Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az idő miatt nem irigyellek, de minden más....
Rólad hol a többi fénykép?
Örülök, hogy pár emberkének sikerült eljutnia a kiállításra!
Nagyon minőségi a videó!
Ezt a vezetés technikai képzést hogy gondolták?
Tudsz róla valamit?
Na neee...
Tyűűű,ez aztán a mély súlypontú motor!
Még két gyöngyszem..
Akik nem tudtak eljönni a kiállításra,néhány kép a Honda standról.Csak sajnos a válság érintette a kiállítást,mint látjátok igen ronda hosstes-ek voltak..
nem volt a legalkalmasabb idő tegnap este a motorozásra, este fél 10-es indulással feljönni pestre.. De sebaj a maimocisfesztivál mindenért kárpótolt! Köszönöm Cube!
3:20-6:56-ig háttérben az Ezredes úr!
Na hejhó az uraknak, és külön köszönet Stewe1der-nek (Pistámnak) a finom gulyásért!
Jó buli volt, meg jó túra is.
Elindultam Győrből, hátszelem volt (általában), 1-es főúton, aztán M0-ás, annahegyi pihenőnél tankolás, onnan már lapjában mentem egyenesen.... M3---as bevezetőig, ott találkoztam egy emberkével, alkatrészt vittem neki, ott gyors cigi, És vissza Pécelre, mire odaértem , pont indult a felvonulás, mentem velün, visszaértünk, pihi, kaja, ismerkedés, beszélgetés
Nyugi Stewe, baromi finom volt a gulyás! Este elindultam vissza, olyan 20:30-körül, M0-M3, Hungária körút, Bözsi híd, M1 Biatorbágyig, onnan 1-es főút... Herceghalom tankolás, eső és baromi szembe-oldalszél..... Semmit nem láttam, mikor jöttek szembe..... Aztán komáromnál már baromira esett, de elcsíptem egy fehér citroenest, elég jól ment, 130 körül, lekövettem Győrig...
Hát mit tagadjam, jó volt hazaérni......
Kár , hogy csak 2-en voltunk, innen a fórumról!
Köszi Stewe1der a szép délutánt, ill. fini gulyás levest!
Megjött a videó! Bogyóka valahogy mindig feltűnik valahol! Májusban 3 napos szülinapi bulit tart a Park! Mindenkit várunk szeretettel!

http://youtu.be/V4GPwDcf1Ms
biztos klassz lehetett.
beindítottam a mocit és hát ................ TIKE NAGYON VÁRUNK

(legalább most könnyen beindult)
Gratula!
Jó sokan voltatok!
Várom a vidit!
Meleg ágyban ki lehet bírni ezt az időt Uram! Én nagyon jól éreztem magam, jó volt az "Ikreket" együtt látni Nem rontottam el a gulyást sem, (legalábbis ezt hazudták ) Bogyóka is megérkezett, egyben egészségben!
Mociztunk, kajáltunk, hülyültünk!
lesz majd video is, de addig egy-két kép tegnapról!
Ti voltatok már ilyen vezetéstechnikai képzésen, én erősen gondolkodom rajta, de nem tudom milyen is az, mire készüljek?
Le a kalappal Bogyóka előtt, ilyen szélben motorral...
Én "fóliában" (ültettünk) voltam, és azt hiszem nekem volt a legjobb idő tegnap! Pólóban, nem ért a szél, kellemes meleg, persze mikor kijöttünk szinte hideg volt!
Remélem az idő ellenére jól éreztétek magatokat!
Horváth? jó barátom volt
Szia!Tamás volt a neve,én ezt a becenevét nem ismertem,de pár hete ment el.... :( ,a barátnőjének segítem eladni a motorját!
Egyedül Bogyóka volt legény a gáton?! Győrből el motorozott hozzánk! Jól megtömtem a hasát forró gulyással!
Sajna nem fog érdemes alulról megnyomatni "levegővel" mindig megakad a "buborék" a tartály csatlakozójánál ,mivel "csutkakormányos"
Hello, nem véletlenül a Bodajki "Likör" é volt ez a motor(isten nyugosztalja)
Szia! Köszi, ma megpróbáltam újra és sikerült. Üdv. Robi
Cube!
Mi nem megyünk! Majd gyere a cuccért! :-)
Jajj micsoda dilemma:D:D:D Stewe1der ajánlata is elképesztően kecsegtető