Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a lényeg hogy utána vagy, az ilyesmi eléggé nyomasztó helyzet, de legalább az ünnepekre el is felejted. Mielőbbi gyógyulást!
Helló Laci!
Köszönöm kérdésed, sikeresen túl vagyok rajta. Csütörtök helyett péntekre csúsztatták a műtétet, tegnap délelőtt haza is engedtek. Most egy hét némaság vár rám, utána akár operát is énekelhetek.
Sziasztok!
Mi újság Zsolt, rendben ment minden, túl vagy a műtéten?
Oksi. Én is jól érzem itt magam, és most másoknak áll a zászló. Na de Józsi is megmondta, hogy mindjárt március, azután onnan már nincs megállás!
Próbáltam arra utalni, hogy születhettünk volna máshova is. Bár ezt a kis kellemetlenséget leszámítva én nem érzem olyan rosszul magam itt se.
Értek én mindent. De mivel itt tartózkodom, - Magyar hon - az időjárás nem támogatja a motorozást
Kicsit délebre karácsonykor is jó idő van. Tavaly RC 51 rakott fel videót, amin 26.-án rövid gatyában megy motorral dolgozni. Igaz az Floridában volt, nem magyar honban.
Szia!
Én a jó időt várom...
Heló Urak!
Várjátok már a karácsonyt? Pár nap és csenget a jézuska.
No errefelé sincs az a remek strandidő, de jön a március ,mint a gőzmozdony!! De azért arra figyelj, hogy eleget pihenj! Most, hogy a kisunokákkal foglalkozom pedig nem éjjel nappal hanem 1-2 hetente, és feltűnt hogy olyan élményeim vannak amilyenek a gyerekeimmel nem voltak. Reggel mikor elmentem még aludtak, este mikor megjöttem már aludtak. Alig találkoztunk!! De szrok ezek a "mosolygók"!
Ez igaz, sőt legközelebb hétfőn dolgozok, csak itthon is vannak elmaradásaim amiket pótolni kell, bár errefelé elég hideg van ami korlátokat szab a kinti munkának .
Pedig szabin vagy alighanem??!!
Várjuk meg a végét Józsi, nehéz úgy fejleszteni hogy közben nem áll le az oldal. Nekem is szokatlan, főleg hogy még ma nem is volt időm megismerni az új felületet.
Valami hasonló kialakításon gondolkodok, elképzelésem már van.
Annyira nekem se jön be az új arculat. De ahogy olvasom, másnak se. Talán azoknak kedvez, akik telefonon, tableten látogatták többet az oldalt. Mindenesetre egy kérdés, vagy közvélemény kutatás formájában kikérhették volna a véleményt. Felrakhattak volna néhány látványtervet, akár még szavazás is lehetett volna. A sok baromság mellett talán még érdekelte volna is a népet.
Kellemes pihenést Balázs!
Jól elbabrálták, mindenhol ez az utálaztos kék-fehér, ahelyett hogy pl.világos-zöld vagy más színek is lennének??!!
Egy nehezen áttekinthető szr lett belőle, gondolom nagy pénzekért!
Az Isten adjon mindjájótoknak szép napot! Mától végre szabin vagyok énis :) Jövök fel, és minden megváltozott itten. Mi ez az új köntös?
Laci örülök h végre bepöccent a kis robesz! :)
Neked valami ilyesmi lenne jó.
Biztosan van itthon kallódóban, de nem is az a probléma, a kis robi kormánya teljesen le van burkolva és főleg a kormány nyakánál az alsó és felső burkolat között nem egyszerű úgy átvezetni hogy az ne zavarja a kormány mozgását. Más megoldásra lesz szükség, úgy gondolom a gyújtáskapcsoló alatt vagy mellett helyezem el, de még nem döntöttem el.
Kérj a gyerektől egy Simson-szivató kart, de ha nincs neki, írj és szerzek Neked!
A bovdennel hamarabb reagál, ezért a tű felső rovátkájába tettem a lemezt, ha hidegen túl is húzom nem fullad le de annyit emel az alapjáraton hogy nem kell gázt húzni. Még csak a karbi felőli része van kész, a kormányhoz még nem találtam ki a szivató kart, ha az is kész lesz könnyebb lesz kezelni.
Valamiért nem tudtam válaszolni.
Örülök a sikernek, még ha nem is adta magát olyan könnyen. Innen is látszik milyen finom szerkezet a karburátor és mennyire apró dolgokon múlik, hogy jól működjön. Még kíváncsi lennék rá, hogy nálad is kellett játszani indulás után a bovden húzogatásával, vagy elindult és volt alapjárat egyből?
Azt hittem valami cifrábbat mondasz
Elég nagy pancserség volt, még ha végül rá is jöttem, pedig nem is ittam
Viszont Te arra használod a fejedet amire való! Gondolkodsz vele! Örülök, hogy rájöttél!
Szia Zsolt és mindenki!
Ha őszinte akarok lenni akkor azt kell mondjam a mai nap bővelkedett kudarcokban. Tegnap óta szabin vagyok úgyhogy időm mint a tenger, megszoktam a korai kelést, ma sem volt ez másképp, már reggel nekiláttam az összerakáshoz és kíváncsian vártam az első indítást. Először semmi,majd másodszor se, aztán még vagy tízszer és akkor se... újra szét, majd össze, a síber hallhatóan elmozdult mert a két végállásnál felütközik, elvileg minden jó, de mégse indul, majd a végén a sokadik próbánál olyat durrant a kipufogó hogy a gatya majd leesett rólem úgy megijedtem
Elküldött az asszony halért, de én egyfolytában azon agyaltam hogy mit csesztem el, eszembe jutott hogy még nincs fenyőfánk ezért a faárust is meglátogattam. Amíg a sorom vártam addig is a robogón gondolkodtam... volt egy szivató ami lomhán de működött, a helyzet azóta nem változott csak annyit hogy nem a patron, hanem egy bovden működteti. Mit is csináltam? Az automata házát felül körbevágtam, csináltam rá egy fém kupakot amit két lemezcsavar rögzít az oldalánál, azon a kupakon van egy bovden állító, amibe becsatlakozik a bovden... és ekkor belém csapott a megvilágosodás! Mert mit is csinál a szivató? A síbere zár-nyít egy levegő csatornát, a benne lévő állítható tű ennek mértékében adja hozzá a többlet üzemanyagot! Vagyis ahol becsatlakozik a bovden ott tömíteni kell mert falsot szív és felborul a karburálás! Hej hülye vagy Laci...
alig vártam hogy hazaérjek és folytassam amit bánatosan félbehagytam. Van otthon sokféle melegzsugor csövem, módszeresen tömítettem a bovden tövét, majd a beállító csavarnál is, sőt még a szivató testet is ahol rácsúszott a fém kupak. Láss csodát, egy pöccre röffent és teszi a dolgát ahogy kell!
Néha egész kis dolgokon csúszik el az ember... de erre gondolhattam volna