Szép jó estét mindenkinek! Ma szoptam mint a szopósmalac! Ez a qrva motor, visszaértem megálltam de. 11-kor, ahogy szokásom, és amikor be akartam járni mi az a búbánatos telelökött nagy lucskos lila-kékeres bárca és bitorló a "gépezet" nem indult! Se indítómotor se gyújtás! burkolat műszerek ülés tank le és szórakázás következett! És most az előbb találtam meg, hogy a vezetékkötegben egy szétcsúszott csatlakozó volt a bűnös! No azt megpréseltem, remélem többet nem lesz ilyen "élmémyem"!. No de legalább nem unatkoztam egy kicsit sem!
A józan ész határain belül és addig a pontig ameddig az még nem károsítja a motort és engem sem. Volt ma is izgalom bőven, úgy volt hogy jóval hamarabb hazaérek, már sötétedett amikor Békéscsabáról hazaszóltam hogy még eltart egy darabig...
Úgy köszöntem el itthonról hogy 2-3 óra aztán jövök... kicsit több lett
Tavaszra volt eltéve néhány látnivaló, de mivel naposnak ígérkezett a nap belevágtam most, a vége már nagyon fázós volt, de amit akartam azt meg tudtam nézni, bár voltak necces helyzetek...
Azért azt látom, hogy Debrecenben sem tudták kibírni, hogy ne építsenek egy bazi magas toronyházat!? Aludni sem tudtak amíg ki nem magasodott! Mint Veszprémben a 20 emeletes, aztán el kell bontani! Vagy már el is bontották!
Nekem meg legalább kétszer vagy háromszor magasabbra kell mászni ha pénzt akarok keresni Van olyan távvezeték Debrecen mellett aminek csúcsából egész Debrecent belátom...
Ma összejött megint egy tartalmas nap, fura szokatlan helyek, galéria hamarosan
Felénk már nemcsak a fű csillog, hanem még a kutya innivalója is beledermedt a tálkájába. Az adatlapi email az igazi? Küldtem a napokban egy levelet. A hidegben csakis cordura aláöltözővel kombinálva, több évtizedes téli motorozás a megmondhatója. Nekem igazából az ujjaim szoktak fázni a kesztyűben és a csizmában is. -20-nál meg már mindegy mit húz föl az ember, hideg van a motoron. Szerencsére csak 15-20 perc a max. amíg leérek a munkahelyre, azt meg ki lehet bírni, esetleg egy kis indiántánc az öltözőben amikor a kesztyűt lehúzom és eléri a meleg a fagyott ujjakat.
Nekem van a motorosruhám, az alá felveszem a fehér melegítőmet,és nem szokásom fázni! Most, hogy mondod, hogy ott köd van kilestem, itt csillagos, csak attól tartok mire felkel a Nap,csillogni fog a fű a fene egye meg! Egészségedre a kacsasültet, meg a mindenféle sok jót.
Látom ez a hiba eléggé elterjedt a motoros körökben.