Holnap még alakítok az egyik kipufogón, mert a belseje felemás , csak azt hiszem esni fog az eső! De le van szrva, akkor motormosás lesz belőle, kérem tisztelettel!
Nagyon! Azt még nem is említem, hogy a vezérlést odább kellett rakni 2 foggal, mert a jelek nem úgy álltak ahogy az a manual-ban írva vagyon! Pedig féltem, mert még nem csináltam ilyet. Eredmény: A jobb oldal füstölni szokott, az most megszűnt és harap rendesen, nem kell vissza kapcsolni előzés előtt.
Jó munkát Laci!
Most jöttem meg, Keszthelyen voltam egy próbakörre, a szelepemelő hidrotőkéket ellenőriztem végig működés szempontjából mennyi szorul cserére, csak 3 a 16-ból ,és összerakás után kipróbáltam! Itt sincs rossz idő 19°C van most de észak felől sötétedik. Lesz még ezen kívül is jó idő , bár én nem bánnék novemberben egy 2-3 hetes mínusz 15 fok körüli időt, túl sok a kártevő, elszaporodtak!
"Mindennek rendelt ideje van és ideje van az ég alatt minden akaratnak.
Ideje van a szerelésnek és ideje a motorozásnak; ideje a tankolásnak, ideje a motor lemosásnak.
Ideje van a fékezésnek és ideje a gyorsításnak; ideje a rontásnak és ideje a javításnak...............
Igen Laci, és nem egy ilyen van :) Mikor kiteszik a főlapra a galériád (vagy ha nem akkor is), rengetegen szoktak elismerően írni. A részletes képaláírások, a teljesen ismeretlen helyek, a szép természeti képek, romok miatt szerintem mindenkinek tetszik.
Láttam Fb-on, hogy motoroztál, örültem is neki nagyon, és remélem nem adod el a Csühöst. Ha esetleg mégis, akkor már meglesz a CB1300 a helyére :)
A galériák amiket felraktál korábban, sokaknak okozott kellemes perceket. Sokan ezt tudtodra is adták akár hsz. formájában, akár személyesen. Ez nyilván inspirálólag hathat rád is, de mikor motorra ülsz nyilván elsősorban a magad örömére motorozol és abból próbálsz másoknak is adni a képek és az élmények megosztásával.
No léptem dolgozni, jó éjszakát Nektek.
Most jöttem meg, Keszthelyen voltam egy próbakörre, a szelepemelő hidrotőkéket ellenőriztem végig működés szempontjából mennyi szorul cserére, csak 3 a 16-ból ,és összerakás után kipróbáltam! Itt sincs rossz idő 19°C van most de észak felől sötétedik. Lesz még ezen kívül is jó idő , bár én nem bánnék novemberben egy 2-3 hetes mínusz 15 fok körüli időt, túl sok a kártevő, elszaporodtak!
"Mindennek rendelt ideje van és ideje van az ég alatt minden akaratnak.
Ideje van a szerelésnek és ideje a motorozásnak; ideje a tankolásnak, ideje a motor lemosásnak.
Ideje van a fékezésnek és ideje a gyorsításnak; ideje a rontásnak és ideje a javításnak...............
Mostanság csak idiótaságokat raknak fel - tisztelet a kivételnek.
Láttam Fb-on, hogy motoroztál, örültem is neki nagyon, és remélem nem adod el a Csühöst. Ha esetleg mégis, akkor már meglesz a CB1300 a helyére :)
No léptem dolgozni, jó éjszakát Nektek.