Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vizpumpánál! Szerintem!
sziasztok lene egy kérdésem hűtőt akkarom kimosni holtudom leengedni a vizet belőle hogy kifojon mind.
szép gép gratula
Köszönöm a gratokat ,de a fénykép mindig szebbet mutat mint a valóság.Még egy két képet mutatok róla(ez a végleges). A tegnapi képekről a cbr felirat és a tankpad hiányzott,de ma pótoltam . Milyen időpontra tervezitek a western farm látogatását?Sokat járok ki oda,és azt lehet mondani,hogy elég jóba vagyok a tulajjal. Ja,és neki is van egy cbr 1000f-je ,dupla kőrlámpás(ilyet még nem láttam).Amerikából hozta.
Mi is megnyugodtunk... a cb 1000 kis fejtörést okozott, mert kormánycsapágybajos:S akit tud segíthet árajánlattal(csapágy generál) jaja kapaszkodni + fejakmerát sisakon tartani... garázs ügyben olyan móka van, hogy beszállok a padló megoldásába mert nem örülnék ha vakolatos lenne a sz@rrá fújt láncom:D 2 és fél zsák készbetonnal beszállok... föl kell mérni hogy mennyi kell kb 25 zsák kell 20 ropi.... fosbeton fasza lenne.... majd megmérem mekkora a garage... csöcs legyen veletek
http://www.google.hu/imgres?q=...
Picit hosszabb csavart kell visszatenned (kb 8mm rel)
Igen Jászboldogházán voltam
vissza út 11.50 start,pici kaja az M0 on(Annahegyi mc donalds)
14.10 kor szálltam le itthon.Jó volt a pálya,végig lehetett 130-140 el jönni (200km)
vissza felé az M0 Pestre vezető oldal fasza "parkoló" volt
(halászteleki lehajtó-tól- Anna hegyi pihenő-ig állt a sor)
Szórólapoztál?
Megnéztem, most nagyon passzol, de majd ha kiszedem a csavart...
Tényleg jól hozzá lehet férni !
Holnap este próba!
Köszi!
Mai mérleg :467km

A motoron ülve a gyújtás kapcsoló felfogatás jobb oldali csavarhoz lett "tervezve"
elég necces hozzáférni
Na mégegyszer...:
Szia Basi!
Csak tegnap este találtam meg a szivargyújtó aljzatot! Nagy volt a sietség a talikor!
Kérdésem az lenne, hogy hova tervezted feltenni?
Esetleg egy képen bejelölve...
Köszi!
Szia!
Bocsi, jól hiszed!
Az a tesom volt! Szerintem!
Szia Basi!
Csak tegnap este találtam meg a szivargyújtó aljzatot! Nagy volt a sietség a talikor!
Kérdésem az lenne, hogy hova tervezted feltenni?
Esetleg egy képen bejelölve...
Köszi!
Mindenképp hűtőbordásat vegyél! 10 alatt van az Ebay-en!
csak hát mire ideér-2-3 hét!
Na akkor még se vállaltátok be az elázást?
De ne feledd ezen qrvára kapaszkodni kell.
Erre lenne eszed mi,fékcső...Csak ne feledd nemsokára egy garázsba állunk
Tudd meg, hogy a Tibivel éjszaka kiosonunk a garázshoz és kilazítjuk a fékcsövedet, nehogy bajod essen, mert most olyan érzésem van mintha rometen ülnék és ez MIATTAD van jövőhéten csetúra? csehülés nékkkül?
Tényleg szép a vas és úgylátom, hogy motorozni sem ma kezdtél:P Szegény Tibit nagyon falhoz vertük mondtam neki, hogy 1000 alatt nincs motor ááá milyen csörgés? a mocihoz max fejcsapágy kell és még 100000000km-ig hűséges barátod lesz...
Hősi halált halt, előtte még azért hazahozott. Esetleg valakinek egy eladó ?
talán egy kis WD-40
Ez a csatlakozó nagyon durva!
Lehet nem érintkezik rendesen?
Jó munkát!
Nagyon szép lett!
Elsőnek egy Hayabusa feeling csapott meg!
Enyhén szólva "kicsit" kontakt hibás
Ma neki estem a problémának, találtam dolgokat