Egy-két jó tanács azért elférne, hogy kaja szempontból, hogy készüljek/jünk!
Pl.: a nyársalásra mit vigyünk itthonról? Hogy készüljünk reggelire, ebédre, vacsorára?
Sziasztok, jó reggelt! (Én most megyek majd aludni !)
A legkésőbb Basi, Muord, Kestejan érkezik (kb.:12 körül), ha megérkeztek és egy kicsit felfrissültek, akkor együtt mehetnénk tovább!
Jó lenne, ha össze tudnánk hozni, hogy sokan együtt legyünk, de természetesen nincs semmi probléma, ha valaki előbb indul (vagy később), mert legalább Szilvásváradon várnak minket!
Tike, Cube, Sakto, BT, Krisztián, ez így megfelel?
Persze korábban is lehet jönni, legalább beszélgetünk egy kicsit...
Nem tudom kestejan mennyi időt szán a jászberényi barátjára, szerintem mi is kb 12-re érhetünk Hatvanba... Persze mivel ő messziről jön, bármi közbejöhet.
Költői találóskérdés:
Egész nap napos idő volt Szolnokon. Szerintetek ha egy 10 perces úton száraz időben indultam el motorral a melóhelyről, vajon szarrá áztam-e megint mire hazaértem?....
.... Yesssss
Motormosás megvolt.
Sziasztok!
Arra gondoltam, az indulási időpontokat nézve, hogy Hatvanba Pest felől kb.: 11:00-re érkezne egy csapat, illetve Szolnok(Jászberény) felől kb.:10:30-ra, tehát ha nem siet senki, akkor én szívesen vendégül látnék Mindenkit!
Egy kis frissítő, kávé, és ha megérkezett Mindenki, akkor együtt tennénk meg a hátralévő 100km-t!
Én nagyon örülnék neki és nem jelent gondot, hely van...
Egy kérésem lenne csak, hogy szombat reggelig jelezni kellene, hogy kire várjunk!
Nyugodtan mehetünk Hatva felé Jászberényből Atissk-on múlik, de az M3-at kihagyom, nem veszek matricát arra a kis távra, meg a másik út ami fut mellette biztos izgalmasabb.
Megpróbálok egy Netbook-ot vinni innen a suliból (remélem a főnök nem olvassa a fórumot)
Ami a fő bajom, hogy nem akarok laptopot vinni:S mer az féltégla a hátizsákban... de ha sok videot akarunk csinálni akkor kelleni fog vmi szerkezet ami föltölti a kamerát kis vinyót viszek csak átmásolni nem tudom:S de lehet, hogy kiötletelek vmit...
jajj és igazából le is kéne takarítani a motort, hogy kinézzen valahogy ugyebár:S de mikor? majd éjszaka:D:D:D megint csupa olaj minden... a láncot kezdem utálni:S
Pl.: a nyársalásra mit vigyünk itthonról? Hogy készüljünk reggelire, ebédre, vacsorára?