Köszönöm a gratokat ,de a fénykép mindig szebbet mutat mint a valóság.Még egy két képet mutatok róla(ez a végleges). A tegnapi képekről a cbr felirat és a tankpad hiányzott,de ma pótoltam . Milyen időpontra tervezitek a western farm látogatását?Sokat járok ki oda,és azt lehet mondani,hogy elég jóba vagyok a tulajjal. Ja,és neki is van egy cbr 1000f-je ,dupla kőrlámpás(ilyet még nem láttam).Amerikából hozta.
Mi is megnyugodtunk... a cb 1000 kis fejtörést okozott, mert kormánycsapágybajos:S akit tud segíthet árajánlattal(csapágy generál) jaja kapaszkodni + fejakmerát sisakon tartani... garázs ügyben olyan móka van, hogy beszállok a padló megoldásába mert nem örülnék ha vakolatos lenne a sz@rrá fújt láncom:D 2 és fél zsák készbetonnal beszállok... föl kell mérni hogy mennyi kell kb 25 zsák kell 20 ropi.... fosbeton fasza lenne.... majd megmérem mekkora a garage... csöcs legyen veletek http://www.google.hu/imgres?q=...
Igen Jászboldogházán voltam
vissza út 11.50 start,pici kaja az M0 on(Annahegyi mc donalds)
14.10 kor szálltam le itthon.Jó volt a pálya,végig lehetett 130-140 el jönni (200km)
vissza felé az M0 Pestre vezető oldal fasza "parkoló" volt
(halászteleki lehajtó-tól- Anna hegyi pihenő-ig állt a sor)
Na mégegyszer...:
Szia Basi!
Csak tegnap este találtam meg a szivargyújtó aljzatot! Nagy volt a sietség a talikor!
Kérdésem az lenne, hogy hova tervezted feltenni?
Esetleg egy képen bejelölve...
Köszi!
Szia Basi!
Csak tegnap este találtam meg a szivargyújtó aljzatot! Nagy volt a sietség a talikor!
Köszi!
Na akkor még se vállaltátok be az elázást?
De ne feledd ezen qrvára kapaszkodni kell.
Erre lenne eszed mi,fékcső...Csak ne feledd nemsokára egy garázsba állunk
Tudd meg, hogy a Tibivel éjszaka kiosonunk a garázshoz és kilazítjuk a fékcsövedet, nehogy bajod essen, mert most olyan érzésem van mintha rometen ülnék és ez MIATTAD van jövőhéten csetúra? csehülés nékkkül?
Tényleg szép a vas és úgylátom, hogy motorozni sem ma kezdtél:P Szegény Tibit nagyon falhoz vertük mondtam neki, hogy 1000 alatt nincs motor ááá milyen csörgés? a mocihoz max fejcsapágy kell és még 100000000km-ig hűséges barátod lesz...
http://www.google.hu/imgres?q=...
vissza út 11.50 start,pici kaja az M0 on(Annahegyi mc donalds)
14.10 kor szálltam le itthon.Jó volt a pálya,végig lehetett 130-140 el jönni (200km)
vissza felé az M0 Pestre vezető oldal fasza "parkoló" volt
(halászteleki lehajtó-tól- Anna hegyi pihenő-ig állt a sor)
Tényleg jól hozzá lehet férni !
Holnap este próba!
Köszi!
A motoron ülve a gyújtás kapcsoló felfogatás jobb oldali csavarhoz lett "tervezve"
elég necces hozzáférni
Szia Basi!
Köszi!
Bocsi, jól hiszed!
Köszi!
csak hát mire ideér-2-3 hét!
De ne feledd ezen qrvára kapaszkodni kell.
Erre lenne eszed mi,fékcső...Csak ne feledd nemsokára egy garázsba állunk
Lehet nem érintkezik rendesen?
Jó munkát!
Elsőnek egy Hayabusa feeling csapott meg!