Lehet kapni (multikban is akár) olyan töltésellenörzőt amit a cigaretta gyújtóba kell beletenni (nekem is van, néha ránézek mikor gyanús az aksi) Ledekkel mutatja az aksi állapotát. Bagatell összeg. Ha GPS miatt van csatlakozód akkor remek, ha meg nem csak forrasztasz rá 2 vezetéket vagy kibelezed és átépíted igényed szerint.
Legalább a hiba okát leszűkíted vele.
Utazok ma Jászboldogházára,szóró lapozni
küldjél egy sms-t légyszi, hogy meglegyen a számod viszem magammal a kártyát és Össze futhatnánk Szolnok körül (valahol)
Ma elég kellemetlen élményben volt részem és érdeklődnék ti találkoztatok-e már evvel a jelenséggel, menet közben elkezdett dadogni, majd leállt nem indult vissza, mintha teljesen lemerült volna az akksi még a relé sem csattogott. Miközben vártam a felmentő sereget elszívtam 1-2 cigit, majd rápróbáltam és azonnal beindult. Hazafelé még kétszer elismételte. Most kivettem az akksit feltöltöm, meg holnap megmérem a töltést, és fabrikálok vmi visszajelzőt rá, de ez így akkor is elég "érdekes" volt
Erősen lebutítottam nektek. Ez az egy felvétel van nálam karkrisztiántól, sajnos jobb minőségben nem tudom feltenni ilyen vacak nettel. Amúgy az eredeti pengeéles...tuti minőség. Ha végre elérhető lesz.
A végét megvágtam mert... ejnye fiúk.
Ma beletettük a szerelősráccal a gépbe az új kuplungrúgókat,éééééééés:megszűnt a megcsúszás!Képtelen voltam megcsúsztatni még pirosközeli fordulatszám-tartományban is!
Köszönet ismét Ati padawannak!
Legalább a hiba okát leszűkíted vele.
Kíváncsi leszek rá a legközelebbi találkozón.
Ez a Westernes találkahely nekem is tetszik, egy próbát megér.
küldjél egy sms-t légyszi, hogy meglegyen a számod viszem magammal a kártyát és Össze futhatnánk Szolnok körül (valahol)
Elkészült a motorom, már csak a műszaki van hátra,meg a tankpad.
Erősen lebutítottam nektek. Ez az egy felvétel van nálam karkrisztiántól, sajnos jobb minőségben nem tudom feltenni ilyen vacak nettel. Amúgy az eredeti pengeéles...tuti minőség. Ha végre elérhető lesz.
A végét megvágtam mert... ejnye fiúk.
http://youtu.be/mvSWz0wDFNs
Olyan SUZUKIS tisztára mint egy GSX1400 fejidommal
Köszönet ismét Ati padawannak!
de lehet tévedek E-bay?