Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy-két jó tanács azért elférne, hogy kaja szempontból, hogy készüljek/jünk!
Pl.: a nyársalásra mit vigyünk itthonról? Hogy készüljünk reggelire, ebédre, vacsorára?
Sziasztok, jó reggelt! (Én most megyek majd aludni !)
A legkésőbb Basi, Muord, Kestejan érkezik (kb.:12 körül), ha megérkeztek és egy kicsit felfrissültek, akkor együtt mehetnénk tovább!
Jó lenne, ha össze tudnánk hozni, hogy sokan együtt legyünk, de természetesen nincs semmi probléma, ha valaki előbb indul (vagy később), mert legalább Szilvásváradon várnak minket!
Tike, Cube, Sakto, BT, Krisztián, ez így megfelel?
Persze korábban is lehet jönni, legalább beszélgetünk egy kicsit...
én meg itt csendben irigykedem... , de azért ha bármi kérdés van az útvonallal kapcsolatban még lehet itinert is tudok írni.
Nem tudom kestejan mennyi időt szán a jászberényi barátjára, szerintem mi is kb 12-re érhetünk Hatvanba... Persze mivel ő messziről jön, bármi közbejöhet.

Költői találóskérdés:
Egész nap napos idő volt Szolnokon. Szerintetek ha egy 10 perces úton száraz időben indultam el motorral a melóhelyről, vajon szarrá áztam-e megint mire hazaértem?....
.... Yesssss
Motormosás megvolt.
Elvileg 10 kor indulunk Mórról kb 12 re lennénk nálad
Illetve felvonulás!Diszlexiás is vagyok vagy mi?
Én nagyon benne vagyok ha a többiek is!Szép nagy 1000f elvonulás!
Ez a link nem akar összejönni!
Hatvan, Bányász utca 8.
Itt lakunk:
8
Az utca sarkán, a főúton, van egy Reál üzlet, mi meg az utca közepén...
Szia Basi!
Azt mondtad szombaton jöttök a talira, esetleg tervezhetnéd úgy is, hogy Nálam találkozunk 10-11 között!
Sziasztok!
Arra gondoltam, az indulási időpontokat nézve, hogy Hatvanba Pest felől kb.: 11:00-re érkezne egy csapat, illetve Szolnok(Jászberény) felől kb.:10:30-ra, tehát ha nem siet senki, akkor én szívesen vendégül látnék Mindenkit!
Egy kis frissítő, kávé, és ha megérkezett Mindenki, akkor együtt tennénk meg a hátralévő 100km-t!
Én nagyon örülnék neki és nem jelent gondot, hely van...
Egy kérésem lenne csak, hogy szombat reggelig jelezni kellene, hogy kire várjunk!
Nyugodtan mehetünk Hatva felé Jászberényből Atissk-on múlik, de az M3-at kihagyom, nem veszek matricát arra a kis távra, meg a másik út ami fut mellette biztos izgalmasabb.

Megpróbálok egy Netbook-ot vinni innen a suliból (remélem a főnök nem olvassa a fórumot)
Ami a fő bajom, hogy nem akarok laptopot vinni:S mer az féltégla a hátizsákban... de ha sok videot akarunk csinálni akkor kelleni fog vmi szerkezet ami föltölti a kamerát kis vinyót viszek csak átmásolni nem tudom:S de lehet, hogy kiötletelek vmit...
jajj és igazából le is kéne takarítani a motort, hogy kinézzen valahogy ugyebár:S de mikor? majd éjszaka:D:D:D megint csupa olaj minden... a láncot kezdem utálni:S
OK 10 és 10:30 között, habár én oda kb 12-15perc alatt odaérek... ha változik írjatok:D
Sajnos nállunk is csak az utolsó pillanatban kristályosodik ki hogy tud-e jönni az oldalbordám...
Számod elmentve!
Atissk csatakozik hozzánk Hatvan körül?

Méééér?Kirakatba való az öreg cibere!
A pálesszal meg megkínálom az elárúsító kiscsajokat!
Látom már nagy a "zizgés"
Nekem még mindig nem dőlt el hogy egyedül,vagy 2-en megyünk.
ok, akkor letudtuk, én is megkaptam a tiedet...
kestejan: SMS ment
Okés! :-)

Akkor tali itt:

http://g.co/maps/26rxw
Én is benne vok a közös zümmögésben már Bp-től...
10.00-10.30 között az M0 melletti Csömöri Auchan kútnál?