Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekünk most egy VW Polo van, amit ha nem is nagyon de kinőttünk. Ezért szeretnénk egy kicsit nagyobbat, meg fiatalabbat. Nekem ez a kedvencem. Ez azért kisebb mint az előző Ford. Annak a formája bejövős, de feleslegesen nagy lenne szerintem.
No igen , egy szar Skodáért elkérnek ötmillát, ezért kétszer meggondolandó, mit is akarunk!
A 20171-es hozzászólás neked szólt Zsolt, csak elbénáztam az előzményt
Szándékomban áll majd lefényképezni a "gépezetet" , de még egyéb teendőim vannak vele!
Ez is nagyon szép autó, nekem is tetszik csak annyi bajom van ezekkel hogy az értékéhez képest azt se használnánk többet mint a mostanit. Jó ideje szinte én is csak a cégessel járok a sok ügyelet miatt. A saját nincs kihasználva, bár most vizsgázik Dani úgyhogy ez változni fog
Teljesen megújul a gép Józsi! Új blokk, túrafelszerelés, még mindenféle kényelmi extra. Tudom nem nagyon fotózol, de ha kész lesz azért csak mutasd meg, nem akarok jövő nyárig várni
Ezek az asszonyok úgy tűnik egy kaptafára készültek.
Szilviának ez tetszik. Ki érti ezt? (mondjuk nekem is bejön)
Itt azért a Kandúr kifeküdt délután a fűre, és a bundácskáját tisztogatta ! Én meg a Honda Schraffhauzen-hez vettem jutányos áron két oldaldobozt, ahhoz csináltam a
tartószerkezetet! Holnap még van vele tennivaló, de úgy néz ki elkészül!
Na, autót cseréltek, az jó!
Kriszti új munkahelyén egy Opel Zafira a cégesautó, először félt tőle most meg már imádja vezetni amióta megszokta, ma úgy jött haza hogy eddig azt hitte a mi kis Puntónk milyen jó... fel is bosszantott.
Na majd ha Dani is elhagyja a családi fészket lesz nekünk is valami, a lényeg hogy emelhető legyen a sofőr ülés, mert a miénkbe kispárnázik mindig, a nagyobb Zafira meg még az ő kis termetéhez is teljesen beállítható, tényleg úgy beszélt róla ahogy autóról még soha
Szia Józsi!
Most akkor a Te körzeted szerencsésebb, itt valami 6,6°C volt a legmagasabb ma, mondjuk ha dolgozok nem fázok
Reméljük szerencsés leszel és nyugodtan, ágyban töltheted az éjszakát.
Én is felraknám a téli kerekeket, de nincs autónk. Cserén gondolkodunk már egy ideje, most éppen egy érdeklődőnél van. Nem tudom mi lesz a vége.
Jó estét kívánok ! Itt ma egész nap "sütött", és kellemes napos idő volt , igaz azért izzadni nem kellett! A favágás az remek szórakozás, vagy inkább sport, legalább edződsz!
A mai napom furcsán alakult mert nappal a túlórákat csúsztattam le, de fél 4-től elkezdődött az ügyelet és már ugrasztottak is szinte azonnal. Végülis megcsináltam nappal amit akartam, most raktam még fel a téli kerekeket egy fél napot meg a motorfűrésszel kínlódtam mert nem olajozta a láncot, holnap meg kell mert megyek Apámhoz mert van egy csomó fája amit össze kell vágni. 3-ra befejeztem mindent így még megnézhettem Gönc Árpád temetését is a Dunán, pont vége lett mikor szóltak.
Remélem nyugodt lesz az éjszaka, elég nagy most a határforgalom és néhányszor éjszakáztam már amikor megtalálták a ködben az útszéli oszlopokat
Hát igen, valóban elég barátságtalan az idő. Ma szabin vagyok, így lazára vettem a napot (tegnap egyedül voltam és elég mozgalmas volt a műszak). Egyszer mentem ki a kapun kívül, robogóval voltam, de elég sz@r volt. Neked viszont sok választás nincs, ha menni kell, hát menni kell.
Errefelé inkább csak olyan "aki teheti maradjon otthon" időjárás van, persze aki teheti... most jöttem haza mert ügyeletes vagyok és szakaszhiba volt. Amúgy egész nap nem láttam a napot olyan ködös az idő, most meg gyakorlatilag 40-el is meggondolja az ember... egy kamion után tudtam haladni 60-al, persze tisztes távolságból, de hogy ő mit látott az számomra rejtély.
Szép jó napot Urak!
Gyönyörű időre ébredtünk ma reggel. Olyan köd van, hogy szinte alig látni az utca másik oldalát. Este mikor jöttem haza munkából, már ereszkedett lefelé, de nem gondoltam hogy ilyen homály lesz ébredésre. Vasárnapra 20 fokot ígért Németh Lajos, ha így lesz előveszem a motort, hogy télire gondosan eltudjam csomagolni.
Ez eléggé pocsékul van akkor megszerkesztve! !
nálunk ez nem így van. Ha nincs ha van, a pénz ugyanannyi :D
Nem baj, ha van munka akkor lesz pénz is rengeteg!
igen, bocsánatot is kérek. Azért fel szoktam jönni, de mostanában nem is nagyon ülök gép előtt otthon, csak most melóban, de szerencsére mostanában volt munka (van is :) ) így nem nagyon van időm szörfölgetni a neten.
Majd mesélek ha egyszer találkozunk, nem volt ez egyszerű.
Jövőre remélem visszatér a régi csapatszellem, idénre sajnos nagyon szétestünk
Kár lett volna abbahagyni az bizonyos. De mivel életünk eseményei nem mindig alakulnak számunkra kedvezően, ezért bizony megesik hogy fájó döntésre kényszerül az ember. Szerencse hogy sikerült más megoldást találnotok.
A körülmények néha nagyban befolyásolják az embert.
Örülök hogy ezt hallom Tőled :)
Fura volt nekem is nagyon hogy árultad.
Minden visszaállt a helyére :)
Na ja... alig két hónapja meg még hirdettem a motort, a hideg futkos a hátamon. Na mindegy ez a normál állapot, az a másik nem is én voltam...
Hétvégén én is téliesítem a motort, aztán majd várom az első tavaszi napsugarakat