Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megrökönyödnének két oldalt két hatalmas kuka!?
Jó példa, kár hogy furán nézne ki a motoron
Vegyél alapul egy nagy kerekes szögletes 200 literes kukát, szerintem legalább négyet lehet venni a két doboz áráért. És csak a zár + a felfogatás van amivel több pl.
Majd ha annyiért vennék csak meg amennyit ér akkor csökkenne az ár! Két éve vettem műanyag ládákat, hogy disznóöléskor legyen mibe rakni a húst. hatalmas négyszögletes edények , és vödrök is vannak közte, és 12400 -ból kijött a legalább 200 liter tárolókapacitás!
Ugyanez van az olajszűrővel, dupla az ára mint az olajszakboltban.
Hogy a csapágyakat ne is említsem pl!
A két oldalsó dobozaimat vagy 5éve december legvégén vettem, leakciózták 22ezerre darabját és már csak 2db volt... szakadó hóban utaztam érte oda-vissza 200km-t, azóta se láttam ilyen olcsón újakat. Egyébként tényleg qrva drágák, holott a fröccsöntő gép kinyomja pillanatok alatt és a műanyag granulátum alapanyag se kerül többe mint ezer forint darabonként...
Ilyen a gumi is, szerinted 3x drágább előállítani mint a szemelyautó abroncsait? Tuti nem, na de a motorozás az luxus kérem
Egyébként abnormális doboz árak vannak, és gondolom csak azért mert motorosoknak lesz, és akkorára emelik az árat ami a pofájukhoz hozzáfér. Pl 80 000 Huf a két dobozért?!
Köszönöm a módszert, még lehet alkalom, hogy szükségem lesz rá!
Egyébként ezeken csak ilyen festékkenődések voltak azokat lemostam acetonnal.
Nem fáradság. Mutatom a módszert, arra az esetre ha mégis frissíteni szeretnéd a színét, neked javítani se kell mint nekem miután elhagytam. Szóval poliészter kittel eltüntettem a sérüléseket, majd az egészet átpolíroztam 800-as vízpapírral. Olcsó Very Well festékkel fújtam de előtte forró vízbe tettem a flakont és az előkészített felületet távolról ködöltem, így lett enyhén matt és apró rücsis, hasonló mint a doboz külső felületének gyári struktúrája. Több mint 5-év telt el és azóta is azt használom, pedig akkor amikor leesett az volt az első gondolatom hogy kidobom.
Ne fáradj Laci nem kell, köszönöm! Azon gondolkodom, hogy középre egy kisebb dobozt megpróbálok szerezni valahonnan a nagy helyett, elég amibe egy bukósisak belefér.
Lemostam hideg-zsíroldóval, majd a festékkenődéseket letöröltem acetonos ruhával, és teljesen megvagyok velük elégedve!
Közben kerestem neked itt a fórumon azt a bejegyzést ahol újrafestettem a leesett dobozomat, meg is találtam 2010 január 5-nél, de sajnos az akkor feltöltött képeket nem lehet megnézni...
Mindjárt szétnézek a gépen hátha még megvan, aztán megmutatom, szinte újszerűre sikerült. Ha gondolod te is megcsinálhatod úgy és akkor olyan lesz mint az új.
Ez az előbb kimaradt:
Lementem a strand parkolóba, hogy a háttér a fotózáshoz megfelelő legyen, mert a fotószakkörben úgy oktatták, hogy a háttér egyenletes legyen! Mondjuk nem a legjobban sikerültek a képek, de már a Nap nem sütött!
Pont azért csináltam! Még van vele tennivaló, a zárak a kulcsosnál vannak, kulcsot készít hozzá! Azért sikerült normális áron megvenni ezeket a dobozokat, mert ilyen kisebb hibái vannak!
Néha hallom itt a Badacsonyon is ahogy mondja: Króóóó, króóóó!
Már ezért megérte elmotorozni odáig!
Egészségedre Miklós! Meg mindenkinek! Én az előbb ittam egy féldecis gyógyszert!
Ez meg a hortobágyi holló, szép madár, ritkán lehet látni ilyen közelségből.
Jó estét!
Úgy látom a próbakör is megvolt, nem kell mostmár hátizsák így már kényelmesebb lesz
Igen, pihenhetsz is, ez nagyon ott van! Csilivili dob, leömlő, deklifedél, oldaldobozok! Te tudsz valamit, Józsi!
Ittam is az egészségedre, hogy sokáig jó erőben, és egészségben legyél!
Kedvenc énekes madaram!
A felső négy kép közül a harmadikon látszik egy bazalt-szürke szöcske, a szürke felszínen a világosakat mindig megették a madarak, és idővel a természetes kiválasztódás alapján mindig azok maradtak meg amelyik jobban beleolvadt a környezetbe! Csak akkor lehet látni ha mozognak.
Pár fotó a nyárról:
Üdvözletem! Úgy is mondhatnám, pályinkás szép napot "nedves"
motorostársak!
"Elkészült a nagy mű ! Igen! A gép forog, az alkotó pihen!"
Jó éjszakát Urak!
Jó éjt mindenkinek!