Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönjük!
Ennél a feltöltésnél eleinte nekem csak 480p-ben volt hajlandó lejátszani, de ha vártam vele egy jó 5-10 percet, akkor ment 1080p-ben is!
Na még egyszer Kékestető-Galyatető..-túra:
http://www.youtube.com/watch?v...
vag
y:
link
Sziasztok!
Karkrisztiántól elhoztam a videókat, amit csinált, meg Sakto videóit is!
Sakto-ét nem tettem fel, mert azok egy kicsit személyes vidik, de ha gondoljátok, azokat is felteszem!
Ezek fullHD videók, ezért javaslom, hagyjátok betöltődni és utána nézzétek, mert szaggatni fog (net-től függ)!
Hatvan gyülekező
Hatvan gyülekező2
Eger belváros
Eger-Szilvásvárad
Megérkezés: Route66
Egy kis motornézegetés
Eger-Mátraháza1
Mátraházára megérkezés
Mátraháza-Kékestető
Kékestető-Galyatető...-túra1

Kékestető-Galyatető..-túra2
Végre lesz valaki akinek nem osztottlámpás az első fényszórója, a következő talira viszünk flexet és szerzünk magunknak modernebb lámpát a többiekéről. Diszkréten az éj leple alatt kiflexeljük óvatosan, addig a másik meg csendben figyeli jönnek-e. Grat a rendszámhoz. Szokjatok össze és vigyázzatok egymásra.
Ahogy krisztián mondotta vala: - Városban vagyunk! ... - Szigorúan 50-ig!
Fölporszívózzak?
Persze mindíg a kisebbet bántjátok
Gondoltam, hogy helokittsre fújom a két oldalsó takaróidomot, mivel úgyis van rózsaszín a mocin ja most black cat white cat mert balon fehér jobbon fekete van... vaze Sanyi remélem visszaférsz, mert bezártam a kormányzárat dehát az a suzuki matricás babetta csak elfér valahogy 2 rendes motor mellé
Meg kakaót is csinálj neki,hátha ottalvós buli lesz...
Gondoltam dobok is mellé egy kis párnát Krisztiánnak
Megvan a rendszámom Ahogy hazaértem gyorsan fel is szereltem, majd mentem egy jó nagy kört. Igazából most tudtam csak rendesen kipróbálni a mozdonyt. Kicsit tartottam tőle, mert eltelt 14 év a legutóbbi vasam eladása óta, de olyan volt, mintha tegnap ültem volna rajta utoljára . Most már nincs akadálya, hogy részt vegyek a következő talin.
Gyere el hozzánk a garage-ba,láthatsz pizsis cbr-t.nagyon impozáns... .No igen,mi inni nem szoktunk...mióta feltalálták a vedelést.
Erre a pizsamás cbr-re kíváncsi lennék.

Robbie:
A sátor is jó opció, nem kell urazni mindig.
Sajnos azt kell mondanom, hogy itt mindenki antialkoholista ugyebár.
Sikeres vizsgához pedig grat.
Sziasztok!
Megpróbálok mindenkinek válaszolni.A Westernfarmon 1000 forint körül van a kaja,de ha csoportosan megyünk és egyeztetünk Henryx-el ( ő a tulaj )ő akkor kitalál valami kedvezőbbet. A szállásról nem beszéltem vele, mert én mindig ott alszok ahol részegen elesek .De majd rá kérdezek, a sátor biztos hogy mehet.Látnivaló is van a környéken pl:a motorom . A kipufogómon sima hőálló festék van.Ja, ma meglett a műszaki a vasamra
Hétvégén motrozás?
Teccik a pizsi mi?:D de az nem pizsama, hanem permetelős ing meg jégeralsó, nehogy befagggyanak a lukai:D
Ez olyan,mint a pizsamás cbr a garázsban..
Szerintem az okmányiroda és a kémény között a Mikulás a kapocs, mert ő szokott beragadni az okmányiroda kéményében és a füst beszáll az irodába... Innnen adódik, hogy bent nagy a sötétség...
Afrikában csak azért tudnak éhezni mert előbb nem fagynak meg.
Megvan!Ha háromcsavaros összekötőcsővel vered a bürokrata fejét az okmányirodában,hamarabb lesz meg a megfelelő papír!
Még keresem a szálat az okmányiroda,és a kémény között...
Szerintem az, hogy Afrikában éheznek...
Meg aztán mi az összefüggés a leömlő,meg az okmányiroda közt?
Most mit sírsz? Lesz összekötőcsöved, a motor meg a neveden van. Hát neked semmi sem jó?!
Nekem meg nincs 3 csavaros összekötőcsövem az új kéményhez...A kurva anyját az okmányirodának.