Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs változás, 10 körül ott vagyunk!

Cube!

Köszi a karbit, bocsi h ki voltam kapcsolva, de a borospincében úgysem volt térerő.
Tike, a vörös szőnyeget leterítettem, szeretettel várlak !
Ha valami változás lenne a programban, csörgess meg légyszi!
Van valakinek a hátsó fékhez a két kis lemezke, valamint a tüske ami a betéteket a helyükön tartja, eladó esetleg komplett fék?
Szia cube75!
Hát kicsi a világ, nem gondoltam volna, hogy a CBR fórumon akadok rád. Nincs már meg az E21, de van helyette másik ugyanabból a márkából csak fiatalabb egy kicsit.
Ezek szerint Te is a CBR-nél kötöttél ki, hát nem hiába...
Összefuthatnánk vmikor...
Valki esetleg tud infót adni hogy a Did tv-n kívül melyik adó közvetíti a Moto gp-t?Mert ebbe a szaros tévébe van vagy 70 adó,de egyik sportműsoron se találom! Grrrrrrrrr!Vagy esetleg valamilyen link a neten?
Nálam a cuccod,vettem olajat is (csapágyak,szimering)
Sziasztok!
Ismétlésképp, ha valaki nem olvasna vissza:

I. CBR1000F találkozó!
Túra infok itt: cbr1000f.club.hu
Aki szeretne jönni és nincs a résztvevők között, írjon emailt nekem! Email cím, Telszám az adatlapomon.

tike
Kicsi a világ basszus...
Szia Gabi! Már hogy ne ismernélek,csak nem volt kép rólad,és nem is sejtettem,hogy te vagy.Megvan még az E21?
Bocs hogy bele vauu,,de ha a Kalászi Gregusrol van szó akkor ismerheted
így van... szépen összefoglaltad a lényeget.

" Mindenki azt mondja elmebajban szenvedek... de én nem szenvedek, minden percét élvezem! "
Mikor felteszed a sisakot megszűnik a világ, csak te vagy, nem azon rágódsz , hogy megint új cipő kell a gyerekre, hogy valami piszlicsáré dolgon összekaptál az asszonnyal, hogy mi van a melóban, csak te. Szabad vagy. Semmi nem számít csak az út, a gép és te. Arra megyek amerre akarok, addig megyek amíg jólesik, akkor állok meg amikor kedvem van. Szabad vagyok. Ha jön szembe egy másik "függő" intek, hisz ismerem .... bár sosem láttam.
Szabad vagyok.
cube75!
Nem ismerjük mi egymást még a Greguss Renaultból tizensok évvel ezelőttről? Sajnos a profilodnál nem látom a nevedet, csak az előző oldalon a videó szúrt szemet. Na mindegy...
Minden szóval egyetértek, a minap én is megnézegettem a profilokat és hasonló megállapításra jutottam, itt szinte mindenki túl van már egy pár évtizeden, sokunkat egy-két-há gyerek és feleség vár haza. A motorozás számomra egy életforma/életérzés, és amiket naponta látok - nyikhaj hülyegyerekek komoly motorokon bohóckodnak, felelőtlenül, vagy ahogy épp úri kedvük tartja - az ettől nagyon távol áll.
Látom mindenki fennkölt- filozófikus hangulatban van , én is szeretnék hozzátenni néhány gondolatot az előző témákhoz :
- Ahogy nézegettem a profiljainkat azt a "hatalmas" felfedezést tettem, hogy az átlagéletkorunk (nekünk mozdonyvezetőknek ) erősen a 40 közelében van. ez számomra azt jelenti, hogy itt senki sem divatmotoros és senki sem a felső 10ezerhez tartozik (másképp mindenkinek HD -je, vagy BMW K-ezerakárhányasa lenne).
- Sokunknál azt láttam "profilképaláírás" -nál, hogy "...egy álom vált valóra..." . Emlékeszem, hogy (amikor az én mocim is készült '87-ben) akkor régen - 15 - 18 évesen - a Balatonnál csorgattam a nyálam a németrendszámos 1000F -ekre, pedig akkor sulisként még az ETZ is elérhetetlennek tűnt. Akkor fogadtam meg (gondolom közületek többen is), hogy lesz egy ilyenem! És láss csodát: közel 25 év múlva de teljesült az akkori fogadalmam! Azóta is vigyorogva alszom és soha egyetlen fogadalmam beteljesölésének sem örültem ennyire !
Motoros attól motoros, hogy nem divatból csinálja, hanem élvezetből. Nem egzisztencia kérdése a motorozás, hanem egyfajta megszállottság.
A minap láttam egy csili vili régi MZ TS-t. Aki vezette látszott rajta, hogy nem a felső 10.000 tagja de szereti a gépét. Ő egy motoros volt. A haverom főnöke meg egy BMW klub tagja és mentek motorozni... na ez úgy nézett ki, hogy kamionnal kivitették a gépeket a célhoz... . Csak lestem... Nekem és gondolom nektek sem ezt jelenti a motorozás.
Előkaptam ma a régi mz-met... szeptember óta hozzá sem nyúltam, 2 szívatós berugás, 1 gyujtásos rúgáa és indult. Csak fel kellett fújtatnom. Eszembe is jutott hogy mekkora jó lenne ha a nagy gépem is tudná ugyanezt a csodát.
Mentem egy nagy kört az mz-vel ... és lerobbant útközben... Kifogyott a brenya Azt hittem több van benne, telefonos segítség, fél óra várakozás, hoztak benzint és már mentem is haza. (Tisztára mint amikor 18 éves voltam és 20 Ft volt a benzin literje, de mindig kimotoroztuk az utolsó cseppet is.)
Na ez motoros élmény. Ezt pénzen nem veszed meg. Legfeljebb a tök új 0 km-es gépeddel megdöglesz egy kanyarban mert pénzed van de eszed meg rutinod az nincs és nem vagy motoros csak egy piperkőc, akit az "öregek" csak megmosolyognak a hátad mögött.
Persze ha nem számítana a lóvé, én is vennék egy új gépet és húznék a H-ringre motorozni. Nem lennék benne jó, de biztos élvezném. Utcára meg vennék egy lazább gépet, (talán egy SV-t)... persze mindkettőt évente cserélném.
A melo helyemen az utóbbi 2-3 évben divat lett a motor a főnökök közt, mikor reggelente a sok csilliós gépek mellé betámasztom az én általában 15-20 éves gépemet mindig látom az arcukon a kis sajnálkozó félmosolyt "kis csóró proli", én viszont magamban mosolygok " mi lesz veletek, ha az ejtőernyőzés lesz a divat, mert én akkor is motorozni fogok, és ti?". Senki nem attól lesz motoros, hogy milyen gép van a lábaközt, mennyi zsé van a bukszában.
ámen ez igy igaz
Ez szép volt.....
Ámen
Szia!
A véleményem az, hogy mindenki szeresse a motorját az élete múlhat rajta!
Sajnos sokan nem azt a motort veszik/vehetik meg, amit szeretnének, de azzal kell beérniük ami "van"!
Én nem értek egyet azokkal, akik lehurrogják a másik motorját (persze ha viccből megy az más, főleg, ha ismerik egymást!), még ha "csak" egy MZ-ről, vagy RIGA-ról is van szó! Nem ismerhetjük a hátteret...
Én személy szerint napok óta azon dolgozom (a munkahelyem mellett), meg a jövőhéten is, hogy hónap végén el tudjak menni a motorostalálkozóra, fáradt vagyok, hogy felüljek a motorra és menjek vele egy kört, de bemegyek hozzá és megsimogatom, és várom, hogy eljöjjön a kettőnk ideje...
10-ig nyugodtan, holnap egész nap...