Helló Géza!
Akinek van ideje és bátorsága hagy nyomja. Már nem sok van hátra, ajándék minden ilyen nap mint amilyen a mai volt. Merre jártál az idén? Volt túra a messzibe?
Nekem nincs bőrruhám, így sok választás nincs. Farmer, vagy cordura + valami aláöltözet. Azért még talán nincs olyan hideg, hogy ebben a kombóban fázzon az emberfia.
Nem tudom ti hogy vagytok vele de a bőr nekem már hideg és az alá kevésbé tudok öltözni. Előkészítettem a kordurát és a meleg alsót, legfeljebb kicsit később indulok.
Az esti 10km is megvolt, az orromig se láttam a ködben de mégis jólesett, sőt rám is fért nagyon Anyám gazdag húslevese és a kacsasült után... mindig teletöm amikor megyünk és tudom rosszul esne neki ha nem szednék rendesen.
Mindenképpen jó lenne, mert ez a szezon nagyon szerényre sikeredett. Egy rövid karikát megyek majd, hagy melegedjen be a vas, én meg csak nem fagyok meg.
Jó estét Laci! Mi szerdán voltunk a temetőkben. A Nap itt reggeltől sütött, 12,6 °C van most, bár a Bandi macska már hűsnek találja! Pedig azt hittem köd lesz, mert azt jósolták! Szerencsére nem találták el!
Elqrták mint a gyurcsótány!
Jó estét Uraim!
Reggel itt is csípős, hűvös és ködös idő volt. Utána viszont szépen sütött a nap és kellemessé melegedett. Látványnak szép volt, de mivel dolgoztam, így kihasználni nem tudtam. Munka után mi is temetőztünk. Valamikor még jó volna nekem is elővenni a motort, hogy teletankoljam, spurit tegyek bele, majd az akkut kivegyem.
Szia Józsi!
Nekünk ma volt a temetős séta, most tudott hazajönni a húgom és ilyenkor szoktuk elhelyezni a virágokat közösen.
Errefelé későn szállt fel a köd és nappal csak 1-2 órára bújt elő a nap. Holnap én is szeretnék motorozni, vannak terveim de ezek között több olyan is szerepel amihez körülményes bejutni ezért elég bizonytalan vagyok az indulással kapcsolatban, most is nagy köd van de reménykedek hogy holnap tisztább idő lesz.
Alig 6°C mutat most a hőmérő.
Még a napjára is emlékszek amikor készült. Péntek volt, ennek ellenére sikerülhetett volna jobban. Most már nincs mit tenni, még jó hogy így is imádom. Váltós motor még éppen volna a tanya körül, de az alapokat jó lesz ezzel elsajátítani. Ma bő egy órát gurigázott és elég jól csinálta. No persze nem először próbálta már.
Rokonok? Nem tudod mit csináltál, anno ? Azért remélem ennyire nem vagy feledékeny! De nem robogóval kellene gyakoroljon az a szegény gyerek hanem váltós géppel, robogóval az utcabeli vénasszony jár!
Jó estét kívánok az Uraknak! Ma megint szép napos idő volt, de nem izzadtam meg a bicajon! Remélem jó egészséggel bírtok, mert éppen az előbb ittam egy pohár vöröset az EGÉSZSÉGETEKRE! Ezért ajánlom , hogy jól legyetek!
Allah növessze hosszúra és keményre igazhitű motoros! Örülök hogy kimozdultál! És amint látom ott is remek idő van, éppen úgy mint itt, bár én egyenlőre nem fotóztam, ehelyett most unokázok! Bicigglivel!
Madárdalos szép jó napot motorosok!
Kihasználva a napos időt, a gyerkőccel kimentünk a Maros partra robogózni egy kicsit.Én jókat ácsorogtam míg Ő nyüstölte a vasat. Több mint egy óráig szennyeztük a környezetet.
Még ismerkedek a mostani telefonnal, azért ilyen kifogásolhatóak a képek.
Akinek van ideje és bátorsága hagy nyomja. Már nem sok van hátra, ajándék minden ilyen nap mint amilyen a mai volt. Merre jártál az idén? Volt túra a messzibe?
(nem én)
Az esti 10km is megvolt, az orromig se láttam a ködben de mégis jólesett, sőt rám is fért nagyon Anyám gazdag húslevese és a kacsasült után... mindig teletöm amikor megyünk és tudom rosszul esne neki ha nem szednék rendesen.
Elqrták mint a gyurcsótány!
Reggel itt is csípős, hűvös és ködös idő volt. Utána viszont szépen sütött a nap és kellemessé melegedett. Látványnak szép volt, de mivel dolgoztam, így kihasználni nem tudtam. Munka után mi is temetőztünk. Valamikor még jó volna nekem is elővenni a motort, hogy teletankoljam, spurit tegyek bele, majd az akkut kivegyem.
Nekünk ma volt a temetős séta, most tudott hazajönni a húgom és ilyenkor szoktuk elhelyezni a virágokat közösen.
Errefelé későn szállt fel a köd és nappal csak 1-2 órára bújt elő a nap. Holnap én is szeretnék motorozni, vannak terveim de ezek között több olyan is szerepel amihez körülményes bejutni ezért elég bizonytalan vagyok az indulással kapcsolatban, most is nagy köd van de reménykedek hogy holnap tisztább idő lesz.
Alig 6°C mutat most a hőmérő.
Elvileg rokonok vagyunk. Ha az anyja olvasná amit írtam, úgy vágna hátba, hogy egy hétig dadognék.
Jó estét mindenkinek!
Kihasználva a napos időt, a gyerkőccel kimentünk a Maros partra robogózni egy kicsit.Én jókat ácsorogtam míg Ő nyüstölte a vasat. Több mint egy óráig szennyeztük a környezetet.
Még ismerkedek a mostani telefonnal, azért ilyen kifogásolhatóak a képek.
Máról elköszönök, jó éjt Urak!