Szerintem akinek pénze van megoldja, közel 300ezerért vehetsz te is multifunkciós lézerblokkolót, nem ellentmondásos ez egy kicsit?
Inkább vigyázok, ha meg becsúszik kifizetem mert muszáj, csak fura hogy van akinek nincs korlát...
Volt ettől durvább, Debrecenből kifelé szintén teherautóval voltam amikor egy kisteher levitte a tükröm... húzódtam én de nem tudtam elkerülni. Egy teljesen normális középkorú fickó volt, elaludt... ráadásul a tükörbetét még egy harmadik autót is eltalált. Kell a szigor, de akinek van pénze azt nem tartja vissza, akinek meg nincs annak még egy dolog miatt kell odafigyelni még ha nem is notórius gyorshajtó.
Biztos voltam benne Laci! Ezek az igazán bosszantó szituk, amikor igazából nem veszélyeztetsz senkit és mégis megvágnak. Azért ez nem ugyanaz mint bent a városban emberek között szabálytalankodni.
Szia Zsolti!
Hidd el én sem állatkodok, ráadásul a kisebbik 16 tonnás Ivecoval voltam. Sürgetett az idő és siettem mert még egy köztes városban anyagot is kellett leadnom, még lakott területen belül haladtam de már házak nem voltak, csak egy hosszú egyenes, viszont még a táblán belül jártam, ők meg elbújva... 68-ról jött a csekk. Jó tudom én hibáztam, levonták a fizetésemből és kész, legközelebb jobban figyelek, akkor bosszantott de már nem érdekel.
Én is ügyelek a szabályok betartására. Mondjuk legutóbb egy olyan helyen szaladtunk bele-(lakott területen kívül 60-as tábla, de hogy miért?) ahol abszolut nem számoltunk rá. Kifizettünk, közben szidtam rajtuk egy jót és ennyi. Próbálunk figyelni és nem nagyon bűnözni.
Szia !
Én már legalább 35 éve nem fizettem ilyet, mert nem szokásom a szabályok be nem tartása! Csak ott és ahol lehet , megyek kissé gyorsabban. De féltem a gépet és a benzinfogyasztás is drasztikusan emelkedik , ha a sebesség forszírozott!
Sziasztok Urak!
Hogy lekopogjam, (kopp, kopp) már vagy három éve nem járultunk hozzá ilyen módon az állam bevételeihez. Ellőtte szinte évente fizettünk mi is. Hétvégén voltunk Szegeden és ott is telepítik az új hídon a kamerákat. A hírek szerint még legalább két helyre szerelnek ilyeneket a városban. Haragszok én is ezekért, de mikor látom a sok luxus autós, meg vagány fiatalos agresszív, sávok között cikázós száguldozós népeket, akkor nem bánom.
Ezek a bitófák is főutvonalon vannak, az egyik lakott területen kívül a másik Balaton -Edericsen! De állt egy rendőrautó mérés közben , a másik szembe jövet! Láttam benne a fotó-apparátot!
Szép jó estét Laci! Én sem mentem gyorsan lévén, hogy Simsonnal voltam, azzal meg bajos a gyorshajtás, csak bosszant amikor állat pénzeket költenek ezekre a szarokra, én meg november 25-ére kaptam időpontot pajzsmirigy ultrahangra, junius 7-én!? Itt még viszonylag jó idő volt, de már mondja a hideget.
A kihelyezett álványos trafikat én csak bitófának nevezem, merthogy úgy néz ki, van errefelé is jó pár. Idén én már hozzájárultam a közlekedésből befolyó költségekhez 30ezer Ft-al, alig mentem többel mint a megengedett és ráadásul olyan helyen ahol már házak sincsenek...
Jó estét Józsi!
Azt hiszem Pintérnek kevés a pénze és most a közlekedőkön szeretné bevasalni a hiányt . Tapolcától Keszthelyig ma két helyen van beépített kamerás radar, és még az út mellett is állt rendőrautó beélesített, álló "trapifasszal" Emellett még vannak a menet közben is mérni tudó rendőrautók?! És mindez nagyjából 27 km-en B+!?
Üdv Urak!
Errefelé is enyhe az idő, ami jól jött most az évvégi hajrában, ugyanis a zordabb idő megjobban kivenné az erőt az emberből.
Szerdán letelik az ügyelet, akkor majd felhajtok válamit az egészségetekre!
Nagyon szeretem a telet , karácsonykor egy hétig! Aztán jöjjön a meleg motorozható idő! Azért mindenesetre kell vagy három hetes kemény fagy, hogy a sok kártevő pl. a szúnyog-légy, darázs lárvák, és egyebek elpusztuljanak! De ez nem kívánságműsor! Tévedni emberi dolog mondta a sün.........!
Én is azt hittem megzavarodott a hiperszuper kinti-benti hőmérőnk. De amint kimentem a nyakig felhúzott kabátomban és a kesztyű után kutakodtam, rájöttem hogy az időjárás kurvult meg nem a technika. Attól tartok lesz még ennek böjtje.
No helló Bátyus!
Mi a helyzet a Dunán túl? Képzeld itt reggel 5 órakor 15 fok volt. A múltkor már fagyott, most meg langyos őszutó van. Milyen világ ez?
Inkább vigyázok, ha meg becsúszik kifizetem mert muszáj, csak fura hogy van akinek nincs korlát...
Hidd el én sem állatkodok, ráadásul a kisebbik 16 tonnás Ivecoval voltam. Sürgetett az idő és siettem mert még egy köztes városban anyagot is kellett leadnom, még lakott területen belül haladtam de már házak nem voltak, csak egy hosszú egyenes, viszont még a táblán belül jártam, ők meg elbújva... 68-ról jött a csekk. Jó tudom én hibáztam, levonták a fizetésemből és kész, legközelebb jobban figyelek, akkor bosszantott de már nem érdekel.
Jó éjszakát!
Én már legalább 35 éve nem fizettem ilyet, mert nem szokásom a szabályok be nem tartása! Csak ott és ahol lehet , megyek kissé gyorsabban. De féltem a gépet és a benzinfogyasztás is drasztikusan emelkedik , ha a sebesség forszírozott!
Hogy lekopogjam, (kopp, kopp) már vagy három éve nem járultunk hozzá ilyen módon az állam bevételeihez. Ellőtte szinte évente fizettünk mi is. Hétvégén voltunk Szegeden és ott is telepítik az új hídon a kamerákat. A hírek szerint még legalább két helyre szerelnek ilyeneket a városban. Haragszok én is ezekért, de mikor látom a sok luxus autós, meg vagány fiatalos agresszív, sávok között cikázós száguldozós népeket, akkor nem bánom.
Jó estét Józsi!
Errefelé is enyhe az idő, ami jól jött most az évvégi hajrában, ugyanis a zordabb idő megjobban kivenné az erőt az emberből.
Szerdán letelik az ügyelet, akkor majd felhajtok válamit az egészségetekre!
Mi a helyzet a Dunán túl? Képzeld itt reggel 5 órakor 15 fok volt. A múltkor már fagyott, most meg langyos őszutó van. Milyen világ ez?