Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Cube! Nem fogod elhinni, de ez van a legközelebb a valósághoz! Csak azt nem tudom, mit és hogyan fordít el vagy nyom meg az az L- alakú vasbizgentyű ami a kulcstól jön befelé mert ilyenem van benne, meg az ülés retesz is rendben, csak a kettő közé kell valami... és nem tom mi... de a kép alapján el tudok indulni a nyomozással !
Szia Anabol
Köszi a képeket ez most a harmadik verzió az ülés zárra... Ez tök klassz kilincsmű és gyári is ráadásul, de nekem nem ilyen van rajta.. Lehet hogy ráheggesztek egy lakatszemet?!?!?!
Még egyszer köszi a segítséget
Sajnos csak ez volt elérhető, de én is jobbat vártam!
Szia Attis!
Kösz az infót,volt egy sejtésem,mivel ,mikor még kommunikatív kedvében volt elárúlta,hogy a két kémény hiányzik csak róla(ez az állapot sztem fenn is marad).Csak számomra érthetetlen ez az egész,mert én a csökött agyammal csak forintosítás céljából szoktam feladni hirdetést.Én 15-ért adtam a pár kipufogót,igaz nem fekete volt.Valami lilás-kékes,de gyári fényezésű dobok voltak.Basi talán jobban vágja,hogy pontosan melyiké,én nem tudom,de szép volt...
Sajnos most is igaz, hogy ha van lehetőség személyesen megnézni, akkor úgy kell/lehet megvenni!

Nekem nem volt... , de így marad!
Szia!
Erről a motorról annyit tudok, hogy ketten árulják és ennek vettem meg a kipufogóit.
Én "mis krisztián"-nal (crisler@citromail.hu) tartottam a kapcsolatot, de nem ő az igazi "gazdája", ha jól értettem ő a "szerelő"!
Velem végig korrekt volt: e-mail, telefon elérhető volt (amit írtál szám az nem ismerős)! Mikorra fixálva lett minden másnapra hozta a postás!
De...!
Így volt az e-mailben:"Gyári fekete, gyári állapot, dobok 15e ft/db" ezzel szemben, mikor kibontottam a csomagot: jó-jó, de három helyen rozsda pukli, egy helyen egy durva hegesztési javítás.
Telefonon felhívtam, hogy: hogy is van ez, erre ő azt mondta, hogy a haverja szedte le a kipufogót, ő már akkor elment és nem látta, de elnézést kér a kellemetlenségért!
Az árát rendben találtam, de ha tudom, hogy ezek a hibák vannak, akkor a 2x15-ből alkudtam volna...
Végül is már annak is örültem, hogy passzolt a helyére, meg az enyémet el tudtam adni!
Hello Muord !

Figyelem ám a fórumot, attól függetlenül, hogy nem sokat szóltam hozzá eddig, így olvastam a karbi problémádat. Nekem szinte ugyanez a hibám volt. Január végén még gond nélkül beindult a vas, kerültem is vele egy keveset a kertek alatt, mivel még nincs forgalomba helyezve, majd bejött a februári tél. Ahogy elolvadt a hó újra elővettem, de alig indult be, volt, hogy csak 2 henger járt. Először azt gondoltam, hogy kifogyóban a benzin, öntöttem bele, de semmi javulás. A karbit vagy ötször le-fel-szét-össze szereltem, de semmi eredmény. A gyertyáim úgy néztek ki, mint a tieid, egyértelmű volt, hogy szegény a keverék. Ekkor már gyanús volt, hogy falsot szív valahol, de nem találtam, hogy hol. Egy haverom elvitte a karbisort megnézni, és szerinte a szívatóknál szívott falsot, mert ott gyárilag nincs tömítés és a takaró gumisapka porózussá válhatott. Gumigyűrűvel tömítette a réz tengelyeket, még egyszer kipucolta a karbikat, és láss csodát megjavult. Nem azt akarom mondani, hogy ugyanez a hiba nálad is, de a hibajelenség falslevegőre utal.
mennyit adsz érte?
Szia Cube !
Valamikor januárban és is beszéltem a fószerrel, akkor is ilyen furcsán ért véget a beszélgetésünk. Na, gondoltam magamban, tőlem rád rohadhat a "szarod". Nem hiszem, hogy egy darab alkatrészt is eladott volna. De ha nem eladó, akkor mi a búbánatért hirdet?
Köszönöm,nemes felajánlásod,de ettől a gyökértől a továbbiakban max a szemfoga kellene..
Nos Cube, ilyen ajánlás után szerintem rá fog száradni a cbr Sok sikert neki a bontáshoz.
Ha neki ez kell...?
Ahogy ígértem,itt vannak a képek,de szerintem Anabol képeivel jobban jársz(az enyém valami tákolt)
tetem képet a zárol
Úgyis kellene egy fejidom tartó konzol
semmi gond! holnap utántöltöm őket! Békéscsabán járok holnap (is), megkeressem a fószert? Ha kell megveszem neked ami kell és postázom!
Bocsi,lehet én néztem be a 600 val...
Kedves barátaim!Előre is elnézést kérek szavaimért,de ami ma is történt velem,azt másképp nem tudom kifejezni.Egy Békéscsabai jellemtelen szargeci ember hirdet egy 1000f-et bontásra.Racing-bazár,Sportmotor,stb.Ahirdetésben hangsúlyozza,hogy kizárólag bontásra!Múlt csütörtökön felhívtam a km meghajtó miatt,de azt mondta,hogy ennyire nem bontja meg.Miután elmondtam miről is van szó a válasza"visszahiv" Ez nem történt meg,én szombaton felhívtam(mivel munkanap,és nem éjjel vagy délben),erre a köcsög rámnyomta a telefont.Ma ismét hívtam,bemutatkoztam(jólnevelten) elmondom mit szeretnék,erre a jellemtelem gyökér rámnyomja ismét.Azt üzenném neki ha olvassa a fórumot,hogy verje teli a jó édes anyját,és hirdetgessen nála! Szerintem az 1000f tulajok köre elég kicsi ,ha átbasz valakit,és elterjed a híre a hajára kenheti a romját.Szerintetek? A száma:06706566911
Igen igy van ,megnéztem a könyvet megint
bal:495cc
jobb:485cc
még jó hogy utántölteni kicsit könnyebb, mint kivenni
Az általam ismert 3,akárhány deci a 600-as mennyisége.
És tényleg: 1000 H ill. J modell: 4,95 és 4,85. A hatalmas logisztikámmal megnéztem a manualt .
meg anyit cube nekemis igérte az idomot de hiéba vártam
na akkor kimond igazat manuál ban havernál is ez a menyiség volt amit basi22 mondot mert 1l-est vetem nem sok marat