Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most is rápróbáltam, de nem megy. Hova lehet írni? Gondolom az üzenőfal kevés.
Basszus hulének lenni nem szégyen, meg szokás kérdése. Én már bele jöttem.
Én nem mertem zavarni őket ilyen csip-csup problemmel.
akkor azért...
Én még nem ittam ma, de esküszöm erdőt olvastam elsőre. Lehet nekem is öblíteni kéne egyet.
Ja vágom! De nekem így működött ahogy leírtad! Én is a spórmotort kérdeztem meg.
Szóval a folyamat nálam: kép kiválasztva, berakva, a képben kicsi pipa, utána legörgetek mentek. Lejjebb nincs összes mentés. Ja és ezt mind a profilszerkesztésben
zavart érzek az erőben iszok is egy felest
nem úgy néz ki,hogy sikerült....
Nekem egyből sikerült a régi profilkép köré új hátteret felrakni, szerintem még dolgoznak rajta és folyamatosan javulni fog, tegnap nekem éjfél előtt néhány pillanattal javították ki a hibát. Nem értem a sok habzó szájat, persze kritizálni a legkönnyebb...
Miután kiválasztottad a képet és feltöltötted ugye ezután a képek felett mentés. Majd görgess le a képek alá és ott az összes mentés gombra katt.
Nyilván most hogy új a rendszer, előfordulhatnak hibák. Nem mondanám hogy teszik az új arculat, de sokat változott a kezdés óta és végül is megszokható. Viszont a profilomban nem tudok képet berakni. Kiválasztottam, beraktam, mentettem és nem jelenik meg. Hogy miért?
Nem Te hanem az a rosszcsont Zara!
Már mint én?
Tudom!
Nagyon helyes!!
Nem nálam volt a baj, mert mint említettem a mobilneten se tudtam bejelentkezni.
Ősszel annyit fogytam hogy most még hízhatok is, de nem fogok!
A poharas is bent van, úgyhogy most közérzetileg teljesen stabil vagyok
Mikori a windowsod? Lehet hogy kissé régi?
Először azt hittem az oldal fejlesztése miatt van, aztán amikor a mobilneten se sikerült már gyanús lett a dolog. Kellemes meglepetés volt viszont a hozzáállás miután jeleztem, nem tudom mi volt de kijavították és azóta nincs vele gond.
Kitartás Laci!! Mindjárt itt a március! Azért arra vigyázz, hogy csak mértékkel egyél, nehogy a pocaktól ne érd el a kormányt!
Azért majd a poharas orvosságot ne feledd el bevenni. Én most kúráltam magam vele!
Örülök hogy visszaengedtek az oldalra. Ezek szerint mégse vagy egy lumpen elem. Hogy csatlakozzak az előző gondolatmenethez, én is hozzád hasonlóan ütöttem el ezt a napot (is). Szabad levegőn csak addig voltam még kimentem fáért a kazánba. Elég is volt. Jól esik a semmittevés.
Errefelé remek volt az idő, mondhatnám teljesen ideális, ilyenekhez mint pl. halászlé evés, sörivás, sütemény zabálás... mert mi mást csinálna az ember fia karácsonykor ha éppen szabadnapos, mondjuk a madáretetés a Balaton partján az egy jó dolog lehetett az unokákkal, de nekem az kicsit messze esik, ráadásul unokáim sincsenek még. Ami a lényeg hogy az a bizonyos napforduló megtörtént, ha még most nem is, de hamarosan látszik majd a nappalok hosszabbodása
Azt hittem , hogy ma is olyan remek idő lesz, mint tegnap, de akkora a köd, hogy 100 méter a látótávolság. Lementünk az aprókkal a mólóra, kacsákat etetni, 14 fok feletti jó idő volt , ott nyüzsgött kacsa liba hattyú varnyú , mind a "zsákmányért" Ma pedig 5 fok van! Bár ez is jobb mint a -15°C. Éppen 20 fokkal melegebb!
Sziasztok! Volt egy kis probléma a belépésemmel ami az elmúlt percekben javult meg.
Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!