Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg? Akkor szeretem a Triumphot!
Az utolsó 10 év tipusai a classic vonal kivételével japánabbak a japánnál.
Valószínűleg egy Tiger. Szó se róla különleges motorok, de kicsit kicsinek tűnnek. Olyan igazi egy személyes motor. Bár ez mostanában jellemző a többi márkára is.
Na, jut eszembe, tavaly láttam egy Triumph túraendurót, az viszont tetszett! De már nem tudom minek hívták....
Egy öregecske Triumph Bonneville. Általában véve nem túl gondos tulajok a görögök. Autók, motorok eléggé lepukkanva, közterületek se a legszebbek. Viszont az ókori romok amiket felkerestünk, nagyon különleges hangulattal bírtak. A tenger meg természetesen hiper-super. Egy korabeli mozaik és a szinház maradványai, mögötte az Olümposz-szal.
Ilyen sokan olvassák ezt a fórumot...
Egyszerűen nem tetszenek, nem azért mert rosszak, hanem mert valahogy nem volt hozzám soha közel a márka. Amikor elsőnek voltam a Balatonon gyerekkoromban egy Honda CB 900 mellett fotóztak le, az volt az első igazán meghatározó élmény. Pannónia, Danuvia volt még akkor az utakon, Apámnak is az volt és abban az időben a Hondára úgy néztem mintha ma leszállna mellém egy űrhajó. Később is megmaradt ez a vonal, vagy úgy általában a japán gépek, a BMW-k se hoznak lázba, főleg amiért túl vannak értékelve. Nem feltétlen a megbízhatóságra gondoltam amikor az írtam "nem szeretem", de azt is vállalom hogy én vagyok ízlésficamos Bocs Zoli, tényleg nem minősíteni akartam.
Pedig jók.Az utolsó 15 évben.A motorok.
Saját tapasztalat?
Szép, de nem szeretnék ott lakni, viszont kirándulni biztosan nagy élmény lehetett.
Triumph, talán Bonneville... de nem biztos, nem annyira ismerem őket, nem a szívem csücske az angol technika
Jó estét kívánok!
A középső képen milyen az a gép?
Pedig szart ér a tél egy fél méter hó, és mínusz 15 fokok nélkül!
Hóról ne is beszéljünk, az végképp nem hiányzik.
Az ilyen jómadár mint én is vagyok már nem igen költözik! De lesz még melegünk, nagyon is! Ami a nyáron volt abból most vagy 5-8 fok de jó is lenne!
Németországban már leesett a hó!
El kell vonulni délre, mint a költöző madarak. Tavaly nyáron eljutottunk görögföldre, hát, megtudnám szokni az ott létet. Ott is használnak motorokat, az idő se rossz.
Üdvözletem az Uraknak! Esett egész nap, most is esik, és hogy jobb legyen, még holnap is esni fog szerintem . Nem tudom mi lesz a télen, de korán kezdte a csapadék és a szar hideg! Pedig lehetne szép október, de úgy látszik "kedvezni" akar az idő a "menekülteknek", hadd szokják!
Nem lett volna fontos, ugyanis nem az a kategória amire büszke lehetne az ember, erre utaltam a városképpel kapcsolatban. Könnyen bírálunk, pedig ehhez nem sok köze van a mai tervezőknek... na de mindegy lépjünk tovább.
Megkerestem Neked a petpalackosat, ha már említetted:
Azon a hídon lehet bemenni a faluba, a Nepomuki Szent János a híd őr!
Már megtettem és érdekel, kerestem én már fel ettől kevesebb maradványt is. Itt meg valami ódon kőhídről is beszél, sőt képet is mutat, szeretném látni, főleg ha elképzelem mellé az ottani körpanorámát is
A "rom"-ból nem sok maradt, a kilátás miatt érdemes legfeljebb felmászni, nézd meg a linket amit a Miklósnak ajánlottam.
Egészségedre!
Csak folyamatosan, erre vigyázok
Azzal a Hegyesdi várrommal várj meg engem is, jövőre megnézhetnénk együtt.
Köszi Józsi!
Itt olvashatsz róla!
Hegyesdi várrom.
Ha ilyen szr időben elmész futni, akkor ne állj meg mert tüdőgyulladást kaphatsz! Még kb annyi idős voltam mint Te, és kimentem havat lapátolni, (nem hányni) és a szomszédom szörnyülködött, hogy "majd jól megfázol" de semmi baj nem lett, csak az a nyitja , hogy nem szabad megállni, hogy lehűlj. A kinézeteddel meg úgysem törődik senki , csak arra vigyázz, hogy nehogy Zara ne ismerjen fel! Rosszcsont kutya , meglapogatnám az oldalát!