Köszönöm Józsi!
Holnap reggel 8-kor van jelenésem Szegeden. Ma egy litert ittam meg belőle! Egész türhető íze van, mézzel meg kimondottan jó. 150 Ft egy csomag belőle.
Jól félre értettelek Józsi. Ment a cím. Közben kutakodtam én is (köszönöm az ötletet). Ma délelőtt vettem is + még szárított diólevelet is. Mézzel ízesítve nagyon finomak. Köszönöm még egyszer!
Kezembe került ma egy -Bors- újság és abban van egy cikk: "Papsajttal a rekedtség ellen" , ha a címedet megírod az E-mailemre, elküldöm Neked levélben. Hátha jó lesz valamire! Vagy lesz belőled Zsolt létedre egy II. Louis Armstrong !
Nekem nincs ilyen szerencsém. Lehet ha tudtam volna pihentetni még az elején, elmúlt volna. De hetven ember mellett nehéz. Nyolc órából hetet biztos beszélek, ráadásul van egy nem elhanyagolható alapzaj is, szóval ezért tartok itt szerintem.
30 csepp langyos vízben és úgy gargalizáltam vele hetekig, naponta kétszer. Sajnos ez sem segített. Egyébként így késő ősztől tavaszig, nyárig reggelente 10 cseppeket nyomok évek óta. Nagyon jó "gyógyszer".
A Propolisz gyógyszertárban kapható, és roppant erős gyulladáscsökkentő. Annak idején a gyerekeim nem voltak pattanásosak csak reggel 10 csepp kocka cukorra és elszopogatták.
Van itt egy barátom akit megszelepeztek, és kapott egy gyújtóelektronikát is, (szívbillentyű és pacemaker) neki előírta a dokinéni, az esténkénti 3 cent gyógyszert. Ez úgy készül, hogy egy 4 literes befőttesbe egy kiló csipkebogyó, és felönteni pálinkával. Egy pár nap után készen van az orvosság. Itatja magát, én is kóstoltam!
Most örülnék még egy hangszalag gyulladásnak is, de sajnos ciszta, vagy polip. Azért kínzott meg háromszor, mert nem látta jól. Állítólag csak műtéttel gyógyítható, de azért próbálok majd alkudozni csütörtökön. Mondjuk hozzám képest egy vajákosasszony kutyafasza, már annyi mindent kipróbáltam. És eddig nem javult semmit.
Remélem nincs baj, ne hanyagold magadat, fogyassz kellő mennyiségű, csipkebogyópálinkát! Azt sem értem azt az egy fújásnyi Lidokain-sprét miért sajnálják, hogy az ember ne öklendezzen?
Biztos azért mert olyan régen beszéltünk már hogy a hangod is elfelejtettem
Ilyen helyen én is parázok, pedig a legutóbbi alkalmasságin megdicsértek a vérvételnél, merthogy állítólag a férfiak zöme oda se mer nézni én meg simán végignéztem. Mondtam is a csajnak hogy legközelebb én csinálom mert megtanultam
Remélem nem lesz semmilyen kellemetlenséged, lehet egy kis hangszál gyulladás, apósom egy fél évig szenvedett ezzel, igaz ő csak a körzeti orvosra bízta magát.
Nem, ez még a nyár végi rekedtség. Nem hallatszott mikor beszéltünk telón? Itt a helyi sztk-ban csak háromszor akart meghánytatni a dokinéni, nem tudom majd Szegeden sikerül-e. És akkor még az esetleges késelésről nem is beszéltünk. Fosok is nem kicsit.
Most első körben örülnék ha már péntek lenne és túl lennék az gégészeti látogatáson. Utána lehetne dec. 23., akkor már nem dolgozunk, itthon vagyunk. Ha le ment az ünnep, akár jöhetne is a húsvét, utána meg a tavasz-nyár.
Egészségedre! A propolisz-oldatról se felejtkezz meg, nagyon erős gyulladás-elleni szer.