Köszönöm az infót. Szemre nagyon tetszetős, meg is néztem néhány videót róla. Komoly hang, mozdonnyi nyomaték, ha jól láttam kardán hajtás. Utána olvasok még, kíváncsi vagyok most egy kicsit.
No most látod?! Vagy éppen a motorjukat fényesítenék! Mint némely marha teszi. Mint én is! Kicseréltem a vezetékezést a gépen! Volt egy jobb állapotban levő, NDK-s reléket nélkülöző , ezt tettem bele!
A Bulldog egy nagyon szép motor, Pedrónak kerestük néhány éve, akkor kettőt is kipróbáltam, az első félrehúzott aminek meg is találtam az okát, valószínűleg csúnya balesete volt korában, ott is hagytuk. A második viszont jó üzlet volt, szerintem azóta is problémamentes. Nekem az ülésmagasság is közel jó volt de ez nem a motor hibája, nincs olyan fordulékony mint az Inazuma és nehezebb is, 65 lóerőből gazdálkodik ami alól gőzmozdonyként tolja a gépet és ezt gyakorlatilag minden fokozatban tudja. 4500-nál van a nyomatékcsúcs, sornégy után kicsit unalmas a motorkarakterisztikája és ingerszegény, de túrázni nagyon ideális.
Állítólag autópálya üzemben tetemes túlfogyasztása van, normál tempóban 6literrel beéri, nagyon elfért volna a 6. fokozat.
Más most nem jut az eszembe
Köszönöm a jó tanácsot Józsi! Remélem azért olyan nagy baj még nincs. Éjszakás műszakban voltam (még leszek is holnap) és ez az összevisszaság nem tesz jót az embernek. Felborul a bioritmus.
Itt is jó idő van nagyon, most értünk vissza kutya sétáltatásból. Egészen kimelegedtem, pedig nem is kabátban voltam, csak mellényben.
Olajozott szép napot kÍvánok Laci! remek idő van 11-kor egy biciklis gatyában ment Badacsony felé, alig 10 fok volt! Most 17 fok van, süt hét ágra, és senki nincs a strandon?! Nyáron tolonganak inkább ?!
Vegyél be legalább egy aszpirint, mert vastagbél gyulladás lehet belőle, és egy kollégám annak a nyomán kialakult rákba halt bele. Én is szedtem másfél évig mire elmúlt.
Jó napos időt Józsi!
Szerencsére a tartogatással nincs problémám, nem másfél órát, akár nyolcat is kibírok, ugyanis a munkahelyen nem szeretek elmenni dolgomat végezni. Ha egy mód van rá inkább haza viszem. Ilyen ritka és szapora helyzetek szerencsére nagyon ritkán adódnak.
Menj el egy orvoshoz, nekem is volt ilyen bajom, kikezelték, egy felnőtt embernek ugyanis vissza kell tudni tartani, akár másfél óráig is! Írj egy mailt a
elektrodinamika@citromail.hu címemre, hogy írni tudjak Neked!
Régen Szegeden is volt salakmotor pálya, de mire mehettem volna, megszünt. Egyébként igen látványos és veszélyes sport, különösen úgy hogy még fék sincs a motoron.
Biztosan nagy élmény volt a gyerekeknek, keresztapám salakmotorozott a 70-es évek elején, engem ő vitt ki először egy versenyre.
Jó helyet választottatok, volt egy verseny ahol már csak a kanyarban volt hely, még a verseny után is sercegett a fogam
Ma salakmotor versenyen voltunk a fiukkal. Nemzeti bajnokság ucsó forduló.
Szerencsére az általatok említett cifrafosás nem kapott el.
Azért ez se zárult bukás nélkül:
Szerintem minden ember életében van ilyen kínos pillanat...
A kipufogó engem is meglepett, nem gondoltam hogy csak két szezont bír, először alapjáraton zörgött majd egyre erősödött a zörgés, gyakorlatilag karcmentes még most is ezért kínlódtam vele.
Képzeld felkerült a főoldalra a galériám, arról vettem észre hogy megszaporodtak ma a hozzászólások.
Olyan már volt nálam is, hogy hazafelé menet szóltam telefonon, nyissák a kaput, mert baj van nem kicsi. Kantáros gatya volt rajtam, de út közben abból is kibújtam. Nyitva volt a kapu, Szilvia állt kint az utcán, én még a motort se állítottam le, úgy vágódtam ki az autóból. Cipőben vágtáztam keresztül a lakáson,de időben elértem a budit. Nagyon kínos tud lenni egy ilyen szitu.
Az a kipufogó nem tünt rossz állapotúnak, nem gondoltam, hogy csak eddig bírja majd egyben.
Ez ahhoz készült ami a Te segítségeddel lett megvásárolva, csak időközben szétrohadtak a füstcsövei és zörgött... a palást viszont még mindig makulátlan és megérdemelte hogy átalakítsam. Írtam én erről korábban, jól sikerült de hangosabb lett mint a gyári, ezért készült a killer, igazából csak a vizsgához kell, vagy esetleg ha olyan országba lépnék át ahol szigorúan büntetik. Egyébként szép mély hangja van a dobnak, killer nélkül jobban tetszik.
Ilyen megmagyarázhatatlan hirtelen cifrafosás már engem is izzasztott meg, egyszer biztosan tudom hogy a tejfölös lángostól volt... egyszer meg a Lidl-is tejtől... na most ez kint a határban munkaterületen még viccesebb, főleg amikor miattam kell letenni a szerelőkosarat, abból meg még kimászni is veszélyes, főleg ilyen helyzetben amikor minden mozdulatra figyelni kell...
De a legszebb az volt amikor katona voltam és KRLCS-ben szolgáltam ahol lajtos kocsiból ittuk a vizet, nyár volt és dög meleg a víz már egy hetes volt és megpimpósodott... ez viszont nagyon durva volt, nem mesélhetem el itt...
A fosást most ne emlegessük. Délután lementünk a Maros partra sétálni a jó időben, de gyorsan és pánikszerűen kellett távozni, szerencsére még időben hazaértünk. Leizzadtam rendesen.
Jó lett a killer. Ez melyik kipufba készült?
Na jól telefostam a fórumot képekkel...
bocs de először nem jelent meg aztán meg egyszerre mindenütt... valami fejlesztés volt az oldalon és változások történtek. Ezek szerint mégis engedi a 6db képet is csak várni kell egy kicsit, a gépem is új és a fotók is nagyfelbontásúek, azt hittem az a baj... na mindegy, majd megtanulom ezt is
Állítólag autópálya üzemben tetemes túlfogyasztása van, normál tempóban 6literrel beéri, nagyon elfért volna a 6. fokozat.
Más most nem jut az eszembe
Vannak még emlékeid Bulldog (Yamaha) vásárlásáról? Milyen motor ez? A galériák közé most tettek fel néhány képet és külsőre tetszetős.
Itt is jó idő van nagyon, most értünk vissza kutya sétáltatásból. Egészen kimelegedtem, pedig nem is kabátban voltam, csak mellényben.
Szerencsére a tartogatással nincs problémám, nem másfél órát, akár nyolcat is kibírok, ugyanis a munkahelyen nem szeretek elmenni dolgomat végezni. Ha egy mód van rá inkább haza viszem. Ilyen ritka és szapora helyzetek szerencsére nagyon ritkán adódnak.
elektrodinamika@citromail.hu címemre, hogy írni tudjak Neked!
Jó helyet választottatok, volt egy verseny ahol már csak a kanyarban volt hely, még a verseny után is sercegett a fogam
Szerencsére az általatok említett cifrafosás nem kapott el.
Azért ez se zárult bukás nélkül:
A kipufogó engem is meglepett, nem gondoltam hogy csak két szezont bír, először alapjáraton zörgött majd egyre erősödött a zörgés, gyakorlatilag karcmentes még most is ezért kínlódtam vele.
Képzeld felkerült a főoldalra a galériám, arról vettem észre hogy megszaporodtak ma a hozzászólások.
Olyan már volt nálam is, hogy hazafelé menet szóltam telefonon, nyissák a kaput, mert baj van nem kicsi. Kantáros gatya volt rajtam, de út közben abból is kibújtam. Nyitva volt a kapu, Szilvia állt kint az utcán, én még a motort se állítottam le, úgy vágódtam ki az autóból. Cipőben vágtáztam keresztül a lakáson,de időben elértem a budit. Nagyon kínos tud lenni egy ilyen szitu.
Az a kipufogó nem tünt rossz állapotúnak, nem gondoltam, hogy csak eddig bírja majd egyben.
Ilyen megmagyarázhatatlan hirtelen cifrafosás már engem is izzasztott meg, egyszer biztosan tudom hogy a tejfölös lángostól volt... egyszer meg a Lidl-is tejtől... na most ez kint a határban munkaterületen még viccesebb, főleg amikor miattam kell letenni a szerelőkosarat, abból meg még kimászni is veszélyes, főleg ilyen helyzetben amikor minden mozdulatra figyelni kell...
De a legszebb az volt amikor katona voltam és KRLCS-ben szolgáltam ahol lajtos kocsiból ittuk a vizet, nyár volt és dög meleg a víz már egy hetes volt és megpimpósodott... ez viszont nagyon durva volt, nem mesélhetem el itt...
Jó lett a killer. Ez melyik kipufba készült?
bocs de először nem jelent meg aztán meg egyszerre mindenütt... valami fejlesztés volt az oldalon és változások történtek. Ezek szerint mégis engedi a 6db képet is csak várni kell egy kicsit, a gépem is új és a fotók is nagyfelbontásúek, azt hittem az a baj... na mindegy, majd megtanulom ezt is