ok, meg kb tudni fogom mikor érkezel.
Na f@sza!Itt a földművesek útblokádokat tartanak Vajdaságszerte !Ha nem engednek át,ledarálok egyet,így legalább viszek parasztkolbászt a bográcsba!
Sziasztok!

A terv az, hogy szombat du-este bográcsolunk. A továbbiakat majd ott megvitatjuk. Vasárnap nem biztos, hogy jó ötlet a főzés. Elég sokat fogunk menni, ha későn érünk vissza éhesen, és még akkor kezdünk neki főzni... az úgy nem annyira tuti.
egymásba érnek az éttermek, és majd mindegyikben ajánlani fogják a pisztrángot
A remény hal meg utoljára
Majd ha összejött a kis csapat akkor eldöntjük merre mennyünk (Hatvanban nálad)
UTÁLOM a halat
elenben biztos,hogy lesz ott étterem
másnem viszek fagyasztott kurplit,csibefasirtal aszt' megsütöm motorolajban, hogy adjon neki egy kis izt is
Pedig szép vidék csak Poroszló környékén nem szabad elengedni a motort, már ha avval akarsz tovább menni.
Tizenéve itt is volt valami hasonló blokád játék, taxisok zártak le utakat a megemelkedett benzin ár miatt. Akkor emelték kb 120Ft-ra. Erre a kormány kicsit visszavett, majd pár hónap alatt szép lassan meghaladta a 120-at literje. Szóval sok értelme volt hogy a civilek közül sokan nem tudtak hazajutni.... mindegy.

Telefonon majd szólsz, hogy hogy állsz.
Ha elérjük Hatvanban a többieket, mert át tudsz slisszanni két traktor között, akkor ott majd megdumáljuk az útvonalat velük.
A fizetős utak kivételével nekem mindegy merre megyünk. Akár mehetünk pl. Sirok felé is, régen láttam a várat. (normális út és nem egyenes, a táj se rossz, mondjuk én kapaszkodni fogok a kormányba, mert alig vezettem a motort még idén, nem lesz időm menet közben a nyálcsorgatásra)
Mindenkinek izlése szerint spec én inkább ilyen paprikás lisztes olajban (nem motor) sütősen szeretem.
Azért ne Tiszafürednek menjünk, mert úgy hallottam hétvégén nagy dugókra lehet számítani
Bocsi, a "normál"-t a kressssszre gondoltam
Jászberényi program törölve a haverom tájékozódási versenyen lesz,valamint akkor tartják ők is az esedékes évi Big találkozójukat...
Szóval nem tartom fel a haladást
Ja,és majd telefonon tartjuk a kapcsolatot,az itteni parasztok épp most készülnek leblokkolni Vajdaság összes regionális útját,lehet csak földutakon érem el a határt(vagy fölgyujtok egy-két traktort )!Majd teszek endurógumikat a mozdonyra
Ha földessen,sárossan fűcsomóval a fogaim között érkezek meg Szolnokra némi késéssel,akkor ez utóbbi a helyzet....
Megbeszéljük merre menjünk, lehet a Mátrán keresztül is...
100km-t csaknem 2óra alatt teszünk meg
de ráérünk nézelődni is, ez a 7vége erre van szánva
Úgy gondoltad, hogy kiveszünk a vízből egy halat és rátesszük a kipufogó leömlőre, majd "haza" indulunk és pikk-pakk megsül mire odaérünk?
Azért remélem nem Egerbe kell menni kajáért
Hali!
A 12 órás érkezést pl.:Basi-ékra értettem, hogy hozzám, Hatvanba érkeznek...
Amúgy szerintem Hatvantól, normál tempóban 1.5-2 óra az út!
Szváradon az erdei vasút végállomásnál szokott lenni pisztráng, de ha ott nincs fel lehet menni motorral a pisztrángosig, ha valaki ért az elkészítéséhez akkor erősen javasolt.
Eger végén (felsőtárkányi oldal) van Tesco, Mol kút, Bélapáton van egy nagy COOP, Szváradon van egy kicsi COOP ( nem folyamatos a nyitva tartás)vmint ott is van MOL kút.
Ez fogós kérdés:) szerintem "szerszámok" ott vannak úgyhogy lehet belőle flekken is meg bogrács is meg bármi ami sütni való:D A magam részéről annyit, hogy 3 pogácsa lesz nálam nehogy baj legyen azzal eljutok egy bótig:D:D:D
Szerény számításaim szerint 10-10:30 as indulással a 3-as úton szilvásvárad alsó hangon 1.5-2 óra tehát 12-12:30 körülre saccolom a megérkezést, ha minden jól megy...
igen, meg van-e a környéken ott bóóót ami nyitva lesz? A kaját megvenni akarnám nem pedig cipelni addig. Aki már volt a 66route-ban az esetleg tudja.
Ha más nem, akkor Egerben biztos van valami Multi.