A kilátókat általában olyan helyekre építik ahova könnyű eljutni, ez a háború után lerombolt présház helyére épített kilátó is ilyen, pedig ott a Kőhegyen alapból szép a panoráma.
Szép képek, inspirálják az embert. A 9éves elromlott fotómasinám helyét tegnap átvette egy új, ugyanaz a márka mint amivel a gelériáimat készítettem, csak ez már az újabb verzió. Persze vannak ettől sokkal drágábbak és jobbak, bár nem csak a technikán múlnak a dolgok mert ami elromlott az is csak 6 megapixeles volt, ez meg már 16 ami úgy gondolom elég lesz ha a képekhez ezután is hozzáadom a túrák során kifakadó szentamentalizmusomat.
Szia Laci ! Az E-mail címem megváltozott a telenor szarakodása miatt, az összes elmentett cím törlődött! Az új az adatlapomon található , bár még nem néztem a fiókot ma reggel!
Amit én hajtok 25tonnás spec. kosaras 80 milla volt, amiatt vizsgáztatott le C-ből 2005-ben a cég, most meg kitalálták hogy óriás aggregátorokat vesznek és mivel azt csak nehézpótos jogsival húzhatjuk beiskoláztak... ők fizetik, én meg tanulok szorgalmasan
Köszi! Nekem az összes bizim a szakmához köthető, ha jól rémlik eddig 12, bár van egy kakukktojás a nehézgép, ja meg a lánghegesztő, bár már arra sem emlékszem mikor volt pisztoly a kezemben... itthon mindent ívvel hegesztek és eddig még nem fogott ki rajtam semmi.
Az előbb természetes zuhanyban volt részem, még amikor indultunk Zarával nem esett, bár csillagos se volt az ég, aztán olyan 5km után szép csendesen rákezdett, majd hazáig vert...
Van egy kis szilvórium, én meg azt nyalom meg
Egészségünkre!
Bár én 13 éve leszálltam, de néha azért hiányzik. Család szempontjából nagyon gáz a sofőr élet, de sok olyan helyre is eljutottam általa (belföldön csak), ami utána jó nyaralási, vagy kirándulási alap lett. Multkorában rakosgattunk fel képeket, ki milyen technikát hajtott korábban, na azok a mostani korszerű és kényelmes gépekkel köszönő viszonyban sincsenek. Persze ott a másik oldal is, hogy mekkora felelősség egy 30-50 milliós autót hajtani, ilyen közlekedési helyzetben ami mostanában nálunk uralkodik.
Többféle mértéket is ismerek , ebben hiba nincs! Kupica pohár, bögre , vödör sajtár, hordó , kármentő!
De a viccet félretéve tényleg csak 1 pohárral, és nem naggyal iszom ! Ezt sem mindig, csak a sült szalonnát eszem hagymával pl!
Gratulálok! Nekem nem kell mondanod, nekem is van egy pár, és soha nem okozott gondot ha tovább kellett lépnem rossz munka idióta főnök, vagy kevés fizetés miatt! Azonkívül nem tudhatod, mi lesz 15-20 év múlva, ha csak eléggé el nem ítélhető módon nem rendelkezel látnoki, vagy prófétai tulajdonságokkal! Iszom egy pohár vöröset! Egészségünkre!
Jelentem ma egy lépéssel megint közelebb kerültem az E jogsihoz
még a végén kamionos leszek... Igazából nincsenek ilyen ambícióim de azért jó ha van néhány pót szakmája az embernek, főleg a mai világban.
Az az igazság, hogy szeretek vele én is foglalkozni! Mit csináljak? Ha van valami simogatni -javítani-jobbítani való rajta, akkor kedvtől függően nekilátok és megcsinálom! Tudom melyik részével mi van el merek vele indulni, akármilyen messze mert nagy gond nem lehet. Olyan szépen muzsikál most a blokk, hogy ha nem lenne olyan baja, hogy a blokk folyatja az olajat ki sem cserélném. De van kettő tartalék blokk, amiből az egyik szuper, rendbe tettem, azt fogom betenni a vázba, a kivett blokkot pedig rendbe teszem a másikkal. Jó lesz tartaléknak. És más gond nincs mint benzint, olajat és egyéb nyalánkságokat venni bele, és húzni a bajuszkáját, hadd szóljon-doromboljon!
Az Inazuma talin kipróbálta az egyik srác, jólesett amikor azzal jött vissza hogy olyan "Hondás" a gép Az övé se volt rossz csak nem ártott volna egy precíz szinkron, egy kis bovden átkezelés, fém fékcső, szélesebb kormány, meg még eszembe se jut amiket a 6 év alatt tökéletesítgettem rajta. Most ez a kipufogó is nagyon el lett találva, piszok érzékenyek a légszűrőre és a kipufra is, mértem fogyasztást is simán kijött 5liter alatt, pedig most egy kicsit jobban mentünk ahol engedte a forgalom.
Tényleg az a lényeg hogy foglalkozzunk velük, nekem a törődés soha nem esett a nehezemre, sőt szeretek vele bíbelődni.
Szép képek, inspirálják az embert. A 9éves elromlott fotómasinám helyét tegnap átvette egy új, ugyanaz a márka mint amivel a gelériáimat készítettem, csak ez már az újabb verzió. Persze vannak ettől sokkal drágábbak és jobbak, bár nem csak a technikán múlnak a dolgok mert ami elromlott az is csak 6 megapixeles volt, ez meg már 16 ami úgy gondolom elég lesz ha a képekhez ezután is hozzáadom a túrák során kifakadó szentamentalizmusomat.