Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sakto!

Békakirály milyen? Tényleg swift motor van benne? :-)
Ali-ról tud valaki hírt?
Hiányzik a fórumról?
Bekaphatjátok
Sziasztok!
Ha olyan az út, mint Kerekharaszt-Heréd (Hatvan-Heréd), akkor még motorral is szar!
Pl.: a kocsim hátsó lengéscsillapítója is ezen az úton tört el!
Tudom, hogy a kibicnek semmi se drága, de a túrán ezt a Bekölce irányt nem javaslom, látom van köztettek hatvani hát kb. mint a Kerekharaszt-Heréd csak hosszabb. Inkább gyertek le Egerig és ott Egerbakta-Bükkszék-Pétervására (az egyik egri rally gyors)a táj erre is szép, lehet lapra is tenni, de lehet csorogni is. Veszíteni se igen vesztettek semmit, nem sok minden van azon a részen. Mátraterenye,Nemti trafizzák ész nélkül, ilyen olyan kajálda van minden második faluban, most nem jut eszembe más ha van kérdés
és tudok akkor válaszolok.
Hiába, ezzel sem mehetnél 90km/h-nál többel (Főleg nem a 30-as táblánál amit kint hagytak már 3 éve mert befoldoztak 2db kátyút 2 hónap alatt. )
Nekem a szutyoki kellene:D

http://www.google.hu/imgres?q=...

De csak ha ez van a gépház alatt
Jaja, Köszi Bea! .-)
Még annyi... Az a cbr1000f-es logó telitalálat.
Jó ötlet volt a honlap! Legalább egyben látszik minden. grat.
Szia Basi! Lenne még néhány kérdésem, de jobb lenne ezt telefonon. Meg tudnád adni az elérhetőségedet? Vagy ha gondolod csörrents meg (309304513), visszahivlak. Köszi. Robi
koszi szepen
vagy motorhoz hasonlító tárgyak...?
Sziasztok!

Túra infok itt: cbr1000f.club.hu/
Aki szeretne jönni és nincs a résztvevők között, írjon emailt nekem! Email cím, Telszám az adatlapomon.

tike
Látom azért voltak ott motorok is..nem csak kerti gépek
Szép a Big One-od Cimbi.
Nekem is volt, jó sokáig. Lesd meg az adatlapomon.
Állítani nem nagyon tudsz, inkább a kuplungot összeszorító rugók cseréjével segíthetsz rajta. Van még pártrükk, de már nem emlékszek rá, pedig a pár 1000F blokkot láttam már belülről.
Nemsokára utána nézek, ha lesz egy kis időm.
szerintem 1 ember kivételével mindenkinek a Honda, annak meg az Audi.
hát igen...
Emlékeztetőül....... Melyik kellene?Egy évjárat!
hát igen.. A suzuki ilyet se tud gyártani.. A HONDA igen!
Na most rámutattál a lényegre