Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm.Próbálkoztam sok helyen de azért kellett hozzá az a Tökölre valósi srác.A jó kívánságot is köszi és viszont kívánom Nektek is az egész családodnak.
Ja, ez nem az én hűtőm a kép csak illusztráció.
Sajnos pontosan nem tudom megállapítani,mert olyan minimális a folyás, hogy 1 éjszaka alatt csak egy féltenyérnyi kis folt van a földön. A képen bejelöltem a csöpögés helyét.
Az, hogy megkerült a motorod tényleg csoda, mert az ellopott motorokat hamar szétszedik,azután már csak az alkatrészek kerülnek elő. De örülök hogy ilyen hamar meglett,és nem lett semmi baja .
Hú de örülök! Gratulálok! mert sokfelé olvastam hogy felraktad,így magadnak köszönheted leginkább! Ügyes vagy ,és jó egészséget a családnak!
Köszönöm,hogy szorítottál ez sokat jelent KÖSZI.Egy Tökölre valósi srác éberségének és gyanakvásának köszönhetem,hogy meglett.Azt viszont a Rend éber őreinek köszönhetem,hogy hallgattak rám és megbíztak az információimban így az a szemét is a Rend éber őreinek a markában van.Egy pár évig ott is lesz
Szorítottam neked és mivel nemrég hallottam hogy egy R1 is meglett,így bíztam benne,hogy ez is meglesz!
A többiek most vannak a talin,remélem jól szórakoznak,az idő kedvez nekik
Csak annyit,hogy a rend éber őreinek köszönheted,vagy kolegának?
Melyik részén lyukas a hűtőd?
Sziasztok.Jó hírrel tudok szolgálni az ellopott motorommal kapcsolatban.Ma reggel megtalálták Tökölön és most kapta vissza úgy látszik vannak még csodák.
Sziasztok!
Elég rég jártam erre felé,de nem töltöttem eseménytelenül az elmúlt egy hónapot.Végre összeraktam a mozdonyt. De sajnos történt egy kis baleset a hűtővel,(kilyukadt) . Most a ti segítségeteket kérném,ha valakinek van esetleg egy eladó, vagy tud valahol eladót akkor legyen szíves jelezze felém(SC24 1993 Dual) .Előre is köszi a segítséget.
Email címem: majdmegadom.zr@gmail.com
Tel.számom: 06303282378
Remélem jól sikerült a tali,és a legközelebbin részt tudok venni.
Balesetmentes utat és jó motorozást! Remélem vasárnap én is becsatlakozom.
És akkor még holnap föl is kéne kelni?:D:D:D i cant know sleep... dance for life
Ja akartam mondani, hogy kocsival megyek
mégis megjöttem:D
Na most akkor megnyitom a háromnapos csendet a fórumon!
Szivargyujtót lègyszi hozzad..Köszi!
Basi!

Lesz holnap kisdeklim? :-)
Á, dehogy!
Nem kell ragasztani semmit!
Azért az idomokat tedd fel!
Sziasztok!
Holnap, szombaton várok Mindenkit, aki erre jön!
Ha esetleg nem találnátok ide, akkor hívjatok fel és elétek megyek!
Tel.: 06703675869
Csapjunk bele a lecsóba
Nyugi jön a haverom is Kawa zx9r -el
Majd arrébb parkoltok
üdv az ujaknak sok szerencsés km-ert a töbieknek jó szorakozást jövöre tán énis ot tudok lenni remélem.
A lapok kiosztva.... játszuk le a játékot!

2012 I. cbr találkozó - jövünk!
Az erő velem lesz!Izé...van!
OK, akkor ott tali. 10.30-kor!
Ne fáradj, majd mi megoldjuk az éj leple alatt