Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolkodtam is egy darabig, de a kedv hiányzott. Pedig szépen világított, sütés -gyanánt!
12°C az teljesen jó idő Józsi, főleg ha nem esik. A Hortobágyon se volt sokkal több, ráadásul még esett is.
Az utóbbi napokban igazából itthon foglalatoskodtam, sajnos Kriszti is látogatója volt az általad emlegetett egészségügyi intézménynek, ezért úgy igazítottam a beosztást hogy itthon legyek vele pár napot miután hazaengedik. Ma még visszavittem varratszedésre de holnaptól már újra munkába állok.
A házimunkán kívül kint is volt dolgom bőven, úgy elteltek a napok hogy észre se vettem. A motort már egy hónapja leállítottam, most egy kicsit másabb irány kezdett el foglalkoztatni, jó lesz majd a téli motorelvonási tünetekre de erről majd akkor mesélek ha itthon lesznek a kellékei
Jó munkát a Puch-hoz, azt műtét után is tudod majd csinálgatni feltéve ha kibírod hogy közben nem énekelsz
Ma itt 12 °C volt, de nem volt kedvem motorozni, eléggé el nem ítélhető módon.
Szia Laci! Mivel foglalatoskodsz mostanság hogy így eltüntél? Tegnap nálunk egész tűrhető volt az idő, még voltak bátor motorozók is. Mára természetesen véget is ért, reggel mikor mentem dolgozni már csepergett is. Hiába, holnap már december lesz.
Hogy egy kis motoros téma is legyen: kivettem a blokkot a kis Puch mopedomból. Elhatároztam hogy szétszedem és amit kell (pl. csapágyak szimeringek) kicserélem. Még ment, addig borzasztóan füstölt és fuldokolt, mintha szívta volna az olajat a váltó felől. A szimeringek elég kemények már, tiszta olajsár belől minden és a csapágyak is elég lógósak. De érdekes módon nem hallatszott semmi belőle. Amin nagyon meglepődtem, hogy egy gyűrűs dugattyú van benne, elég jó állapotban. Majd utána nézek hogy ez e a gyári állapot. Ma odáig jutottam, hogy csinálnom kell egy szerszámot a blokkfelek szétnyomásához. Amint meg lesz, folytatom majd.
A kórházra rátérve, 17.-én reggel 7-kor van jelenésem Szegeden, még aznap meg is lesz. Ha minden jó lesz, másnap jöhetek haza. Utána pihenés és némaság néhány napig. Remélem én is karácsonyra már tényleg csak egy rossz emlék lesz.
Neked is köszönöm Balázs. Ti még fiatalok vagytok, vigyázzatok magatokra. Óvatosan a hangoskodással , meg a hideg sörrel.
Jó napot kívánok!
Kissé elmaradtam mostanság időhiány miatt. A motorozás mint téma sajnos felejtős, legalábbis ezen a térfélen elég kellemetlen az idő még a robogózáshoz is.
Zsolti, mikor lesz a műtét? remélem minél hamarabb és karácsonyra elfelejted.
én is drukkolok Zsolti!
Köszönöm a bátorító szavakat Neked is.Nem vagyok rutinos kórház látogató, egy éjszakát voltam eddig. Nem is kételkedek én az orvosok hozzáértésében, csak olyan kiszolgáltatottnak érzem magam.
A távolabbi célok meg nem kérdésesek részemről se.
Szia!
Csak azt tudom mondani, amit a Többiek is: hajrá!
Ki lehet bírni. Én már több alkalommal is vendégeskedtem ebben a műintézményben, - volt benne egy két komolyabb is - és még mindig élek.
Meg kell csinálni, oszt passz. Ennyi.
Utána pedig tolni kell tovább a szekeret, mert itt még sok minden vár Rád, Család, meló, motorozás, és más marhaságok!
Egészségedre! Remélem hasznos lesz!
Helló Józsi!
Megérkezett a levél! Köszönöm, elolvastam. Remélem a későbbiekben, ha szükség lesz rá, hasznomra lesz. Az biztos, hogy ezután jobban vigyázok majd.
Kitartás eltásak! Éljen szálasi eltás!
Köszönöm a jó tanácsokat! Ennek tudatában kívánok jó éjszakát Nektek, én megyek és építem coccializmust!
Jó kis Badacsonyi szüüüürkebarátból! Észre sem veszed és már nem tudsz menni. Aztán akkor még ott van a sok részeg disznó , és nem átallnak a kezedre lépni, miközben gyanútlanul sétálsz 4-kézláb!
És miből?
Bár ekkora dózis desztillált vízből is sok.
Az adagolás precízen kimérve gyógyszertári mérlegen: 3 x 3 deci 6 x !
Ez mit jelent Józsi? Igyak annyit hogy beájuljak?
Ha esetleg nem szereted a kórházi altatást, kérj inkább kocsmait!
Nyugodtan legyél a múlt héten a termálfürdőben mesélte egy illető, hogy lézerrel 4 valamit égettek le a hangszáláról! Mondtam is neki hogy azért még a hangja nem operett-primadonnai!
Ma is megakart hányatni a doki, de nem sikerült neki. Pedig még érzéstelenítő spray is volt. Azon kívül hogy nem bírtam még a nyálam se lenyelni, semmit nem ért. próbálok én is optimista lenni, de kicsit nehezen megy, különösen úgy, hogy eddigi életembe egy éjszakát voltam kórházban megfigyelésen.
Heló Miki!
A hangszalagomon van valami, ami nem oda való. Igazából már most nem is zavar annyira. De kitűzték a nagy napot, nincs visszaút.
Fel a fejjel, túl leszel rajta!
Tudom könnyű ezt mondani...
Mi a diagnózis, és mit kell vágni?
Jó estét Urak!
Reggelre ha csak kicsit is, de fehérbe öltözött a természet. Ha így folytatódik, egész karácsonyos hangulatba kerülök. Végül is odahalad az idő lassan.
Ma megszületett a végső döntés rekedtség ügyben. Menni kell a kés alá. Már most fosok, mi lesz majd akkor. Altatás, bent alvás, ajjaj.