Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap itt is gyönyörű idő volt -mondjuk semmi karácsonyi hangulata nem volt. Ma ismét köd, hideg.
Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
itt is volt egy olyan nap amikor 10 fok is volt, de előtte utána 5 fok konstans. Reggel 6kor és du 2kor is :)
Egyébként boldog karácsonyt mindenkinek! :)
Nem mindig tehetjük azt amit szeretnénk. Majd tavasztól bepótolod.
Itt 13 C fok felett volt! De más dolgom volt.
Az a nyári motoros!
Köszi!
Kicsit csalóka a kép, ugyanis ez 1 bekötőút, a normális utak nagy része már felszáradt ekkorra. De azért melegünk nem volt.
Milyen motoros az olyan motoros , aki csak nyáron motoros??!
Boldog Karácsonyt Neked is Miki!
A képet elnézve közel sem voltak ideálisak a viszonyok motorozás ügyileg.
Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek!
Ma sikerült kicsit motorozni is!
Kellett nekem tegnap a napot emlegetni! Ma reggel előbújt.
Már vissza értem és a zsírt is kisütöttem, és egy pohár gyógyszert is bevettem, egészségmegőrzés miatt!!
Én meg se tudom mondani mikor láttam utoljára a napot. Bár most szobafogságon vagyok, így annyira nem érdekel. Igaz ha süt, az ember kedve is jobb. Vigyázz, nehogy megfázz a nagy dac miatt.
Tegnap délután úgy nézett ki, hogy kitisztul , felszállt a köd, és kitisztult az ég, de most reggelre megint 200 méteres a látótávolság. De azért dacból is a Simsonnal megyek bevásárolni!
Köszönöm Neked is ! Békés boldog Karácsonyt kívánok!
Isten éltessen még jó sokáig Józsi bátyó!!!!!
Amikor hazaérünk mindig az az első
Jók az új szmájlik mondtam én hogy türelem kell, erről jut eszembe mi megy az üzenőfalon....
Köszönöm Laci ! Neked is és családnak is békés boldog ünnepet! A rosszcsont Zara oldalát lapogasd meg helyettem! :-)
Sok boldog szülinapot, erőben egészségben!
Köszönöm Neked is! Tegnap disznóvágás volt elfáradtam mint a kutya . Ma még a zsírt sütöttem ki a töpörttyű miatt.
Isten éltessen Józsi! :)
Köszönöm Neked is Józsi! Tájékozott vagy nagyon, valóban volt lézer, igaz csak a végén és a vérzés csillapítása végett. Egyenlőre vigyázni kell az evéssel ivással, de utána majd pótolni fogom a kiesést.
Igazad van, mióta tudtam hogy nincs más segítség, folyton ezen járt az eszem. Ez volt az első alkalom életemben, remélem sokáig nem is lesz folytatás. Fájni nem fájt előtte se és utána se, igaz nyomták is folyamatosan a jobbnál jobb anyagokat.
Már 24.-én egy kakaslépéssel hosszabb lesz a nappal! Aztán pillanatok alatt itt lesz március 21 a tavaszi napéj egyenlőség! Alig várom!
Jó egészséget és Boldog békés ünnepet!! Mostanában alig csinálnak valami kis vágást és lézerrel is dolgoznak! Nem lehet a kórházban pihengetni, ami nem is baj, nem olyan remek dolog sem szálloda! Szorgalmasan "gyógyszerezd" magadat. Vörösborral pl!