Sziasztok.Enyém az 1000F amit elloptak a XX kerületből.Eddig a barátommal (cbr 919 man) leveleztetek.Szeretnék megkérni mindenkit,hogy ha tudtok segítsetek a szívünk csücske volt és a most születendő gyermekemet is ezen szerettem volna motoroztatni.A számom 0-24ig él minden nap.06-70-77-57-894
Ma csak 3x áztattam szarrá a motort, meg magam is, reggel Nyíregyházából hazafelé, majd napközbe Debrecenből Hajdúszoboszló felé, ezt követően kora délután Hajdúszoboszlóból Pest felé, furcsa, hogy Karcag után nem esett több eső, Szolnok után még az út is száraz volt, s onnan kellemes napsütésben jöttem fel Pestre. Csak azt sajnálom, hogy tegnap előtt lemostam a mozdonyt.
A fogyasztásról annyit, h Nekem 4-4,7 közti fogyasztások szoktak kijönni, bár ez adódhat a súlyomból, és a vezetési stílusomból is...
Atissk: csak a szokásos, copogatom a vákuumcsövet... milyen jó, hogy a szinkron csonkra van rákötve, az meg foglalt volt. Érdekes módon senki sem akarta átvenni.
Cube: Hát nőnek elég ronda vagyok, férfinak meg nem elég szép.
Most hogy motorral jöttem dolgozni... szerintetek esik Szolnokon az eső?
Basi segítségével ki lettek cserélve a csúszóperselyek az első telóban. Alig pár tizedet kotyogott a szár a hüvelyben, egy komar is megirigyelhette volna. Ég és föld a különbség. Íme 2 kép a perselyekről:
Nekem fordítva van: forgalmiban CBR 1000 F, valójában egy CB 1000 Big One/Super Four motor van az idom alatt. A motor 5 váltós, 100 Le.
Ja és nem SC21 vagy SC24, hanem alváz: SC31, motor: SC30!
ahha! cb1000f ez áll a hivatalos papirjaimon, forgalmi, törzskönyv.
nekem van a világon egyedül cb1000f-esem és papírom is van róla.
valaki valahol hibázott. én meg nem akarok más miatt új forgalmit csináltatni jópézért.
fékeket nézték fékpadon, mást szinte semmit, még a világítást sem.
papírokkal nem vacakoltak. (cb 1000f !)
2 évre megadták, szép sárga matrica.
jobban féltem a vizsgától mint kellett volna.
a motor szépen indul, hidegen melegen. húz is rendesen, alacsony fordulaton (1500rpm) kicsit rángat, alapjárata jó, motorfék van. Nem pörgettem ki mint multkor, nem tom hogy húz felső tartományban.
szerintem nem nyúlok hozzá egyelőre, jó lesssssz ez így a talira, majd ott legfeljebb megdumáljuk mit és merre kell rajta tekerni.
a fogyasztását majd mérem. bizok a 6 literben.
vasárnap megyek vele egy nagyobb kört megnézni a gyertyákat meg, hogy mennyi csavart hagyok el amit nem huztam meg.
tike, bocs a rövidke telefonért de tényleg nem tudtam mikor bont a központ, majd feltöltöm.
Hát ezt nagyon sajnálom, mert a műanyag(idom) javításról akartam Veled beszélni...
Esetleg úgy sem tudnál eljönni, hogy csak egy nap, vagy csak délután?
Hátha hónap végére rendeződik egy kicsit a helyzeted!
Szia!
Ötre haza is értem, és rá 5-10 percre elkezdett pöttyögni az eső...
Köszi a segítséget és a fáradozást! Lesz még mit beszélnünk !
Hazafele nem volt olyan, hogy nem tudtam betenni üresbe, érdekes!
Lehet az olajcsere is közrejátszik benne?
Egy fényképet megtartottam, amin simán be tudod Magad vállalni!
Sziasztok Mozdonyosok.
Bocs, hogy későn írok, de nem tudok menni a találkozóra, mert nem jött össze a lóvém rá, sajnos egyenlőre nem jöttek be az alkatrészekből a pénzeim, plusz a kisfiam is szarul van... (fosik, meg hány....:( )
Most is csak beugrottam írni, megyek vissza hozzá.
Ne haragudjatok, majd legközelebb bepótoljuk.
A fogyasztásról annyit, h Nekem 4-4,7 közti fogyasztások szoktak kijönni, bár ez adódhat a súlyomból, és a vezetési stílusomból is...
Köszönöm!
Matrica ügyben szerintem neten nézz szét, 500Ft-tól már lehet kapni sokféle méretben és színben. Megrendeled pár napon belül már nálad is van.
Csak maradjon is így!
"Király" idő van!
Atissk: csak a szokásos, copogatom a vákuumcsövet... milyen jó, hogy a szinkron csonkra van rákötve, az meg foglalt volt. Érdekes módon senki sem akarta átvenni.
Cube: Hát nőnek elég ronda vagyok, férfinak meg nem elég szép.
Most hogy motorral jöttem dolgozni... szerintetek esik Szolnokon az eső?
Ezzel még lógtam:
http://youtu.be/USycFjy2zn0
Ja és nem SC21 vagy SC24, hanem alváz: SC31, motor: SC30!
nekem van a világon egyedül cb1000f-esem és papírom is van róla.
valaki valahol hibázott. én meg nem akarok más miatt új forgalmit csináltatni jópézért.
papírokkal nem vacakoltak. (cb 1000f !)
2 évre megadták, szép sárga matrica.
jobban féltem a vizsgától mint kellett volna.
a motor szépen indul, hidegen melegen. húz is rendesen, alacsony fordulaton (1500rpm) kicsit rángat, alapjárata jó, motorfék van. Nem pörgettem ki mint multkor, nem tom hogy húz felső tartományban.
szerintem nem nyúlok hozzá egyelőre, jó lesssssz ez így a talira, majd ott legfeljebb megdumáljuk mit és merre kell rajta tekerni.
a fogyasztását majd mérem. bizok a 6 literben.
vasárnap megyek vele egy nagyobb kört megnézni a gyertyákat meg, hogy mennyi csavart hagyok el amit nem huztam meg.
tike, bocs a rövidke telefonért de tényleg nem tudtam mikor bont a központ, majd feltöltöm.
Ha jól értem ez most olyan volt, hogy nagyon nekikészültél és szinte nem néztek semmit?!
Esetleg úgy sem tudnál eljönni, hogy csak egy nap, vagy csak délután?
Hátha hónap végére rendeződik egy kicsit a helyzeted!
Ötre haza is értem, és rá 5-10 percre elkezdett pöttyögni az eső...
Köszi a segítséget és a fáradozást! Lesz még mit beszélnünk !
Hazafele nem volt olyan, hogy nem tudtam betenni üresbe, érdekes!
Lehet az olajcsere is közrejátszik benne?
Egy fényképet megtartottam, amin simán be tudod Magad vállalni!
Bocs, hogy későn írok, de nem tudok menni a találkozóra, mert nem jött össze a lóvém rá, sajnos egyenlőre nem jöttek be az alkatrészekből a pénzeim, plusz a kisfiam is szarul van... (fosik, meg hány....:( )
Most is csak beugrottam írni, megyek vissza hozzá.
Ne haragudjatok, majd legközelebb bepótoljuk.