Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! Cube a 2968 as hozzászólásában egészen más mennyiségeket irt nekem: bal 3,71 dl jobb 3,61. Több mint egy deci a különbség a kettő között . Az enyémet felöntöttem ezekkel a mennyiségekkel, de próba még nem volt, mert féket is buherálok.
Sziasztok!
A visszapillantómat nézegettük Pesten, a Hősök Terén, és kiderült, hogy el van repedve a leszorító résznél!
Tegnap délután csináltam egyet, javaslom, hogy mindenki nézze meg a sajátját, nehogy elhagyja egyszer!
Fellazított hajtókarcsavar/főtengely csapágyház csavar érvényes? ha nem akkor esetleg fellazítom az index kartercsövét...

Tényleg Cube! mennyi olaj kell a motorba? azt beszéltük a multkor h oldalra borított motornál kupakig kell tölteni, most van benne 15L de nem akar megtelni... kezdek a pénzből kifogyni.. És ! még be se indítottam, h a légszűrőbe legyen, az még üres. Tényleg az normális, h eltört az oldalidom, miközbe hagytam felborulni a motort? Vehetek azt is...
Akkor én sem ihatok sört
Szivó szelep tömitetlenség ,elvileg vagy simán túlfolyik a karbi,látni kellene
Igen SORRY ,csak az embernek nem mindig egy dolog jár a fejében,és ilyen piti dolgokkal nem mindig foglalkozom,mint helyesirás,képzeld el ,hogy van nálad 14 motor javitásra+3motor jár a fejedben amihez még kell alkatrészeket rendelned+ próbálsz segiteni másokon,
mid1 nem mentegetőzőm Elkur@tam, bár ez legyen a legnagyobb hibám
Ahhoz hogy képet tudjak csinálni
le kell szedni a karbit.
de ha leszedem akkor majd készítek egy párat.
kössz
OK, akkor egy csörgőkígyó verseny a találkozón. Aki anyacsavart dob bele a hengerbe csak azért hogy az övé csörögjön a legjobban és így első legyen, azt kizárjuk a versenyből.

TricolorSC24:
Nem tudsz egy képet csinálni róla, érdekelne. Nem mondom, hogy én tudni fogom a választ de talán valaki szakmabeli igen... (de biztos pontosabbat tud mondani ha látja is.)
Esetleg kávé?Én tutira megyek,az enyém is csörög...
Sziasztok

Van egy kérdésem!
Szerintetek mi okozza azt, hogy a 3. hengernél a karburátor
szívó oldal felől elég koxos?
a többi is de csak egy kicsit..
teleszkoba SC 21 bal szár:495cc
jobb szár:485cc nekem legalábis basi22 monta olaj meg 20w motul levegö meg 0.6-0.8 közöt igy elég jó let szerintem
sziasztok kicsit eltüntem sok volt a problema de megoldodot igy marad a mozdony steweitt van pár kép a zárol 21-es remélem segit
Khmmm...
Hagyjátok a sört a csudába, most hoztak 1 liter erős házi pálinkát. Kisebb helyet foglal és hatásfokilag messze túlszárnyal minden komló származékot.
(Szerintem elviszem a talira, biztos jó lesz valamire: pl szélvédőt mosni vagy fogat mosni, zsí és olaj oldónak a motorhoz vagy a szalonna mellé a sütéskor hasonló céllal... majd meglátjuk. Felhasználási lehetőségei határtalanok.)
Beteszed kettesbe és elmész 0-130-ig, lefedve Magyarországon az összes létező sebességhatárt. Olyan lesz mint egy robogó és a csuklód sem fárad el a kuplungolásban.
Azt hogy mennyivel mentél meg majd a rendőr igazolja.
Jó időt rendeltem, sárvédő így minek.
...szóval a sör még mindig kérdéses...
Hagy csörögjön még ne vegyed fel nem szabaaaaad had csörögjön had hallja mindenki
Busszerelő mondta, hogy a busz nem jobb konstrukció, mint az autó "csak" ott a motort nem hallja a soför, hanem csak akkor szerelő ha megáll... ezért mennek sokat
Sárvédő? hát ez nem cross-motor sebességmérő? hát az meg kit érdekel? úgyis nyélen mész az megy hogy mennyi volt az
Az elb@szol rövid Ó Mármintha nyelvatnilag bárhogy is értelmezni lehet:D viszont én is lazán iszom a fröccsöt víz nélkül Tényleg a polókkal mivan? Mert én nem kértem de lasssan felcsigáztok:D És mostmár KÉREK! ( kb 56-os a konfekcióm) Ja és én reggel fexek és este kelek és amikor lehet betekerek egy egészet vagy egy felet (by underground(4-es metro:)) egy a lényeg hogy MINDENKI ott lesz bárhogy is:D:D:D max megyünk 1 kört +ba
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!Köszönöm,téged is hálám üldöz,nem mint ha eddig nem lenne miért....
Szerdán megyek haza a cuccodért! Ha megvan jelentkezem!
Te meg nem mész már aludni,holnap meg motorozzál csak hazafele
de az,hogy nincs sárvédőm,meg km-órám ,enyhítő körülmény ?
Igen, tudom, az élet igazságtalan ...
vagy jó motorod van vagy sört iszol, a kettő együtt nem megy...
Méghozzá málnaszörpöt!
Akkor,a gondolatmenetet követve én szörpöt iszok?....
Köszi Cube a hasznos infót úgy bánok vele mint a hímes tojással, az most úgyis aktuális! hasznos tanácsokra mindig vevő vagyok