Meg van még az autó, bár még igazából meg se hirdettem. Akik eddig érdeklődtek, csak hallomásból értesültek a szándékunkról. Jövő hónapban lejár a műszaki is. Csütörtökön megyek Szegedre orvoshoz, akkor kérek időpontot a kpm-nél . Hátha jobbak lesznek az esélyek friss vizsgával. Amíg megvan, addig nem is nézegetem a lehetséges utódot, mert csak fájlalom a szívem.
Remélem ma nem voltál szerelni, itt egész nap estig esett. Gondoltam is, hogy ilyen időben micsoda remek lehet szerelni, főleg akkor ha az eső vízszintesen esik! De gondolom nem lehet elodázni ha baj van?!
Igazából száraz szutyok ami a fékbetét porából és a külső koszból áll össze. Időnként én is átkezelem, nincs is féloldalasra kopott fékbetétem vagy vonyító fékem.
Üdvözletem Laci! Nem gondoltam volna, hogy mi kosz tud egy féknyergen, felhalmozódni?! Nem sokat használtam belőle, mert ecsettel mostam le ezzel , miután hideg zsíroldóval befújtam , és meleg vízzel leöblítettem. Gondoltam , így már alig lesz szennyeződés , de hihetetlen mit hozott le még így is! Most legalább ez is rendben van.
Szia Józsi!
Középfesz. kébelszerelésnél használatos ahol a térvezérlés miatt nagyon fontos a tisztaság, nem hagy foltot és szinte mindent hatékonyan eltávolít, kevés kell belőle mert nagyon hatékony.
Én is szeretem és ha volna rá több pénzem még jobban is szeretném. De mi ilyen kispénzűek vagyunk. Örülünk hogy ennyi "luxust" is megtudunk engedni magunknak.
A németeknél hatalmas pénzekért kínálják az ilyen korú és szép állapotú motorokat. Egészen véletlenül van itt nálam egy NSU Quickly 1957-es. Egy jó ismerős hozta kintről. Csak utána nézegette, hogy 2000 euróért is cserélt gazdát ebből a tipusból. Jelzem ő egy Yamaha Virágót hozott egy családtól és akkor látta meg a garázs sarkában félig-meddig letakarva. Kiderült a nemrég elhunyt tatáé volt. Addig gyúrta a gazdáékat, míg oda nem adták, igaz a Yamaha árából nem engedtek egy centet se.
Az is szép kis motorka, majd ha erre jöttök van itt egy öreg , aki motorokat gyűjtött, 200 e körül adott el egy Puch-ot németnek 50 éves körülit. Még én is fényesítettem rajta.
A legpocsékabb, hogy még egy hónapig rövidülnek a nappalok!
Mert még itt vagyok. (sajna)
Milyen részleteket észre nem veszel. Szakmai ártalom.
Majd ha legközelebb erre jár Miki, talán elárulja. Kb. a jövő héten vagy utána.
A jó öreg "lemezházas" trafó alapján hazai kilátásra tippelnék, talán Budapest egyik peremkerületének széléről készült.
Középfesz. kébelszerelésnél használatos ahol a térvezérlés miatt nagyon fontos a tisztaság, nem hagy foltot és szinte mindent hatékonyan eltávolít, kevés kell belőle mert nagyon hatékony.
Most ahol dolgozom, ilyet lehet látni: