karkrisztián: az enyém is csak egy ici-picit füstölt, emlékszel a túra elejére (Castrol full synt.) 4 hengeres 1000ccm-es kétütemű effekttel, szúnyogírtás, meg rám hozta a szívroham és az agyvérzés keverékét hirtelen.
Remélem ez amit most tömtem bele már beválik!
10w-40! A ciikel.csak annyi a bibi,hogy ez autóra íródott,ami ugye nem olajfürdős kuplunggal üzemel,sőt a sebességváltót sem a motorolaj keni(általában).A cbr gyári specifikációja 10w-40 ásványi,nem véletlen.Már akkoriban is gyártott a honda olyan motort,amihez szintetikust irtak elő(vtec),de ebbe még sem ezt írják elő.
Éééértem én hogy villanymotor,de mi hajtja?
Nekem mindig is félszint volt...mivel nem vagyok hozzáértő,elhittem a szerelőmnek hogy ez a jó bele!De mivel panaszom nem volt,maradok ennél
Szerintem nemegészen...
Az olajok bármilyen vizsgálatnak alávetve minden esetben a szintetikus oldalra döntik a mérleget... tehát minden szempontból jobb a szintetikus... csak drágább:(
Nem én vagyok a hozzáértő,de nem az van hogy nemhogy nem kell,hanem nem is jó a mozdonyba a fullszintetikus? Félszintetikus,vagy ásványi cuccot kell beledönteni.
CBR1000F II. találkozó
Voltam ma Henryx-nél beszéltem vele kettő lehetséges időpont van aug10-12 vagy aug 24-26 válasszatok
Árak :szállás ingyen(sátor)vagy üres szoba hálózsák(ha hoztok magatokkal)
Kaja: rántott hús ,hasáb,savanyú 1200FT
üccsi: 3dl narancs 180FT
marhára megéri hát még nekünk
A sör sem drága
ime a bár
Basi22: képek, kártya, fúvókák?
Meg, hogy mikor járjak feléd motorral? Agyaltál már rajta?