Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon szép a gép!
Lehet kapni (multikban is akár) olyan töltésellenörzőt amit a cigaretta gyújtóba kell beletenni (nekem is van, néha ránézek mikor gyanús az aksi) Ledekkel mutatja az aksi állapotát. Bagatell összeg. Ha GPS miatt van csatlakozód akkor remek, ha meg nem csak forrasztasz rá 2 vezetéket vagy kibelezed és átépíted igényed szerint.
Legalább a hiba okát leszűkíted vele.
Ez basszus tuti gép. Grat!
Kíváncsi leszek rá a legközelebbi találkozón.

Ez a Westernes találkahely nekem is tetszik, egy próbát megér.
sms ment.
Jól áll Neki ez a szín!
Utazok ma Jászboldogházára,szóró lapozni
küldjél egy sms-t légyszi, hogy meglegyen a számod viszem magammal a kártyát és Össze futhatnánk Szolnok körül (valahol)
Nahát, találtam még két képet.
Szevasztok!
Elkészült a motorom, már csak a műszaki van hátra,meg a tankpad.
Ma elég kellemetlen élményben volt részem és érdeklődnék ti találkoztatok-e már evvel a jelenséggel, menet közben elkezdett dadogni, majd leállt nem indult vissza, mintha teljesen lemerült volna az akksi még a relé sem csattogott. Miközben vártam a felmentő sereget elszívtam 1-2 cigit, majd rápróbáltam és azonnal beindult. Hazafelé még kétszer elismételte. Most kivettem az akksit feltöltöm, meg holnap megmérem a töltést, és fabrikálok vmi visszajelzőt rá, de ez így akkor is elég "érdekes" volt
Engem rá is vettél:D:D:D akármikor bármikor
Miért?Mi van a végén?
Egy kis hangulat idézés.

Erősen lebutítottam nektek. Ez az egy felvétel van nálam karkrisztiántól, sajnos jobb minőségben nem tudom feltenni ilyen vacak nettel. Amúgy az eredeti pengeéles...tuti minőség. Ha végre elérhető lesz.
A végét megvágtam mert... ejnye fiúk.

http://youtu.be/mvSWz0wDFNs
Ha egyenesben vagy nyugodtan,nem lesz semmi gáz,van itt elég súly ami a stabilitáshoz kell ,kanyarban már oda kell figyelni,de kontrollálható az is!
Vaze Te 9000-nél le mersz szállni a kuplungról?:D:D nekem olllyan gumifüstölésbe kezdene, hogy nem merem végigjáccani az esést:D
Még nincs de lehet csinálok egyet...
Srácok,van olyan szmájlifész ahol kikötnek egy suzukist mondjuk egy fához?
A viccet félre téve ez igy ebben a formában tényleg szép bringa...
Olyan SUZUKIS tisztára mint egy GSX1400 fejidommal
Igazán nincs mit,mester... Örülök,hogy műxik.
kösz, már néztem.
Ma beletettük a szerelősráccal a gépbe az új kuplungrúgókat,éééééééés:megszűnt a megcsúszás!Képtelen voltam megcsúsztatni még pirosközeli fordulatszám-tartományban is!
Köszönet ismét Ati padawannak!
Ez a farmos dolog jól hangzik, rá kéne szervezni!
szerintem csak japán belpiacin volt fejidom
de lehet tévedek E-bay?
Persze, hogy szép.... HONDA
Hát barátom,te kimondottan fejlődőképes vagy Béla helyett veszel ilyet?
Nagyon szép ez a vas!