Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak nem szülinapos voltál?
23, v. 24 ?
Isten éltessen!
Mindig is a gyengém volt a KÉK szín
Szia!
Én ma mentem 360km-t és 7-7.2L-re jött ki az átlagfogyasztásom.
Bp-en keresztül kétszer, Székesfehérváron egyszer, a többi autópálya M3-M7 kb.:180km, autóút kb.: 100km, főút... Pályán 130-140km/ó, főút 90-110km/ó között.
Minél többet megyek annál kevesebb!
7,5-7,8L volt még a múlt évben, kezdek ügyesebb lenni , de a motoron még állítani kell!
A többieknek inkább 6L körül van, ha jól emlékszem...
félkész álapotban a drágaságom szerintetek mijen.
sziasztok kérdés 170km után tankoltam ma 9.50l-er ment bele ez jó szerintetek átlag 100km/h sebeségel
Ehhez nem fért kétség....
levizsgázott a gép, nem volt kekeckedés
008!
Köszönöm szépen!
Üdv.!
sc24 bontott blokk alkatrészek eladok hengerfej kompletten 25000.-
Nagy kalappal!
Szülinap? Buliíííí Sok bódogságot!

Tike:
A láng hegesztő nem fogja a kipufogó végét, elektromossal kellett a lyukakat berakni. A fazon aki csinálta azt mondta nem sűrűn lát ilyen anyagból készült kipufogót. (kipuff javítással foglalkozik) Csúnya lett természetesen. Valamit tudtam szépíteni a dolgon, így nem olyan szembetűnő. (2 óra köszörülés pici köszörűkkel, +festés) Elfogadható lett. A hangja viszont kárpótol a látványért. Egész kulturáltan duruzsol.
Ma vizsga, kíváncsi vagyok mi lesz. Simán át kell mennie ha nem aggatják a körmüket.
BT!

Isten éltessen sok-sok-sokáig!
009!
A tulajdonos telefonszáma +36 70/775-7894 Szebellédi Zsolt
Az alvázszám............2496.
Az én elérhetőségem +36 20/620-2344 cbr919man.
Köszönet mindenkinek!
Nagyon szép motor, sajnálom. Ezt csak bontva tudják eladni vagy tanyára papírok és rendszám nélkül.
A legmérgesítőbb az ilyenben az, hogy megkárosítja a tulajt 600-800 ezer forinttal, ő meg jó ha ki tud belőle sajtolni 100-150 ezret. Mocskos szemét banda.

Az elérhetőségi telefonszám jó ötlet.
Talán még a vázszám utolsó 4 száma jól jönne, mert azt könnyű megnézni ha parkolóban vagy találkozón lát az ember egy gyanús gépet. A teljeset számsort meg a motorszámát ne add ki, nehogy egy "becsületes megtaláló" csalóval kerüljetek szembe, azzal tudod kontrollálni azokat a gyökereket, hogy bemondja neked telefonba. (de gondolom ezzel tisztában voltál, vagy ha mégsem most már igen)
Au,basszus,ez nagyon szép!A rohadékok meg lenyúlták
Kár érte, nagyon szép állapotban van!
Remélem minél előbb előkerül!
Egy elérhetőséget megadhatnál (tel.), hogyha feltűnik, tudjunk szólni!
A xx. Kerületből a Török floris utcából vitték el.
Köszönet mindenkinek aki segit a bajban.
Már csak 10-et kell aludni....
OK!
Autót is csak így adok el, az milyen vevő aki úgy jön venni akármit is hogy nincs nála pénz. Volt egy-kettő amelyik olyan dumát nyomott el, a kutyának oda adtam volna megveszne tőle.
Persze M3-M7 Székesfehérvár, 81 főút, Mór
Igy van ott a pont
most költöztem a garázsból (bérelt) mert a hétvégén 28 garázs ajtaját fúrták meg