Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép vas! Üdv a fórumon.
http://www.expressz.hu/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=30773890&cid=46 Sziasztok!Egy ismerősöm motorja,ha valakit érdekel!Balos oldalidom érdekelne hozzá,ha valakinek van!
Hagyd pihenni egy napot a buborék felkúszik, (fater elmélete szerint), nekem bejött a féknél... ha nagy baromságot írtam Basi seggberúghat ... ill. bárki
Szia! Köszi, én is valami ilyesmire gondoltam, jól jött a megerősítés. Már csak 1 dolog van hátra hogy összerakjam a gépet. Lecseréltem a kuplung folyadékot, de nem tudom rendesen lelégteleníteni, így nem is keményedett fel a kuplung. Van valami trükkje? Ugyanúgy csináltam, mint a fékfolyadékcserét, de... Köszi. Robi
okvetlenül!
Sajnos nem tudok menni a kiállításra mert délelőt dolgozok,délután meg főzők egy századnyi Motorosnak! Ha van kedvetek holnap délután lazulni egyet, gyertek el,mert mindenkit szeretettel várunk!
Csörgessen meg aki jön,el navigálom Pécelre a Parkba!
06707799586
Sziasztok! Csatlakozom Basihoz! Épp ma tettem fel az új lánckereket előre és nekem is lógott. A régi alatt volt egy távtartó gyűrű,azt alá tettem és tökéletes lett!
Elvileg nem szabad sehogysem mozognia mert akkor elnyirja a bordákat vagy a lánckerékben vagy a tengelyen
javaslom cseréld le még időben a lánckereket, és ha az is mozog ki kell hézagolni a tengelyen (lánckerék alá kell esztergáltatni "távtartót" )persze függ, hogy mennyit mozog oldalra,attól 0,2mmrel nagyobbat kell csinálni,jól meghúzni a 8as csavart, az aláltét úgyis felveszi a "felesleget"
... ez jó volt!
Hát persze.Csak előbb felszerelem a hétmérföldet-lépő benzintartályt a vasra!
Motorkiállítás?Vasárnap?Jöttök?
Szia. Térképet én intézem.
Felkerülni úgy lehet, hogy van egy cbr1000f-ed és megjelensz itt a fórumon.
Megnéztelek téged és rajta vagy. Valamikor már feltettelek rá.
A térkép linkjét megtalálod az adatlapomon.
Teljes nevet nem írok oda csak keresztnév, esetleg ha a B.Pest-i lakosok egy kerületszámot adnak akkor pontosabban ki tudom tenni őket (amúgy csak a hasamra ütök.)
Sziasztok!

Segítségeteket kérném. Valamelyikőtök meg tudná nézni a gépén, hogy az első lánckerék a bütyköstengelyen mozog-e valemennyit? Az érdekelne, hogy a lefogató csavar és alátét alatt tud-e mozogni a lánckerék a tengely hosszirányában egy kicsit? A terhelésváltásnál tapasztalható rángatást nem a menesztő gumim okozza, hanem az első lánckerék profilja kezdte megadni magát. Nem értem, hogy a gyári lánckerék hogy tudta megadni magát...

Köszi a segítséget is előre.

Apropó, a CBR1000F-es térképre milyen módon lehet felkerülni?

Üdv.: Robi
Sziasztok!
Sajnos úgy néz ki, nekem szombaton más programom lesz: nem tudok elmenni a motorkiállításra, esetleg csak késő délután! Ha nem leszek túl fáradt...
Apósoméknak kell segíteni a paprikaültetésben, az egyik segítőjük nem jön el, így én lettem a beugró...
Ez jó volt !
Ugye mondtam....
... és szerencsére egyre többen vagyunk.
... és lőn, feltettem Georch-ot is a térképre
Térkép linkje az adatlapomon bla bla..., ez a térkép nem nyilvános csak a link birtokában bla bla... ha nem tetszik vagy valami gondja van valakinek a térképpel bla bla .. akkor jelezze bla bla.... a szokásos.

A Pestiek jelentős erőfölényben vannak, a Balaton környékéről meg még mindig nincs CBR-es... Élnek ott még emberek? Járt arra valaki mostanában, nem csak egy elhagatott sivatag van a helyén?

A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg...
Hát ahogy így elnéztem ezt a CBR térképet, azért elég sokan vagyunk még ilyen "ósdi" motor birtokában. Klassz!
Üdv a klubban!Szép a gép!Mourd(ahogy én ismerem ),nemsokára feltesz a cbr 1000f térképre...
Olvasgass vissza ha van kedved...
üdv a cluban szép gép....irigykedek is picit
milyen olaj van benne?
Köv. hétem megjön a telód cucca a vfr még várat egy picit
Kékben is csodaszép,hátmég pirosban
amúgy Üdv