Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen ugyan az csak őt gangos meg "picit" más.A kuplungod cserés, sajna a kopó lamellák elkoptak,ha sokat basztatod még a fél lamellák is vetemednek majd.
Gyönyörű
Üdv!
Üdv közöttünk!
Köszönöm a fogadtatást!
Ime a hazahozatal után készült képek:
Segitseg! egy 94 es honda cb 1000 super four nak vagyok tulajdonossa, a motort tavaly vasaroltam es egy kis ido utan eszre vettem hogy csuszik a kuplung. 1 es fokozat nincs gond ugyerzem 2 es fokozat nem veszek eszre bajt de a 3 as fokozatban mar igen. Legjobban akkor csuszik meg ha pl 3 as fokozatban teljesen alacsony fordulatrol gyorsittom ki a gepet, ra rantok a gazra akkor a motor felturazik es nem gyorsul csak lassan. Lehet alittani a kuplungon a rugokon vagy ilyesmi? segitsetek mert nem ismerem a motort. Ugy ertettem hogy ugyanaz a motor van mint a cbr 1000 f motorokon. a skype cimem samu.audio koszi elore.
Georch!
Üdv itt! Képet kérün ka vasról! :-)

Cube!
Megvan a cucc!
Üdv a klubban! Kérünk képet a vasról,mert így nem hisszük el......
"Egy jó sokan" na, ezt szépen írtam!
Szóval, mindenki azt szeretné, ha nagyon sok CBR1000F lenne egyszerre egy helyen!
Bár még én is új vagyok itt, de Üdv a förumon!
Szia üdvözöllek a fórumon!
Gratulálok a VAS-hoz! Majd lehetőségedhez mérten fényképet is tehetnél fel róla!
A találkozó április végén lesz itt:route66 1-3 nap, aminek alkalmából pólót is csináltatunk!
Azt hiszem nem volt még ilyen a közelmúltban...
Azért, hogy ne olvass vissza 1000 hozzászólást javaslom: a keresőbe írd be, hogy "route"!
Röviden: tike1000f szervezi a szállást és cube75 "oldalbordája" Bea szervezi a pólókat!
Mivel közeledik az időpont, a pólókkal kapcsolatban nem tudom, hogy lehet-e még pluszban csináltatni, de a szállást még lehet módosítani, ha jól tudom!
Remélem el tudsz jönni!
Egy jó sokan, egy közös fotó a mocikkal nem semmi lenne...!
Ma átnéztem az enyémet... kevés a csinosítás! Plasztikai sebészet lesz belöle
Sziasztok!
Csak beköszönnék ide, miután végre egy beteljesült egy régi álmom és végre egy CBR 1000 F tulajdonosa vegyok én is.
Ez a lejjebb említett találkozó mi is?
akkor nempiszkáljuk mig megy márcsak az ényémnekis a ruháját kell kicsinositani és szép lesz
Szerintem se nyúlj hozzá,ha nem muszáj... Én most vettem,és beteg volt szegény, ezért került műtőasztalra. De nem bánom, mert szeretem tudni, mi morog alattam... csórikám egy fáskamrában senyvedett, és ez meg is látszik rajta.. Holnap este meg lesz az első lánckerék, utána már csak a ruháját kell csinosítgatni és ráuszítom az aszfaltra!
Hejj,röpke egy hónap és találkozóóóó!
Miért piszkálnád ha jó? Eddig én sem nyúlkáltam hozzá, csak most. Ennyi erővel széthúzhatnád a blokkot is meg a hengereket megnézni milyen állapotban vannak, a fékeket, a teleszkópokat, stb.
Szerintem hagyd, hacsak nem élvezed a szerelést meg a pénzköltést alkatrészekre. Van aki viszont biztos szétkapná mert imád bütykölni.
nem tudom menyire gáz de énmég nem takaritotam ki a karbit március elején vetem elő a mozdonyt 6-dik probálkozásra huzta be de azota pöcre indul.kérdés nyuljunk hozá egyáltalán most ugy vagyok vele most hogy megy mért bántsam olvasva a forumot nemigazán merek hozányulni még elöjön valami betegsége akkor megörülök szerintetek.
örülök hogy segithetem és gratulálok a szörny felébresztéséhez
Grat a moci beröffentéséhez!
Cube ma lekaptam a telefonomról a képeket és láss csodát 1 cbr is volt közötte:D ezúton meg is osztanám utólagos engedelmeddel:D

Köszi, jó ötlet, majd megnézzük ezt is mint hibalehetőséget.
Az volt a gyári (liláskékesfekete)
És akkor most Üdv Mindenkinek!
Végre ma először feldübörgött az 1000 ccm a gépemben!
Ediig csak 500, vagy jobb esetben 750 mocorgott benne, de ma feltettem a rendbe rakott karbisort, gyertya csere, friss benzin, pici szivató és néhány durranás után végre felébredt az alvó szörnyeteg!
Hál' Isten nem kellett babrálnom a torok gumikkal, mert egy spéci flexibilis behajtószárral, rendesen rá tudtam tenni a dugókulcsot minden bilincsre és jobban meg tudtam húzni őket, mint egy sima csillag csavarhúzóval lehetett volna! Bogyóka, Neked már van ilyen, úgy hogy próbáld ki bátran, merem ajánlani! Szóval remélem a szombati Motoros felvonulásra már egyben lesz a Gépsárkány!