Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Eddig, ha minden jól megy, pénteken megyek Hozzád!
8 óra körül indulok...
Azon gondolkodok, hogy autópályán érdemesebb lenne-e menni? Szerinted?
Én is mikor vettem a gépet, le kellett tegyem a pénzt, csak akkor vihettem el próbaútra!
Szörnyű, hogy az ilyen "f.szok" így kihasználják a jóhiszemű embereket!
"de én nem adtam volna oda,amíg le nem teszi az árát."
És ezt jól jegyezze meg mindenki!
Mert nem kell hogy lenyúlják, elég ha perecel vele és úgy tűnik el.
Ha nincs pénz..nincs próba se.
Hát ez szomorú,de ha nem vitték ki az országból,talán van rá esély hogy előkerűl.Mégsem egy gsxr1000,hogy minden 2.embernek az van.Persze késő már ehhez,de én nem adtam volna oda,amíg le nem teszi az árát.
Döbbenet mekkora egy szemét világot élünk!
Természetesen !
A jó k.rva narkós anyukáját
Amint meglátunk valamit szólunk!
Esetleg lehet tudni, h honnan vitték el, vagy van-e esetleg valami különös ismertető jegye a motornak? Vagy esetleg kép van róla?
Sziasztok!
bár nekem egy kisseb vasam van(cbr 900rr) azért írok itt is mert amit közölni szeretnék titeket is érint. tegnap az esti órákban (2012 04 15) -én a barátomtól egy féreg aki magát vevőnek adta ki ,letét nélkül elvitte a 95-ös királykék cbr 1000f-jét.
a barátom nem amiatt árulta a motort mert ráunt ,hanem azért mert hamarosan apa lesz és a pénzt a gyerek-re akarta költeni. ha tudunk segítsünk neki visszaszerezni.
legyetek szívesek jelezni ha az alkatrész piacon feltünne idegen eladó ,vagy motor, vagy alkatrész.
köszönöm!
Ja ja ja de de de:D
1 motor 1 fő 1 éjszaka(az első napi) ez tuti, lehet hogy több lesz ezért a vendéglátó reméljük nem fog haragudni...
kötelező megnézni:
nagyvasak 1987
ha fent lettem volna pomázon, akkor pont ráértem volna.. viszont így legalább nekiláttunk Alival a mozdonyt felkészíteni a talira.
Sziasztok!
Ismétlésképp, ha valaki nem olvasna vissza:

I. CBR1000F találkozó!
Túra infok itt: cbr1000f.club.hu
Aki szeretne jönni és nincs a résztvevők között, írjon emailt nekem! Email cím, Telszám az adatlapomon.

tike

ui.: Krisztián! Te jössz? Nem vagy rajta a listán!
Sajnálom, hogy tegnap senki nem ért rá mert rettentő jól sikerült egy újabb gurulás... Eső=0 csak szemétkedik, hogy járkáltatja a felhőket, de nem mer esni:D
Igen, de csak egy kört itt az utcában. Határozottan jobb lett, már akkor észrevehető volt, amikor a garázsból toltam ki.

Köszönöm a segítséget még 1x!
Elvileg igen
holnap meg is kérdezem
CBR ? mentél már vele?
Szóval sikeresen hazaértem Tegnap, igaz szar idő volt, de nagyon élveztem, félúton volt egy kis tudakozásunk Muorddal...
Rendkívül jól éreztem magam, tanultam is a gépsasról, megfigyeltünk sokmindent, főleg a két gép közti különlegességet, s köszönöm a Vendéglátást! A két gépre az egész család kíváncsi volt.
De szerintem a magasság még az építés kérdése is..
S még volt egy kis különlegesség az úton.
Cube Én nem feszítek..

Basi!

Megvan a VFR perselyek száma:
51414MF5752
51415MF5752

itt találtam:
http://www.cmsnl.com

Ez alapján meg tudod rendelni?
...ehhh, a motorok lettek volna a lényegesebbek.
Ha BT felteszi majd nézd meg azt a fotót amin én vagyok szakadt cucban megint. Simán cseréltem volna vele ruhát, csak nem jönne rám.
Te Tomi,mit feszítesz ott abban a gusztustalanúl új szerkóban?
És tényleg!Nem gondoltam volna...Na,többek között ezért is jó lesz a találkozó,össze lehet hasonlítani a gépeket!
Egy kicsit tényleg jobban dől a BT gépe, de ettől függetlenül főleg a motor eleje a magasabb az enyémnek.
Itt jól látszik a lámpán meg a plexin.
Hú,így képen durvának tűnik a magasságkülömbség! Az nem lehet(a képen mintha így látszana)hogy BT gépe kicsit nagyobb szögben dől meg a lábtartón,és innen a nagy külömbség?