Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó egészséget és kitartást hozzá! Ma én is megtettem a Badacsony oldalán a körömet , gyalogosan , motorral nem sokat , csak 50 km-körül, amin meg voltam lepve , rendőr amerre én mentem nem volt! Szükség van rá, hogy állítsd? A Hondáé három fokozatban állítható elöl, + a levegő-töltés, ugyanez a központi-nál is. Ott akkor legjobb, ha 3 bar-ra van felfújva és 2-es fokozaton!! Ha rajzolsz , akkor ahhoz esztergályos munka is kellene valószínű. De hátha sikerül. Múlt évben egyszer meghalt a központi csekély 1 óra alatt megfájdult a derekam. Mi lehetett akkor amikor még a lengéscsillapító nem volt divat?!
Szia Józsi!
Orülök hogy ismét bebizonyítottad miszerint nem csak a húszéveseké a világ, váljék egészségedre!
Nekem ez lesz az első olyan telem amikor leengedett karbikkal és kiszerelt akkumulátorral várom a tavaszt a Csühös, vagyis nem indítgatok, hanem türelmesen várok, aztán annál jobb lesz majd tavasszal az első felszabadító kirepülés. A karácsonyi körünk is megvolt Zarával, elmaradt most néhány nap és ő már nagyon mehetnék volt, na meg rám is fért, az elmúlt napok lakmározásait kompenzálandó.
Visszatérve a motorozásra, most megint ügyködök, igaz csak papíron egyelőre tervezés formájában. Az első teleszkópok rugóelőfeszítését szeretném állíthatóvá tenni, ha nem bánod küldök rajzot e-mailben hogy véleményezd. További szép estét!
A fórum névtelemül adatlap nélküli hülyéje megint az üzenőfalon Felsőtárkányból!
Megjárattam a gépezetet, és egyenesbe jött a lelki világom! Itt nagyon szép idő volt!!
nem baj cuccfűrer sem vótá soha meg az enyém is guglis
biztos van,de az nem az én motorom lenne....
Nagyon fasza!
faCCa XT gifet nem találtál
na,kicseréltem a másik képet is,hogy sikerül-e....az XT a hollókői várnál
azért a csirkeszárnynak is jól felk..ták a kisnyögdíjasok az árát
ziben,akt,gutenakt!ahogy a partizánok mondták....
Olajos az csak a szelepek zörögnek meg úgy általában minden...
Jócca Lackó!
Jó éjt Laci!
Kérem nem bántani a Hondát!
Különösen ne egy csörgő-zörgő kuplungos motoros.
Jó éjt Urak!
Lehet megunták a szerencsétlenkedést.
Tökéletes! Most ott a pityitap akarom mondani a csirkeszárny.
Nehéz szülés volt!
Csak elcsesztél valamit mert most jó!
Korábban írtam, kipipáltam a nagy képnél is és a kicsinél is. Valamiért nem akarja a rendszer. Majd ecce
A B. még stimmelne is, mert a családnevem biza b-vel kezdődik.
tényleg tuti a végén a pipát felejtette ki
mikor kiválasztottad a képet utána a fényképezőgép ikon mellett+jelenik egy pipa,na arra katt és kész