itt is volt egy olyan nap amikor 10 fok is volt, de előtte utána 5 fok konstans. Reggel 6kor és du 2kor is :)
Egyébként boldog karácsonyt mindenkinek! :)
Én meg se tudom mondani mikor láttam utoljára a napot. Bár most szobafogságon vagyok, így annyira nem érdekel. Igaz ha süt, az ember kedve is jobb. Vigyázz, nehogy megfázz a nagy dac miatt.
Tegnap délután úgy nézett ki, hogy kitisztul , felszállt a köd, és kitisztult az ég, de most reggelre megint 200 méteres a látótávolság. De azért dacból is a Simsonnal megyek bevásárolni!
Köszönöm Neked is Józsi! Tájékozott vagy nagyon, valóban volt lézer, igaz csak a végén és a vérzés csillapítása végett. Egyenlőre vigyázni kell az evéssel ivással, de utána majd pótolni fogom a kiesést.
Igazad van, mióta tudtam hogy nincs más segítség, folyton ezen járt az eszem. Ez volt az első alkalom életemben, remélem sokáig nem is lesz folytatás. Fájni nem fájt előtte se és utána se, igaz nyomták is folyamatosan a jobbnál jobb anyagokat.
Jó egészséget és Boldog békés ünnepet!! Mostanában alig csinálnak valami kis vágást és lézerrel is dolgoznak! Nem lehet a kórházban pihengetni, ami nem is baj, nem olyan remek dolog sem szálloda! Szorgalmasan "gyógyszerezd" magadat. Vörösborral pl!
Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek!