Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fél fordulat a keverékcsavaron? Nem kevés az? Általában két-három fordulat környékén kéne lennie, de még kijjebb is lehet (gyári fúvókák mellett). Érdemes volna kipufogógáz elemzővel megnézni milyen a keverék, mert sztem az elég dús lehet. Milyen a fogyasztásod? Gyertyakép?
Hmmm, kétüteműekhez találtam csak leírást ami ezzel a témakörrel foglalkozik (ETZ), pont azt ellenkezőjét írja, hogy ha szegény a keverék akkor rángat...

idézet:
"Különös figyelmet fordítsunk, hogy pici gázhúzásnál (markolatot nem mozdítva), egyenletes sebesség mellett se rángasson a motor, vagy ne legyen kemény a járása. A rángatás szegény keverékre utal, a kemény járás dús keverékre utal. "

A leírás szerint akkor dúsítanom kell a keveréket, kifele tekerni az állító csavart. A félre ki tekerve az sok volt (nem indult), a negyedre ki (most azon van) ezek szerint meg kevés, állítsam negyed és fél közé? (3/8-d ra?)
Lehet kapni külön alapjárati fúvókát bele vagy csak karbisorral együtt? Lehet vissza kellene cserélnem 0,38-asokra?
Mit tegyek? Melyik a járhatóbb út? Mit javasoltok?
Hűtőfolyadék:
A nagykönyv aztatatot írja:
2,6L radiátor + blokk
0,6L kiegyenlítő vagy tartalék tartály
_____
3L össz.

Ha angolul tudsz egy kicsit, minden ilyen gyári adatot megtalálsz a gépkönyvében. Letölthető cbr1000f service manual-ok linkje az adatlapomon. Ott van fent több is, de én az elsőt ajánlom.
A cbr találkozó óta nem vette le a pólót?

Basi vagy aki tudja:
Alacsony fordulaton (2000 rpm) rángat a motor ha csak tartani akarom a sebességet. Kérdés: sok a benzin vagy éppen kevés? A sokra tippelek, de gondoltam tájékozódom mielőtt megint el kezdem tekergetni a csavarokat a karbisoron. (amint lesz rá időm ezzel játszani)
Laci mekkora celeb lett,ott a jobb szélen..
Nono,majd egyszer csak megjelenek,mikor nem is számítasz rá.
A multkorit sem meri hazavinni...
sziasztok asztszeretném kérdezni menyi hűtővizet kell beletőlteni a mozdonyba
Minden elismerésem, nagyon szép lett a gép. A szinválasztás tökéletes. A kipufogón valami speciális hõálló festéket használtál?
ÚÚÚÚÚ.... de gonosz!
Na megállj! ... Hagysz te még el pálinkát.
Nem lehet,hogy a maszkot némi célzattal kaptad?Hogy visszahozd az olajcsere árát...
Simán tudunk!

Arra is vannak kellemes kis utak!
Most hívott az asszonykám, vett nekem a bukóba olyan sapkát vagy símaszkot vagy mi a szart ami felszívja az izzadtságot.
Azt mondta, ha már az olajcsere ennyibe került akkor tök mindegy az a 1-2 ezer forint pluszban. Legfeljebb ha éhes leszek mert kajára nincs lóvém akkor fel tudom venni és nézhetem magam a tükörben evés helyett.
Imádom!

A bimbózó westernes buliról még nem szóltam.
Tényleg, ott tudunk valamerre menni egy kört túrázni mint a multkorin vagy nincs értelmes terep/látnivaló arra fele?
Amputálásnál:Akkor a Bal lábat,
Mondom Láb,
Mondom Bal,
2400 nálunk a boltba és én abból kapok még valamit
tényleg jó drága de Szereti (az enyém tuti )(Mondta )
Megvettem a füstös CBR-embe a 4L olajat (Castrol Actevo 4T 10w-40 Basi ajánlásával, THX) 2900.-/L,
és az olajszűrőt 1900.- (HF303),
valamint a légszűrőt 4400.- (HFA1903).

Az olajat kissé drágállom, de itt ennyi.
Az egész cakkumpúder: kb 18.000.-
diszgráfiás vagy, nem diszlexiás ... de ezt simán elnézzük neked mert szeretünk
diszlexia= olvasási nehézségek
diszgráfia= írási problémák
diszkalkulia= számolási gondok

...és van olyan tanuló nálunk aki 3 az egyben: 3D-s ... és ő is tehet érettségit könnyítésekkel. (Remélem nem lesz belőle műtős orvos! Nem szeretnék az asztalán feküdni. )
- Adjanak neki 10 köbcenti káliumot..... vagy 1 köbcenti kálciumot ?
Vazze tiszta diszlexiás vagyok ma...
Felkerült már az új kiröffencs?Képet,esetleg hangmintát tessák köíkincsé tenni ám!
Nana!Azrt holmi hornetesekhez ne tessék minket hasonlítani!Nekünk mindenből a legjobb jár!
Szép a paripa!Nekem is tervben volt ez a Honda kanji,ami az oldalidomodon van.A Henryx farmról tudnál írni pár sort árak,szálláslehetőség, stb. A weboldalon nincs sok infó.A hornet club ott szervezett talit,gondoltam ha nekik jó volt,nekünk is megfelel...
köszi a segitséget
és azt holtalálom mejik részén
Bekarikázott csavart kitekered + a betöltő sapkát leveszed!