"A Corát kérdezned sem kell, mert egyenesen nekivisz az út",csak óvatosba,mert a dolgozók nem örülnének a kirakatban egy CBR-nek.... .Meg össze ne törje már a pálinkát..
A Corát kérdezned sem kell, mert egyenesen nekivisz az út. Google térképébe írd be az útvonaltervezőjébe, hogy Zenta - Cora Szolnok, autópályák kikapcsolva, akkor látod, hogy arra tervezi amerre te is írtad ... Kunszentmárton - Martfű - Rákóczifalva - Szolnok. Szolnok külterületén (Szandaszőlős) végig követed a főutat, majd egy körforgalom-nál balra és ott is vagy.
Leállsz valami látható helyen a parkolóban, megcsörgetsz és megyek, kb 10-15 perc és megkereslek.
Küldök sms-t amint feltöltöttem a telefont lóvéval.
Mikorra tervezted az indulást?Nekünk annyi a gondunk,hogy 3 napra el kell raktározni a gyereket,és pontosan nem tudom,hogy a keresztanyja mikor jön érte.De elvileg 8-1/2 9 körül itt van.
Nem,nem szándékozok pályán motrozni,nem is szeretek(unalmas),meg ez az egy alkalom miatt nem akarok matricát venni.SZeged,Hódmezővásárhely,szentes,Kunszentmárton az irány...GPS-em cserébe nincs
Telefon lesz nállam,a számom:+381656216794
Corát vagy valami ilyesmit kérdezés után is megtalálok,gondolom...
ok, GPS-ed van? Akkor egyszerű.
Nem tudom merről jössz pontosan, csak sejtem hogy M5, Kecskemét, azután javaslom Nagykörű, Cegléd, 4-es főút, Szolnok. A másik út az rövidebb de nem az igazi minőségileg, hacsak meg nem csinálták azóta, hogy arra jártam, viszont ott nem szoktak mérni a 4-esen meg állandóan.
Amúgy a 4-es elkerülő pont a Cora, mellett megy el, BT is simán eltalált odáig. Az jó találkahely és onnan hazajövünk, felcuccolok addig megpihensz, eszel iszol, stb.
Pontosabban majd megdumáljuk. Telefonod lesz?
Ok, 28-a szombat reggel (HAJNALI! ) 9 körül találkozunk valahol a városban vagy jobb lenne nálunk (ha javasolhatom)... Azután majd meglátjuk, egy rakás időnk lesz estig mire mindenki befut.
Messziről jött ember,mi?Az meg azt mond amit akar...
Én úgy gondoltam kb 9 körül ott tudnánk lenni,plusz-minusz fél óra a határ és egyéb nem előrelátható dolgok miatt,az Neked megfelel? Mert indulhatok korábban is,ha gondolod...
Tike: küldtem egy e-mailt router ügyben... remélem okés lesz, ha mégsem, akkor megbeszéljük talin és legfeljebb elmotorozok majd hozzátok egy hétvégén.
Nem gond a kitérő.... és célszerűbb ha te mondod meg mikorra érsz ide, te jössz messziről. Nekem csak annyi kérésem lenne, hogy nappal vezessünk. (a lámpa beállításomon még dolgozni kellene, jelenleg a csillagokat világítja) Tartasz itt egy pihenőt, ha kérsz itt is bedobhatunk egy kv-t meg egy szendvicset. Jászberény innen kb 40-60 perc, sebességünktől függően... de szerintem most nem szükséges száguldozni.
Igen,úgy tervezem!Csak mond mikor szertnél indulni,és kb akkorra érek oda Szolnokra!Viszont ha lehet egy kávé erejéig be kéne ugornunk Jászberénybe is ha Neked nem gond egy régi motoros barátomhoz!Ez még nem biztos,nem tudom egyáltalán otthon lesz-e? Ha ez Neked így megfelel jó lenne együtt menni!
Ki gondolta volna Amcsiban is van egy Zenta. Javítsd át a tiedre a kezdőt és jó lesz.
http://maps.google.hu/maps?sad...
Leállsz valami látható helyen a parkolóban, megcsörgetsz és megyek, kb 10-15 perc és megkereslek.
Küldök sms-t amint feltöltöttem a telefont lóvéval.
Telefon lesz nállam,a számom:+381656216794
Corát vagy valami ilyesmit kérdezés után is megtalálok,gondolom...
Nem tudom merről jössz pontosan, csak sejtem hogy M5, Kecskemét, azután javaslom Nagykörű, Cegléd, 4-es főút, Szolnok. A másik út az rövidebb de nem az igazi minőségileg, hacsak meg nem csinálták azóta, hogy arra jártam, viszont ott nem szoktak mérni a 4-esen meg állandóan.
Amúgy a 4-es elkerülő pont a Cora, mellett megy el, BT is simán eltalált odáig. Az jó találkahely és onnan hazajövünk, felcuccolok addig megpihensz, eszel iszol, stb.
Pontosabban majd megdumáljuk. Telefonod lesz?
Elvileg mi Bp-ről együtt megyünk szombat reggel, és útba ejtjük Hatvant...
BT, Cube?
Jászberény után merre tervezitek a továbbhaladást?
Esetleg van olyan, aki szombaton indul a talira, és Hatvanon keresztül/mellett(M3) tervezi az utat?
Majd még részletezzük hova is menjek,merthogy Szolnokon még eleddig nem jártam...
http://c
br1000f.club.hu/
Én úgy gondoltam kb 9 körül ott tudnánk lenni,plusz-minusz fél óra a határ és egyéb nem előrelátható dolgok miatt,az Neked megfelel? Mert indulhatok korábban is,ha gondolod...
Szolnok érintésével jössz a talira?
Össze szervezzük? Menjünk innen együtt?